لیست اختراعات با مالکیت
مهدي نادري
12 عدد
در اين ادعاي اختراع، اثر زمان ماند گاز CO2بر نفوذپذيري نگهدارنده شن فشرده در دما و فشار مخزن آسماري بررسي شده است. بدين منظور، پس از اشباع كردن نگهدارندهي شن فشرده (به عنوان نمونهاي از سنگ مخزن) با آب، به سنجش ميزان تخلخل Porosity)) آن ميپردازيم. سپس ميزان اختلاف فشار دو سر نگهدارنده را با استفاده از دستگاه سنجش اختلاف فشار (DP)، در دبي هاي مختلف، بدست ميآوريم تا بدين طريق، با استفاده از رابطهي هاگن - پوازي ، ميزان نفوذپذيري Permeability)) اوليهي شن فشرده را قبل از انجام آزمايش (تزريق نفت وگاز در داخل نگهدارندهي شن فشرده و دادن زمان ماند )سنجيده باشيم. سپس با آب سازند و پس از آن با نمونه نفت آسماري، نگه دارنده شن فشرده را اشباع مينماييم. براي مهيا نمودن شرايط مخزن، نگهدارنده را با استفاده از نفت مذكور به فشار psi3000 و سپس با گاز CO2 به فشار psi3700 (فشار مخزن آسماري) ميرسانيم. در تمامي آزمايشهاي انجام شده جهت بررسي اثر زمان ماند تمامي اين مراحل به طور يكسان انجام ميشود. آن چه در هر مرحله متغير خواهد بود، پارامتر مد نظر ما در اين ادعانامه يعني زمان ماند است. با دادن زمانهاي مختلف به گاز CO2 جهت اقامت در نگهدارنده شن فشرده به گاز مذكور اين امكان را ميدهد كه در مجاورت نمونه نفت آسماري طي تماسهاي تك مرحلهاي و چند مرحلهاي كه با نفت مطرح شده دارد، به حد خاصي از امتزاج پذيري برسد. اين مهم كمك شاياني به افزايش راندمان توليد نفت از نگهدارندهي مدنظر خواهد نمود. اما از طرفي با افزايش زمان ماند با افزايش ميزان و اندازه رسوب آسفالتين كه عواقبي همچون كاهش ترشوندگي و نفوذپذيري Permeability)) شن فشرده و در نتيجه كاهش توليد رادر پي خواهد داشت، مواجه هستيم. پس از سپري شدن مدت زمان تعيين شده، شروع به تزريق گاز CO2 جهت توليد نفت از نگهدارنده در فشار و دماي ثابت Psi 3700 و 90 مينماييم. در پايان ميزان نفوذپذيري شن فشرده را براي دومين بار، اين بار پس از انجام آزمايش (تزريق نفت وگاز در داخل نگهدارندهي شن فشرده و دادن زمان ماند) (نفوذپذيري ثانويه) ميپردازيم تا از اين طريق تاثير زمان ماند بر نفوذپذيري نگهدارنده شن فشرده در دما و فشار مخزن آسماري را بررسي كرده باشيم. با انجام آزمايشات در زمان ها ماند مذكور، ميتوان به حالت بهينهاي از اين فاكتور بسيار موثر جديد، جهت رسيدن به كمترين كاهش در نفوذپذيري و همچنين كمترين آسيب ناشي از تغيير اين پارامتر در مخزن دست يافت.
در اين ادعاي اختراع، اثر زمان ماند گاز CO2 بر روي تشكيل رسوب آسفالتين بررسي شده است. براي اين منظور، بعد از اشباع كردن نگهدارندهي شن فشرده (به عنوان نمونهاي از سنگ مخزن) با آب به سنجش تخلخل Porosity)) و نفوذپذيري Permeability)) ميپردازيم. سپس با آب سازند و پس از آن با نمونه نفت آسماري، نگه دارنده شن فشرده را اشباع مينماييم. براي مهيا نمودن شرايط مخزن، نگهدارنده را با استفاده از نفت مذكور به فشار psi3000 و سپس با گاز CO2 به فشار psi3700 (فشار مخزن آسماري) ميرسانيم. در تمامي آزمايشهاي انجام شده جهت بررسي اثر زمان ماند تمامي اين مراحل به طور يكسان انجام ميشود. آن چه در هر مرحله متغير خواهد بود، پارامتر مد نظر ما در اين ادعانامه يعني زمان ماند است. با دادن زمانهاي مختلف به گاز CO2 جهت اقامت در نگهدارنده شن فشرده به گاز مذكور اين امكان را ميدهد كه در مجاورت نمونه نفت آسماري طي تماسهاي تك مرحلهاي و چند مرحلهاي كه با نفت مطرح شده دارد، به حد خاصي از امتزاج پذيري برسد. اين مهم كمك شاياني به افزايش راندمان توليد نفت از نگهدارندهي مدنظر خواهد نمود. اما از طرفي با افزايش زمان ماند با افزايش ميزان و اندازه رسوب آسفالتين كه عواقبي همچون كاهش ترشوندگي و نفوذپذيري Permeability)) شن فشرده و در نتيجه كاهش توليد رادر پي خواهد داشت، مواجه هستيم. پس از سپري شدن مدت زمان تعيين شده، شروع به تزريق گاز CO2 جهت توليد نفت از نگهدارنده در فشار و دماي ثابت Psi 3700 و 90 مينماييم. نفت پس از خروج از انباشتگر وارد فيلتر شده و با برجاي گذاشتن رسوبات خود روي كاغذ صافي تعبيه شده در دو طرف فيلتر از شير فشار شكن خارج ميشود كه با جمعآوري آن ميتوان ميزان نفت توليدي را سنجيد. پس از اتمام توليد كاغذ صافي را از فيلتر خارج نموده و در آون خشك ميكنيم و با توزين آن و مقايسهاش با وزن كاغذ صافي قبل از تست مقدار رسوب تشكيل شده را بدست مي آيد. با انجام آزمايشات مختلف ميتوان به حالت بهينهاي از زمان ماند اين فاكتور بسيار موثر جديد جهت رسيدن به بيشترين مقدار توليد نفت و كمترين مقدار رسوب آسفالتين دست يافت.
