لیست اختراعات با مالکیت مريم حسيني
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1392/05/25
تاریخ ثبت: 1392/05/25
خلاصه اختراع:

طرح اختراعي " طراحي و ساخت كنترل كننده ي پايدار پذير گام جانبي با پردازنده ي آرم ارتفاع ثابت براي پايداري پرنده چهار ملخه با قابليت مين يابي هوايي " از آنجائيكه هنوز مناطق بسياري از كشور عزيزمان داراي مين¬هاي خنثي نشده مي¬باشند و از اينرو هرساله عده از هموطنان و حتي سربازان عزيزمان در راه خنثي سازي اين مين¬ها مجروح و يا حتي به شهادت مي¬رسند، بر خود واجب ديديم تا با استفاده از بستر فراهم آمده توسط اين دو ربات سيستمي كاملا عملياتي را براي كمك به رفع اين مشكل طراحي نماييم. نحوه عملكرد اين سيستم به شرح زير است كه ابتدا ربات پرنده با پرواز در ارتفاع 1 متري و با كمك سيستم مين¬ياب نصب شده بر روي خود، سطح مورد نظر را جهت يافتن مين¬هاي احتمالي جستجو نموده و در صورت وجود مين موقعيت آن¬ها را ارسال مي¬نمايد. قبل از انجام عمل جستجو، نياز است تا ربات پرنده و نرم¬افزار جهت فاصله¬سنجي صحيح كاليبره شوند. اين دو كار قبل از به پرواز در آمدن ربات لازم است زيرا بايد فواصل مين¬هاي شناسايي شده بر روي نرم¬افزار تطابق كامل با فواصل حقيقي داشته باشند تا در مرحله مين¬روبي، ربات زميني و يا نيروي انساني دچار مشكل نگردند. كاليبراسيون نرم¬افزار نيز تنها شامل مشخص نمودن ابعاد سطح مورد نظر جهت مقياس¬بندي نقشه¬ مي-باشد. پس از مرحله كاليبراسيون، ربات بر روي سطح مورد نظر پرواز نموده و موقعيت مين¬هاي يافته شده را در نرم¬افزار خاصي كه بدين¬منظور طراحي گرديده است، نشان خواهد داد. پس از تهيه اين نقشه، فايلي بر روي رايانه ذخيره خواهد شد كه حاوي اطلاعات سطح جستجو شده مي¬باشد. البته لازم به ذكر است كه نحوه يافتن مين تنها با تشخيص فلز صورت نمي¬گيرد، زيرا در مين¬هاي امروزي استفاده از فلز بسيار ناچيز مي¬باشد و در عمل توسط مين¬يابهايي كه به¬منظور يافتن فلز طراحي شده¬اند، نمي¬توان آن¬ها را شناسايي نمود. لذا در سيستم مين-يابي ربات مذكور، از روش كاملا جديدي استفاده شده كه با استفاده از آن ربات توانايي شناسايي انواع مواد منفجره و حتي مواد ديگري كه براي ساخت بدنه مين از آن¬ها استفاده مي¬شود را داراست. در نرم¬افزار طراحي شده امكان معرفي مواد جديد و همچنين انتخاب جنس ماده مورد نظر براي جستجو ، در نظر گرفته¬شده است. نحوه عملكرد اين سيستم نيز در بخش "نحوه عملكرد مين¬ياب" تشريح خواهد شد. پس از يافتن مين، نوبت به خنثي¬سازي آن مي¬رسد. براي اين منظور رباتي زميني در نظر گرفته¬شده است كه بر روي آن انواع امكانات مورد نظر جهت خنثي سازي مين در نظر گرفته شده است. اپراتور توسط كنترل از راه دوري كه بدين¬منظور طراحي گرديده است اقدام به خنثي¬سازي مين مي¬نمايد. براي راحتي اپراتور، 4 دوربين جهت پوشش تمام زوايا و از بين بردن نقاط كور در نظر گرفته شده¬اند كه تصوير اين 4 دوربين در پنل روبروي اپراتور نشان داده خواهند شد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/09/15
مالک/مالکان: مريم حسيني
تاریخ ثبت: 1394/05/19
مخترع/مخترعان: مريم حسيني
خلاصه اختراع:

