لیست اختراعات با مالکیت محمود حسيني
12 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1397/05/08
مالک/مالکان: آقاي محمود حسيني
تاریخ ثبت: 1398/01/24
خلاصه اختراع:

ضعف هاي اصلي سازه هاي بنايي ازجمله ساختمانهاي روستايي به ويژه آنهاييكه از خشت و گل ساخته شده اند درمقابل زلزله عبارتند از: 1) وزن بالا، كه منجر به افزايش نيروي زلزله كه متناسب با وزن است مي گردد، 2) كمبود مقاومت كه باعث شكست زودهنگام در بدنه ديوارها و سقفها مي شود، و 3) عدم شكل پذيري مصالح بنايي، كه موجب مي شود بلافاصله بعد از ترك خوردن بناها فروريزند. اين ضعفها از علل اصلي ناپايداري ساختمانهاي بنايي، قديمي و تاريخي در برابر زلزله به شمار مي آيند. اين امر به وضوح در زلزله هاي اخير استانهاي كرمانشاه و كرمان مشهود بوده است. همچنين بسياري از مرمت هاي ظاهري بناهاي تاريخي كه با مصالح بنايي يادشده انجام شده بودند، عدم كفايت خود در زلزله هاي اخير نشان دادند. هدف از اختراع حاضر ارتقاء شاخصهاي رفتاري گِل رايج مورد استفاده در سازه هاي بنايي، بعنوان مصالح بوم آورد و كاملا مقرون به صرفه، است به طوري كه ضمن سهولت در توليد و اجرا، كاهش وزن و افزايش مقاومت را همزمان ايجاد نمايد. اين مصالح بر اساس نتايج آزمايشگاهي و تحليل هاي رايانه اي نسبت به گل رس معمولي داراي ويژگيهاي زير مي باشد: - افزايش 4 تا 5 برابر مقاومت كششي و برشي، افزايش شكل پذيري و انعطاف پذيري گل خشك شده - كاهش وزن مخصوص به مقداري كمتر از 1/5 (درحالي كه وزن مخصوص در شرايط معمول نزديك به 2 است) - افزايش طول عمر مقيد ساختمان - كاهش تلافات جاني و خسارات مالي به ساكنين ساختمان - افزايش مقاومت برشي و كششي ديوارها و سقف هاي بناهاي تاريخي مرمت شده با مصالح موضوع اين اختراع با توجه به مراتب فوق، اين اختراع با بهره گيري از مصالح كاملا بومي و اقتصادي، نوعي از گِل را براي ساخت ساختمان بنايي و همچنين ترميم و مرمت بناهاي تاريخي ارايه مي كند و در نهايت كمك شاياني به افزايش كيفيت، كاهش تلفات ناشي از زلزله در ساخت و سازهاي بنايي و افزايش استحكام و عمر بناهاي تاريخي خواهد نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1398/03/12
تاریخ ثبت: 1398/07/29
خلاصه اختراع:

گيربكس¬ها يكي از اعضاي سيستم انتقال قدرت مي باشد كه وظيفه ي گيربكس در اين سيستم¬ها تبديل دور و گشتاور است. گيربكس وظيفه دارد كه گشتاور (قدرت) و دور موتور را تغيير داده و به دلخواه مصرف كننده آن را درآورد. در ابتدا گيربكس¬هاي مكانيكي براي انجام اين وظيفه ساخته شده¬ بودند كه حال با پيشرفت علم اين وظيفه بر عهده گيربكس هاي مغناطيسي گذاشته شده است. گيربكس¬هاي مغناطيسي تكنولوژي جديدي هستند كه توانسته اند به سرعت خود را در صنعت برق نمايان كنند. مكانيزم انتقال گشتاور بدون تماس فيزيكي، مهم¬ترين مشخصه و مزيت اين گيربكس¬ها مي¬باشد. به عبارت ديگر اين مشخصه و خصوصيت ذاتي باعث جدا شدن تماس مكانيكي شفت ورودي و خروجي از يكديگر شده و اين موضوع به نوبه¬ي خود مشكلات بعدي چون مشكل روغن¬كاري، خنك¬كنندگي را از بين مي¬برد. عدم تماس فيزيكي همچنين باعث كاهش قابل توجه در نويز¬هاي شنوايي، افزايش قابليت اطمينان و حفاظت در مقابل اضافه بار در راندمان حداكثر را به دنبال دارد. مطالعات گسترده¬اي در رابطه با گسترش، بهبود عملكرد و بازده¬ي گيربكس¬هاي مغناطيسي انجام شده است و مدل¬ها و طراحي¬هاي متفاوت و زيادي در راستاي اين هدف ارايه شده است. با توجه به مطالعاتي كه در زمينه گيربكس هاي مغناطيسي انجام شد ملاحظه گرديد كه تاكنون گيربكس كواكسيال سه سرعته ارائه نشده است و بر روي آن كاري صورت نگرفته است و با توجه به اينكه استفاده از گيربكس هاي مغناطيسي در سال هاي اخير بسيار شتاب گرفته و اكثر صنايع سنگين و پيشرفته به دنبال اين نوع گيربكس ها هستند لذا خلاء نبود گيربكس هاي مغناطيسي سه سرعته احساس شد و به همين منظور تحقيق بر روي اين گيربكس حائز اهميت گرديد.كه موجب شد كه اين گيربكس طراحي و ساخته شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/08/01
مالک/مالکان: سيدمحمود حسيني
تاریخ ثبت: 1391/08/01
مخترع/مخترعان: سيد محمود حسيني
خلاصه اختراع:

