لیست اختراعات با مالکیت مريم باري
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1392/03/26
مخترع/مخترعان: حميد تقي پورارمكي
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر، يك تركيب سراميك مايكرويو دي الكتريك با فرمولLi2MN3O8 معرفي مي شود. كه در آن M=ZnO و N= TiO2 مي باشد. خواص مايكرويو دي الكتريك اين تركيب از جمله ثابت دي الكتريك (27 ) بالا، فاكتور كيفيت ( GHz 75000 ) بالا و ضريب فركانس دمايي ( 11- ) نزديك به صفر قابل توجه مي باشد. براي ساخت تركيب دي الكتريك فوق از مواد اوليه TiO2 ، ZnO و Li2CO3 به مقدار استوكيومتري مشخص استفاده شده است. اختراع حاضر، تركيبي از سراميك هاي مايكرويو دي الكتريك است كه در باند فركانس مايكرويو به عنوان رزوناتور دي الكتريك در آنتن ،آشكارساز رادار ، گيرنده و فرستنده ماهواره و به عنوان فيلتر در موبايلها استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/23
تاریخ ثبت: 1388/03/06
خلاصه اختراع:

تمام صنايع كشور كه با دما و فلز در ارتباط هستند هر كدام به نحوي با مشكل اكسيداسيون سطح قطعات مواجه هستند مثلا در صنايع گاز و نفت و ... در رابطه با مخازنشان اين مشكل را دارند و با پره هاي توربين ها كه در دماي بالا كار مي كنند بحث اكسيداسيون را دارند. در بحث عمليات حرارتي قالب ها نيز اين مشكل وجود دارد كه با توليد اين رنگ مشكلات زيادي در صنعت حل خواهد شد. همچنين چون تا بحال رنگي در دنيا كه قابليت كاربرد در دماهاي بالاي 1000 درجه سانتي گراد را ندارد مطمئنا با ساخت اين رنگ طرفداران زيادي در دنيا نيز پيدا خواهد كرد. در اين اختراع نوعي پوشش توصيه مي شود كه اين پوشش به شكل رنگ ساخته شده است كه براحتي بر روي سطح قطعه قابل اعمال است و هيچ گونه آسيب و يا ضرري براي قطعه ندارد و نيز گرما را هم براحتي از خود عبور مي دهد و به طور كامل جلوي نفوذ اكسيژن را مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/23
تاریخ ثبت: 1388/03/06
خلاصه اختراع:

بايد به اين نكته توجه شود كه بعضي قطعات نظير بادامك ها ، چرخ دنده ها، پيستون ها، پنيون ها و ... كه در صنايع اتومبيل سازي، كشتي سازي و ... كاربرد فراوان دارند بايد فقط قسمتهايي از سطح آنها كه در معرض اصطكاك با محيط سايشي قرار دارند سخت شوند در حاليكه قسمتهاي ديگر سطح قطعه نرم بماند و سخت نشود. اما وقتي كه يك قطعه در داخل كوره نيتراسيون گازي قرار مي گيرد نيتروژن به تمام قسمتهاي سطح آن نفوذ مي كند و در نتيجه تمام سطح قطعه سخت مي شود در حاليكه بايد به نحوي جلوي نفوذ نيتروژن را در قسمتهايي كه قرار است نرم بماند بگيريم. از زمان هاي قديم اين مشكل در ساخت اين قطعات وجود داشته است و راههايي براي حل اين مشكل ابداع شده است يكي از شيوه هاي قديمي آبكاري مس و آبكاري قلع است يعني آن قسمتهايي كه قرار است سخت نشود را پوشش مس و يا قلع مي دهند. اما اين روش بسيار سخت ، وقت گير و پر هزينه است و در ضمن براي هر قسمتي از قطعه قابل اعمال نيست. در اين طرح سعي بر آن شده است تا از يك روش نسبتا كم هزينه و ساده براي حل اين مشكل استفاده شود. در اين روش نياز به هيچ كدام از اين كارهاي پر هزينه و سخت نيست بلكه تنها با اعمال يك پوشش كه به شكل رنگ ساخته شده است در قسمتهايي كه نمي خواهيم سخت شود مشكل حل مي شود. اين پوشش جلوي نفوذ اتم هاي نيتروژن را مي گيرد و در نتيجه مانع سخت شدن سطح قطعه مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/03/08
مالک/مالکان: مريم باري
تاریخ ثبت: 1387/06/02
مخترع/مخترعان: مريم باري
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4