محافظ مچ در افراد مبتلا به پوكي استخوان (wrist protector in osteoporotic patients) استئوپورز سالانه امار بسياري از شكستگي ها را به خود اختصاص مي دهد.شايعترين محل شكستگي ها طبق منابع شكستگي لگن و ستون فقرات و مچ مي باشد. شايعترين مكانيسم شكستگي به صورت falling forward افتادن به جلو مي باشد.عليرغم توصيه به استفاده از دست جهت حمايت سر ،افراد دست خود را حائل كرده و همين تروماي وارده منجر به شكستگي مچ دست و سكل هاي بعدي ناشي از آن مي گردد.شايعترين محل شكستگي مچ ،ديستال راديوس و اولنا مي باشد.به اين جهت بر آن شديم مچ بندي را جهت جلوگيري از وارد شدن ضربه به صورت مستقيم و در نتيجه كاهش احتمال شكسگي مچ دست طراحي كنيم.اين مچ بند كه ناحيه مچ شامل ديستال استخوانها ي راديوس و اولنا و استخوانهاي متاكارپ را پوشش مي دهد، شامل يك سنسور و يك سيستم بادكننده ( inflator ) مي باشد.سنسور به هنگام افتادن فرد استئوپورتيك با محاسبه سرعت و شتاب افتادن با توجه به وزن و گرانيگاه فرد فعال شده و سيستم بادكننده را به راه مي اندازد.سيستم بادكننده با انجام واكنش شيميايي ، منجر به اكسپلوژن گاز نيتروژن شده و باعث باد شدن مچ بند مي گردد.به اين ترتيب بصورت ضربه گير عمل كرده و نيروي وارده شده به صورت مستقيم به مچ وارد نمي شود و احتمال شكستگي كاهش مي يابد.لازم بذكر است كه اختراع فوق الذكر در اين زمينه مورد مشابه داخلي و خارجي ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/06
مالک/مالکان: مريم حسيني خياط
تاریخ ثبت: 1395/09/09
مخترع/مخترعان: مريم حسيني خياط
خلاصه اختراع:

اختراع كرم گياهي ضد ترك بارداري با بكارگيري كليه مواد موثره گياهي بانضمام پپتيد سويا ، بجهت حل مشكل استريا ( ترك پوست در حاملگي ) مطرح گرديده است. تاثير گذاري قوي اين كرم در پيشگيري از ترك پوستي، بدليل وجود كليه مواد موثره گياهاني است كه هم ضدالتهاب و هم ضد حساسيت وضد لك هستند و هم پپتيد هاي دانه سويا موجود در تركيب كه با تقويت كلاژن سازي و الاستين سازي به ساخت وساز سلولهاي پوستي كمك ميكنند و با جذب كامل و حمايت تغذيه اي در پيشگيري از ترك موثر هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/30
تاریخ ثبت: 1391/08/30
مخترع/مخترعان: مريم حسيني زري
خلاصه اختراع:

جهت آماده سازي محلول ميكروامولسيون، ابتدا AOT و سيكلوهگزان را آماده كرده و بعد از افزودن آب به محلول كاملا شفاف شده، نمك حاوي تيتانيوم و سيليسيم تحت شرايط كنترل شده به محلول اضافه گردد. فرمول به گونه اي محاسبه شود كه نانوذرات سيليس ۵ الي ۹ درصد مولي باشد پس از تكميل واكنش، محلول بازيافت (آب ديونيزه 4 اتانول) به سيستم اضافه گردد به طوريكه بعد از افزودن محلول ميكروامولسيون به محلول بازيافت، خيلي سريع محلول به دوفاز كاملا جدا (حاوي نانوذرات و محلول آبي) تفكيك شود. نانوذرات حاوي تيتان و سيليس را از محلول آب و اتانول بازيافت كنيد. در اين مرحله، تهيه نانوذرات مي تواند با انجام فيلتراسون به مدت ۱۰ دقيقه و تحت شرايط خلا به صورت يكسان صورت گيرد يا اسپري درابر شود. اگر جداسازي توسط فيلتراسون انجام گرفت مي بايست كلوخه هاي خشك شده را به صورت ضربدر درون آسياب هاي صنعتي به مدت كوتاه و سرعت متوسط مثلا ۵ دقيقه در آسياب ماهواره اي با سرعت ۱۵۰ rpm آسياب گردد و در دماي مناسب و مدت زمان لازم و با شيب حرارتي C min ۱۰ كلسينه و زينتر شدند. در نهايت بر پودر رنگدانه هاي آماده شده تست هاي آنتي باكتريال، SEM EDS ) FT - IR XRD UV - VISIBLE TEM . . ( WDX وSTA انجام شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/16
تاریخ ثبت: 1391/07/13
مخترع/مخترعان: مريم حسيني زري
خلاصه اختراع:

جهت ساخت رنگدانه صدفي قرمز از پايه ميكا استفاده شد و بصورت نانو كامپوزيتي از هماتيت اكسيد مس ميكا تهيه شد. اين تركيب به روش سل_ژل نوع محلول هاي آبي يا رسوب دهي سنتز شد. براي سنتز نانو كامپوزيت صدفي ابتدا محلول حاوي آب و ميكا آماده شده و سپس تحت عمليات لازم حرارت قرار گرفت. " تسبت وزني پايه ميكا به مواد رنگزاي قرمز هماتيت و اكسيد مس تنظيم شد و در پايان يك نمونه رنگدانه صدفي با تركيب ثابت انتخاب و اثر تغييرات برخي پارامترهاي سنتز بر روي آن بررسي شد همانند دما، غلظت مواد اوليه، آpl و افزودني ميكاي مسكوويت سپيد نيز از نوع معدني ايراني رايج در بازار تهيه شد و براي اطمينان از ميزان خلوص و تركيبات حاوي آن چندين آزمايش پس از مراحل اسيد شويي و فلوتاسيون بر روي ميكاي مصرفي انجام شد. پس از آماده سازي در واكنشگاه شيشه اي اسركس محلول تيم مولار حاوي يون هاي آهن و مس قطره قطره تحت شرايط هم زدن شديد به واكنشگاه افزوده شد. در چنين شرايطي ژل قرمزي ايجاد مي شود. شكل ۱ نمايي از مراحل مختلف واكنش در واكنشگاه را نشان مي دهد. ۲- زينتر تمامي ژل هاي سنتز شده در دماي ۱۱۰°C خشك و سپس در بوته هاي آلومينيايي، درون كوره تحت جريان ملايم گاز اكسيژن به مدت يك ساعت در دماي لازم زينتر شدند.