يكي از بسترهاي اين عايق استفاده ازسيم (گالوانيزه؛مسي؛فولادي؛الومنيومي)به صورت رشته اي درهر متر عايق 60 رشته درطول و60 رشته درعرض به صورت بافته شده ميباشد كه اين عمل باعث ميشود براثرانبصاط و انقباظ عايق پاره نشود عايقهاي موجود براحتي براين اثر پاره ميشوند بهترين مصرف درتمام طبقاطايزولاسيون ميباشد بخصوص در جاده سازي قبل از اسفالت كرد0 درجاده پس از زير سازي وقير پاچي نصب اين عايق با ضخامت بيشتر باعث ميشوداسفالت ديگر ترك يا بلند نشود0 هرچه عايق ضخيمتر باشد سيمهاي بافته شده بايد ضخيم واز رشته هاي بيشتر استفاده كرد

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/26
تاریخ ثبت: 1395/05/19
خلاصه اختراع:

جاذب انرژي ورقي تسليمي با مقطع متغير يك جاذب انرژي سازه اي است كه امكان پياده سازي ايده هدايت آسيب را به عنوان راهكاري براي ايجاد سازه هاي تعمير پذير بخوبي فراهم مي آورد. آيين نامه هاي طراحي لرزه اي خسارات سنگين به سازه ها را در زلزله هاي شديد مي پذيرند، هرچند سعي در پيشگيري از فروريزش ساختمانها دارند. اين تجويز آيين نامه اي منجر به نتايج نامطلوبي، بخصوص در شهرهاي پرجمعيت، خواهد داشت: ازجمله از دست دادن محل سكونت يا كار بسياري از مردم براي مدت طولاني و همچنين هزينه بسيار زياد تخريب و بازسازي. براي فايق آمدن براين مشكلات در حوزۀ مهندسي سازه-زلزله، يك راه حل، طراحي تعميرپذير ساختمانها با استفاده از ايده هدايت آسيب مي باشد كه به مفهوم هدايت خسارت ناشي از زلزله به بخشهاي خاصي از سازه به عنوان جاذب انرژي (فيوز) است به گونه اي كه اجزاي اصلي سازه سالم بمانند. فيوز سازه اي ابداعي متشكل از ورقهاي تسليم شونده با مقطع متغير براي ساخت سازه ها براساس ايده هدايت آسيب مي باشد كه از ويژگيهاي آن مي توان به امكان ساخت با تجهيزات سادۀ كارگاهي و قابليت تنظيم سختي و مقاومت براي سطوح مختلف بارگذاري در سازه هاي گوناگون، اعم از ساختمانهاي چند طبقه وغيره اشاره نمود. تعداد ورقهاي تسليم شوندۀ بكار رفته در فيوز و اشكال هندسي و موقعيت قرارگيري آنها بسته به شرايط و نياز مي تواند تغيير كند. (اشكال 1 تا 10)

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/06
تاریخ ثبت: 1396/11/23
خلاصه اختراع:

جداساز لرزه اي بالشتكي پيشنهادي سيستمي جديد جهت جداسازي لرزه اي ساختمان هاي كوتاه و متوسط در برابر تحريك زمين لرزه مي باشد. با استفاده از اين سيستم شدت تحريك انتقال يافته به سازه جداسازي شده به مقدار قابل توجهي كاهش مي يابد. سيستم پيشنهادي بر خلاف سيستم هاي جداساز معمول مانند LRB و HRB نياز به تكنولوژي پيشرفته و يا هزينه ساخت زياد ندارد. اين سيستم توانسته است مشكل لهيدگي بين اجزاي سيستم هاي مشابه را به مقدار قابل ملاحظه اي برطرف نمايد. سيستم پيشنهادي از دو جفت غلطك بالشتكي شكل كه بين صفحاتي تخت قرار گرفته اند تشكيل شده است. قرار گيري بالشتك ها در دو راستاي عمود بر هم امكان جداسازي لرزه اي سازه جداسازي شده را در تمام جهات افقي مقدور ساخته و به علت بالشتكي بودن جداساز ها ، سيستم پس از پايان تحريك زلزله به موقعيت اوليه خود باز مي گردد. نيروي اصطكاك غلتشي بين بالشتك ها و صفحات نشيمن نقش ميرايي در سيستم ايفا نموده و مانع از ادامه حركت غلتك ها پس از پايان تحريك زلزله مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/11
مالک/مالکان: سيد محمود حسيني
تاریخ ثبت: 1389/06/15
مخترع/مخترعان: سيد محمود حسيني
خلاصه اختراع:

يك پروسه دو مرحله اي را طي مي كند و در نهايت محصول قابل عرضه به بازار در يك سبد و ضايعات آن در سبد ديگري قرار مي گيرد و با برق كار مي كند و ابعاد آن با توجه به خروجي دستگاه قابل تنظيم است و خروجي دستگاه قابل تنظيم است و مي توان آن را كم و زياد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/24
تاریخ ثبت: 1388/10/02
خلاصه اختراع:

در ليزرهاي معمول براي دمش انرژي به بلور جهت توليد پرتو ليزر از ديودهاي پرتوان و تجهيزات جانبي گران قيمت استفاده مي شود كه انرژي الكتريسيته قابل توجهي جهت اين امر به مصرف مي رسانند در حالي كه در سيستم ليزر طراحي شده براي دمش به بلور از نور رايگان خورشيدن استفاده مي شود. براي مثال در يك لير معمولي براي توليد پرتو با قدرت 10 كيلو وات حداقل به 1 مگا وات انرژي الكتريسيته نياز است كه هزينه استفاده از اين مقدار انرژي در 8 ساعت روز معادل 5/600/000 ريال مي باشد در صورتي كه در سيستم خورشديي صرفا با جمع آوري 300 متر مربع از نور خور شيد مي توان پرتو ليزر با قدرت مذكور را توليد نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/29
تاریخ ثبت: 1393/02/01
خلاصه اختراع:

دستگاه اتوماتيك ماز شكل 8 بررسي روي رفتار حيوانات آزمايشگاهي به شيوه هاي مختلف انجام مي شود. يكي از مهمترين اين ابزارها استفاده از ماز است (ماز به مسير پر پيچ و خم گفته مي شود.).انواع مختلف ماز براي رفتارهاي مختلف وجود دارد. در بيشتر آنها كنترل حركت و بازگرداندن موش به نقطه شروع توسط آزمونگر انجام مي شود. در ماز اتوماتيك شكل 8 اپراتور دخالتي در انجام آزمايش ندارد و سيستم به صورت كاملا خودكار و براساس برنامه ريزي كه در آن انجام شده است كار خود را انجام مي دهد. استفده از گيرنده و فرستنده مادون قرمز براي رصد كردن موش باعث كاهش هزينه و سادگي دستگاه شده است.استفاده از پمپ مينياتوري باعث دقت بيشتر و كنترل دقيق تري روي پاداش داده شده به موش شده است. در اين دستگاه نيازي به ثبت پارامترهاي لازم توسط اپراتور نيست و سيستم گنترل اطلاعات را اندازه گيري و ثبت مي كند و اپراتور فقط لازم است آنها را از روي برداشت كند. كاربرد اين دستگاه در آزمايشگاه هاي فيزيولوژي و زيست شناسي است.

تاریخ اظهارنامه: 1384/01/21
تاریخ ثبت: 1384/07/18
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 12