لیست اختراعات با مالکیت
مرتضي علي زاده
9 عدد
منابع آبهاي لب شور و شور زير زميني كشور كه معمولا قابليت استفاده چنداني در بخش توليد محصولات كشاورزي ندارند از پتانسيل بالقوه بالايي در آبزي پروري برخوردارند بهره برداري از اين منابع براي آبزي پروري مستلزم انجام تحقيقات مرتبط وارائه راهكارها و الگوهاي اجرايي مي باشد. ماهي قزل آلاي رنگين كمان يكي ازمهمترين آبزي پرورشي كشور است و پرورش آن با استفاده از آبهاي شور زير زميني منوط به ارائه روشي جهت آماده سازي آب به عنوان محيط پرورش اين ماهي است. براي اين منظور براي اولين بار در كشور طرح ابداعي مذكور ارائه و اجراء گرديد. اين روش براساس احداث استخرهاي خاكي و انجام دوره پرورش در ماههاي سرد سال است بطوريكه به واسطه خصوصيت ظرفيت گرمايي ويژه آب، سردي هوا باعث سرد شدن مداوم آب ذخيره شده در استخرر خاكي شده و از طريق مديريت تعويض آب استخر با آب گرم چاهخ، امكان حفظ دماي اپتيمم براي پرورش قزل آلا در يك دوره حدود 5 ماهه پرورش فراهم مي گردد. اين روش ابداعي براي اكثر مناطق كشور از جمله مناطق مركزي و كويري كه داراي ذخاير آب شور زير زميني هستند و مي تواند راهكاري موثر در توسعه پرورش قزل آلا در صنعت آبزي پروري باشد.
به منظور تعيين دقيق تر توانايي روش عمليات حرارتي الكتروليتي در عمليات حرارتي تيتانيوم تصميم گرفته شد تا علاوه بر آلياپ دو فازي Ti-6Al-4V از يك آلياژ نزديك به آلفا هم استفاده شود. براي اين منظور از آلياژ Ti-4Al-3Mo استفاده شد كه بعنوان يك آلياژ شبه آلفا كاربرد وسيعي در صنعت دارد. همچنين به منظور بررسي مقاطع مختلف آلياژ Ti-6Al-4V در دو مقطع ورق و ميله مورد استفاده قرار گرفت. جدول (1) نوع نمونه هاي مورد استفاده در اين تحقيق و علامت نامگذاري آنها را نشان مي دهد.
همانگونه كه قبلا گفته شد محققين قبلي بر اين باور بودند كه فرايند عمليات حرارتي پلاسماي داراي يك مكانيزم دو مرحله اي مي باشد اما در تحقيقات حاضر وجود وجود يك مكانيزم چهار مرحله اي به اثبات رسيد. تصاوير اسيلوسكوپي (شكل 1) و نمودار شدت جريان بر حسب ولتاژ (شكل 2) و همچين نمودار مقاومت برحسب ولتاژ (شكل 3) و همچنين فيلم برداري از فرايند اين موضوع را تاييد ميكند
سيستم دستگاه هاي قبلي به خاطر توليد حرارت از انرژي الكتريكي و عدم بهينه سازي و استفاده از آن زمان بسيار زيادي مي طلبد همچنين به خاطر عدم عايق بندي تلفات حرارتي نيز دارد در قسمت كنترلي از يك رتموكوپل آناوگ ساده با دقت پايين استفاده شده است كه اين امر موجب عدم دسترسي به ساير كنترل هاه و پايين آمدن كيفيت ارائه خدمات مي شود. استفاده از سيستم گازي براي گرمايش، پردازنده هاي سريع كامپيوتري، سنسورهاي پيشرفته با دقت بالا، و آشكارسازهاي سريع و فيلتر دشه براي سنسورها كار را براي كنترل بهينه هم در استفاده و هم در كاهش مصرف انرژي فراهم كرده است. در اين دستگاه به خاطر بهره گيري از سيستم گازي كه داراي ليسانس sicar ايتاليا است موجب شده كه دستگاه به صورت بدون دودكش در هر جايي استفاده شده ست اين امر موجب جايگزيني سريع دستگاه به جاي دستگاه هاي قبلي مي شود . پزشك معالج در صورت كه دست شروع به كار مثلا در ساعت 8 صبح را د ارد جهت استفاده از دستگاه بايد 2 يا 3 ساعت منتظر بماند در اين دستگاه با راه اندازي تايمر و برنامه ريزي دلخواه دستگاه زودتر از حضور پرشك در مركزدرمان شروع به كار مي نمايد و در ساعت تعيين شده آماده به كار مي شود.
موارد یافت شده: 9