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/22
مالک/مالکان: مريم حسيني
تاریخ ثبت: 1386/07/19
مخترع/مخترعان: مريم حسيني
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/04
تاریخ ثبت: 1390/08/02
مخترع/مخترعان: مريم حسيني زري
خلاصه اختراع:

1- مواد اوليه براي سنتز نانوكامپوزيت تبتان – كربن ابتدا محلول حاوي آب و الكل آماده ده و سپس تحت عمليات اولتراسون به ماده واسطه آني اضافه مي شود. توضيحات بيشتر با رايه مثالي در بخش زيرين تحت عنوان مراحل سنتز بيان شده است. اين مثال در شرايطي است كه ماده آلي سيكلوهگزان و فعال كننده سطح CTAB انتخاب شود تترا ايزوپروپوكسيد نيز پيش ماده حاوي يون تيتانيوم مي باشد. مراحل سنتز محلول ميكروامولسيون از مخلوط سيكلوهگزان با غلظت 5/0 مولار از فعال كننده سطح و مقدار دو مول آب تهيه گرديد. نسبت مولار (فعال كننده سطح / آب) 2و4 در نظر گرفته شدند. نانوذرات كامپوزيتي با افزودن تيتانيوم تتراايزوپروپوكسيد به محلول ميكروامولسيون و كنترل شرايط سنتز همچون دما و PH در حين دو ساعت عمليات اولتراسون شكل گرفتند. سيكلوهگزان + فعال كننده سطح (5/0 مولار) + ميزان مورد نياز آب ديونيزه شده تيتانيوم تترا ايزوپروپوكسيد هيدروليز تيتانيوم تترا ايزوپروپوكسيد ذرات بسيار ريز تيتان – كربن تهيه شده سپس جهت بازيافت نانوذرات تيتان – كربن از محلول ميكروامولسيوني كه در مرحله پيش آماده شده ميزان10 ميلي ليتر آب و 30 ميلي ليتر اتانول به 50 ميلي ليتر از محلول ميكروامولسيون حاوي ذرات افزوده شد. محلول به دو فاز جداگانه تقسيم شد و ذرات معلق خيلي سريع در قسمت پايين ظرف تشكيل شدند.

تاریخ اظهارنامه: 1400/04/22
تاریخ ثبت: 1400/09/30
مخترع/مخترعان: مريم حسيني زري
خلاصه اختراع:

هماتيت يكي از بلورهاي اكسيد آهن است كه هم بصورت معدني و سنتزي بسيار پركاربرد است و ليكن هماتيت اغلب پس از سنتز عادي كروي يا سوزني شكل است و براقيت ندارد. نوع معدني آن نيز اغلب خلوص مناسب ندارد و داراي رگه هايي از همان هماتيت اما در ساختار معمولي است. بنابراين روش سنتز اكسيدآهن ميكايي به روشي مقرون به صرفه در اين ثبت اختراع ارايه شده است. هدف از اين اختراع نحوه سنتز و توليد صنعتي فاز هماتيت به گونه اي است كه ساختار مورفولوژي كنترل شده اي مشابه با ميكا داشته باشد.

تاریخ ثبت: 1400/11/10
خلاصه اختراع:

تمرين با وزن بدن از جمله تمرينات مقاومتي مفيد، ساده، كم هزينه به حساب مي آيند. دو وسيله اي كه به عنوان رايج ترين ابزارهاي تمرين با وزن بدن مطرح هستند پارالت و صفحات لغزشي عضلات مركزي بدن هستند كه هر كدام ويژگي هاي خاص خود را دارند. اما حين بهره گيري از ابزار پارالت فرد صرفا در يك جهت و عموما از بالا به پايين اين كار را انجام مي دهد و قابليت اينكه در زواياي مختلف امكان انجام اين حركت را داشته باشد مقدور نيست و از طرفي با صفحات لغزشي صرفا حركاتي در صفحه افقي امكان پذير است. لذا هدف دستگاه حاضر اين است كه با تركيب وسيله پارالت و وسيله صفحات لغزشي عضلات مركزي، قابليت هاي انجام حركات هر دو ابزار را فراهم نمايد. ضمن اينكه وجود ساچمه هاي دوراني امكان انجام حركات شناسوئدي به عنوان يكي از اصلي ترين حركات تقويت عضلات بالاتنه در زواياي مختلف را مقدور مي سازد.

موارد یافت شده: 11