لیست اختراعات با مالکیت محمد تقي خاني
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/06/06
خلاصه اختراع:

4- خلاصه توصيف تريبون و پيشخوان جمع شو و صندلي شو با قابليت گزارش سازي و مبادله پيام اين اختراع در حوزه مكانيك و الكتريك و الكترونيك قرار دارد و مشكلات مربوط به مديريت نحوه و مدت ايستادن و نشستن و گفت و شنود اشخاص مراجعه كننده و مراجعه شونده در مكان هاي مراجعه را به نحو فني حل مي كند و روش و وسيله اي است براي تحقق آن روش كه آن وسيله بطور يكجا مي تواند بعنوان تريبون و پيشخوان و صندلي و چيزي بجز آنها (يعني تريبون جمع شده و پيشخوان جمع شده و صندلي جمع شده) عمل كند و ضمنا نحوه و مدت ايستادن و نشستن و ارتفاع تكيه گاه ايستادن و نشستن و مدت گفت و شنود را كنترل نمايد و ضمنا اشخاص را دعوت و راهنمايي به نشستن يا ايستادن يا گفت و شنود كند و ضمنا اشخاص را متقاعد يا وادار به خاتمه ايستادن و نشستن و گفت و شنود نمايد و ضمنا قابليت گزارش سازي و نظر سنجي و مبادله پيام دارد، خصوصا در مورد نشستن و ايستادن و محتواي گفت و شنود.

تاریخ ثبت: 1390/02/24
خلاصه اختراع:

خلاصه پوست بزرگترين ارگان بدن و به عنوان سدي مابين محيط و بدن عمل مي كند لذا پيوسته در معرض آسيب هاي گوناگون مي باشد و با درك اين اهميت گروه حاضر اقدام به طراحي تركيبي براي حفظ سلامت اين ارگان نموده اند. نواوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون داروسازي پزشكي دامپزشكي بيوشيمي فارماكولوژي پاتولوژي ميكروبيولوژي كشاورزي و ژنتيك است. كه با توجه به شرايط كشور (اقليم سطح تكنولوژي موجود و تحريم و ... ) عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيشگيري و كاهش ضايعات پوستي است.

تاریخ اظهارنامه: 1383/04/24
تاریخ ثبت: 1383/10/25
خلاصه اختراع:

ديابت نوع يك از شايعترين بيماري هاي متابوليك در كودكان و جوانان است و تاكنون داروئي خوراكي براي آن كشف نشده است . درمان آن با تزريق انسولين چند بار در روز انجام مي شود كه براي بيمار و والدين آنها آزار دهنده است. با هدف پيدا كردن يك داروي خوراكي براي اين بيماري بر آن شديم كه ماده ء پايين آورنده ء قند خون گياه گزنه را كشف و اثرات متابوليك آن را بررسي نمائيم اجزاء مختلف عرق برگ گزنه به وسيله روش كروماتوگرافي ستوني تهيه شده و به گروه هاي مختلف موش سفيد تزريق شد تا جزء موثر تعيين گرديد. ساختمان ماده موثره به وسيله Fourier transform infra red و mass spectrometry gas chromatography و كروماتوگرافي كاغذي بعد از هيدروليز اسيدي شناسايي شد كه يك دي پپتيد با ساختمان lysylphenylglycine بود. سپس مطالعات بيولوژيك بر روي موشهاي طبيعي و ديابتي شده با استروپتوزوتوسين انجام گرديده بعد از 4 ساعت از تزريق داخل صفاقي مادهء موثره به موشهاي طبيعي،قندخون به 5+-76 ميلي گرم در دسي ليتر رسيد،درحاليكه درگروه كنترل 8+-108 بود (0.00>p)، سطح انسولين سرم در گروه مورد و كنترل تفاوت معني داري نداشت. گليكوژن كبد در گروه مورد 23/0+_10/74 و در گروه كنترل 21/0+-08/10 بود (0.05>p). در مطالعه ديگري بر روي موشهاي ديابتي شده يا استريتوزوتوسين تزريق داخل صفاقي ماده ي موثر بعد از 4 ساعت قند خودن را به 8+_158 mg/dl رسانيد، درحاليكه در گروه كنترل mg/dl 319+_14 بود. تجويز خوراكي ماده ي موثره به موشهاي نرمال باعث كاهش قند خودن به ميزان 60+-10 mg/dl شد، در حاليكه در گروه كنترل اين كاهش 8+-26 mg/dl بود. در بررسي سميت ماده مشاهده شد كه LD50 آن براي يك موش 30 گرمي 9/8 ميليگرم بود. در مطالعه بر روي 8 بيمار مبتلا به ديابت نوع 1 در دو روز متوالي( روز اول بدون تجويز دارو، روز دوم باتجويز دارو) تجويز ماده مؤثره درساعت 7 صبح روز دوم باعث پائين افتادن قند خون در تمام بيماران در ساعت 10 شب ( 15 ساعت بعد از تجويز گرديد(P=0.001). نتيجه نهايي: يك دي پيتيد يا ساختمان lysylphenylgycine در برگ گياه گزنه وجود دارد كه مي تواند باعث كاهش قند خون بدون افزايش ترشح انسولين گردد و قابل جذب از روده مي باشد. واژه هاي كليدي: ديابت نوع1، گزنه ، قندخون

موارد یافت شده: 3