لیست اختراعات با مالکیت مهدي مرتضوي
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1392/05/05
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي خلاصه اختراع: در اين اختراع، تركيبات شيميايي بر پايه آمينو متيلن فسفات ها جهت ممانعت از تشكيل رسوبات سولفات كلسيم در تجهيزات و خطوط انتقال صنايع پتروشيمي و همچنين ميادين نفتي ساخته شده است. اين تركيب محلول در آب بوده و امكان تزريق آن به خطوط انتقال و تجهيزات مختلف از قبيل مبدل هاي حرارتي، چاه هاي تزريقي همراه با آب تزريقي و چاه هاي توليدي به روش squeeze treatment و همچنين ساير خطوط و تجهيزات انتقال و ذخيره سازي نفت وجود دارد كه در غلظت هاي 5 تا حداكثرppm 40 قادر به بازدارندگي بسيار بالاي تشكيل رسوبات مي باشد. فرمولاسيون محصول شامل پلي آمين، فسفروس اسيد به عنوان عامل خنثي ساز آمين جهت افزايش حلاليت بازدارنده در آب، فرماليد و عامل پايدارساز پلي كربوكسيليك اسيد جهت پايدارسازي ساختار آن در دما و فشار مخزن مي باشد. بازدارنده رسوب سولفات كلسيم ساخته شده به اين روش از حلاليت مناسبي در فاز آبي برخوردار بوده و نتايج ارزيابي آن بر طبق استاندارد جهاني NACE TM 0374، حاكي از درجه بازدارندگي بالاي 98 درصد مي¬باشد.

تاریخ ثبت: 1392/05/07
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، بازدارنده رسوبات معدني سولفات كلسيم در چاه هاي توليدي نفت ساخته شده است. اين تركيب محلول در آب بوده و امكان تزريق آن به چاه هاي تزريقي همراه با آب تزريقي و چاه هاي توليدي به روش squeeze treatment و همچنين ساير خطوط و تجهيزات انتقال و ذخيره سازي نفت وجود دارد كه در غلظت هاي 10 تا حداكثرppm 30 قادر به بازدارندگي بسيار بالاي تشكيل رسوبات در چاه هاي توليدي نفت و همچنين ساير تجهيزات و ادوات مي باشد. فرمولاسيون محصول شامل پلي آمين، فسفروس اسيد به عنوان عامل خنثي ساز آمين جهت افزايش حلاليت بازدارنده در آب، فرماليد و عامل پايدارساز پلي كربوكسيليك اسيد جهت پايدارسازي ساختار آن در دما و فشار مخزن مي باشد. بازدارنده رسوب سولفات كلسيم ساخته شده به اين روش از حلاليت مناسبي در فاز آبي برخوردار بوده و نتايج ارزيابي آن بر طبق استاندارد جهاني NACE TM 0374 در محيط مشابه مخازن نفتي، حاكي از درجه بازدارندگي بالاي 95 درصد مي باشد.

تاریخ ثبت: 1397/06/25
خلاصه اختراع:

در اين طرح، ميز ابتكاري براي اندازه گيري مولفه هاي مستقل تانسور اينرسي اجسام، طراحي و ساخته شده است. عملگرهاي مربوطه با توجه به وضعيت قرارگيري محورهاي دوران، ميز را در حالات مختلف بگونه اي قرار داده كه ميتوان شرايط اندازه گيري (تست) تمامي مولفه هاي اينرسي اجسام با ظرفيت جرمي بين 10 تا 300 كيلوگرم را فراهم ساخت.

تاریخ ثبت: 1389/05/17
خلاصه اختراع:

‏اختراع ارائه شده طرحي در زمينه ايجاد روند مشخص و تكرار پذير براي طراحي و ساخت بالگرد بدون سرنشين ميباشد كه در هفت فاز تقسيم بندي شده است. ‏فاز اول: طراحي مفهومي ‏در ابتدا نيازهاي طراحي مشخص ميشوند: ١ ‏ وزن محموله ‏2- زمان پرواز و برد 3‏- حداكثر سرعت -۴ ‏شرايط پروازي ‏سپس با توجه به محموله و ماموريت، رده وزني مشخص شده و وزن برخاست طي روند بازگشتي بدست مي آيد. فاز دوم: طراحي اوليه ‏در طراحي مفهومي پارامترهاي مهم مثل دور روتور اصلي با توجه به وزن برخاست و مشخصات اوليه بدست مي آيد. فاز سوم: انتخاب و طراحي مكانيزمها ‏در اين مرحله با توجه به بالگردهاي مشابه، مكانيزم ما و زير سيستمها از قبيل هاب، كنترل فرامين و . . . انتخاب شده و طراحي اوليه آنها انجام ميگيرد. ‏فاز چهارم: ساخت و خريد قطعات طراحي شده ‏پس از انتخاب روش ساخت و تعيين تولرانسها، قطعات ساخته ميشوند. فاز پنجم: تست زير سيستم ها ‏براي مشاهده عملكرد زيرسيستمها و بررسي ميزان لرزش سيستم قدرت و اعمال اصلاحات زير سيستمها به طور جداگانه مونتاژ و تست ميشوند. ‏فاز ششم: مونتاژ اوليه و انجام تست هاي زميني ‏در اين مرحله مونتاژ دمايي بالگرد انجام ميشود و تست هاي زميني باگرد صورت ميگيرد.

تاریخ ثبت: 1388/06/10
خلاصه اختراع:

در اين اختراع افزودني كمك سايش جهت استفاده در آسياب سيمان و ساير كاني هاي معدني ساخته شده است. افزودني كمك سايش در مرحله اسياب شدن اين مواد به سيستم اضافه شده و از طريق كاهش اصطلكاك باعث كاهش و زمان مورد نياز براي آسياب شدن و ريز شدن سريع تر آن ها مي گردد. اين افزودني ها به نسبت حدود 0/01 تا حداكثر 0/1 درصد (0/1 كيلو تا يك كيلو به ازاي هر تن) به آسياب اضافه شده و باعث افزايش توليد سيمان، كاهش انرژي برق مورد نياز براي آسياب شدن و بهبود كيفيت سيمان حاصله مي شوند. در اين اختراع افزودني كمك سايش از طريق مخلوط سازي گلايكول، اسيد آلي، آمين و آب با نسبت هاي مشخص در دما و فشار محيط ساخته شد.

تاریخ ثبت: 1388/06/10
خلاصه اختراع:

گل هاي حفاري پايه روغني از خاصيت روان كنندگي خوبي برخوردار بوده و مزاياي زيادي دارند اما به دليل گران بودن و مشكلات زيست محيطي استفاده از آنها چندان مطلوب نيست. گل هاي پايه آبي ارزان تر بوده و مشكلات زيست محيطي گل هاي پايه روغني را ندارد، اما استفاده از آنها باعث تورم و خيس شدن رس هاي جاذب رطوبت مي شود. اگر حفاري سازندهاي رسي با گل پايه آبي صورت گيرد احتمال وارد آمدن لطمات شديد از جمله انسداد كلي يا جزيي منافذ نفت زا و همچنين خيس شدن و تورم رس هاي جاذب رطوبت وجود دارد و بدين ترتيب بهره دهي چاه نيز كاهش مي يابد.

موارد یافت شده: 8