گاوآهن تبديلي تنظيمي چندمنظوره ، جهت رفع محدويت هايي نظير نداشتن قدرت مانور در شخم كناره ها و يا زير درختان ، در گاوآهن هاي يكطرفه نوع ( برگردان دار و بشقابي ) سوار مي باشد ، كه به دلايلي چون توان كم تراكتورها ، كه ناشي از عواملي مانند وسعت كم ، قطعه قطعه بودن مزارع و باغات ، از گستردگي وسيعي در بكارگيري برخوردار مي باشند . حال ارتقاء فني و قدرت مانور اين گاوآهن ها ، بهره وري توليدات كشاورزي و بهبود مزيت هاي توليد اين نوع از ادوات را به همراه دارد . گاوآهن تبديلي تنظيمي چندمنظوره ، از توانمندي در تبديل و تنظيم شدن در جهت ايجاد تغيير در كاربري خود و بازگشت به حالت اوليه خود بدون جدا شدن از واحد كشنده برخوردار مي باشد . كه اساس اين كار و نحوه عملكرد آن بر پايه ايجاد حركت و تغيير وضعيت عناصر سازنده نسبت به يكديگر ، در اثر دريافت و اعمال نيرو به عناصر سازنده در اين راستا مي باشد . در نتيجه وسيله اختراعي با دارا بودن عملكرد و توانايي يك گاوآهن در حالت اوليه خود مي تواند با تغيير در نوع كاربري خود از توانمندي در ايجاد نهر و ايجاد شخم خارج از مركز و ايجاد نهر خارج از مركز و بازگشت به حالت اوليه خود برخوردار باشد .
پوست انسان اركاني زنده است كه داراي عملكردهاي مختلفي مي باشد كه از اين ميان مهمترين وظيفه و عملكرد پوست مراقبت و محافظت در برابر اثرات مضر و ناخواسته عوامل مخرب خارجي است. پوست براي اعمال اين وظيغه خود حتما بايا در شرايط سلامت طبيعي خود قرار داشته باشد. نوآوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون: داروسازي، دامپزشكي، پزشكي، بيوشيمي، فارماكولوژي، فارماكوكنوزي، پاتولوژي، ميگ وبيولوژي كث ورزي و ژنتيك است، كه با توجه به شرايط كشور اقليم، سطح تكنولوژي موجود، تحريم و ...( عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيش گيري و يا كاهش ضايعات پوستي است. قسمت عمه ه تركيب حاضر را مواد گياهي و طبيعي تشكيل مي دهند كه علت ان بهره گيري از تب رب موجود دركشور و ويژگي هاي چون ارزاني، در دسترس بودن و عوارض جانبي كم اين دسته از مواد بوده است. اساس طراحي اين تركيب به آن نحو بوده است كه چند اثر كه در هر زماني ممكن است مورد نياز يك فرد باشه به طور جامع در آن وجود داشته باشه. اثراتي كه فرد استغاده كننده از اين تركيب از آن بهره مند مي شود عبارتند از ضد اشعه ماورا، بنغش، ضه افتابي، ترميم كنندگي زخم، انتي اكسيداني، محافظتي، جمع كنندگي راديكال هاي ازاد، ضد باكتريايي، ضلا التهابي، ضد سرخي، انرژي رسان سلولي، ضد چروكي، مرطوب كنندگي، ضد پيري، كنترل كنندگي ترشحات چربي، افزايش دهنده قدرت دفاعي پوست و هموكتانتي.
اين موتورسيكلت هوشمند با دارا بودن مغز الكترونيكي هوشمند و شكل اروديناميكي كاملا مدرن و كاربردي و قسمت هاي مختلف نرم افزاري قابليت آن را دارد كه علاوه بر رفع مشكلات نگذاشتن كلاه ايمني از جمله: گرما و سرما داخل كلاه؛ نشنيدن صداي اطراف در حين رانندگي؛ توان پاسخگويي به تلفن همراه را در حين رانندگي نداشتن و ... در حين رانندگي با موتورسيكلت، موتورسيكلت را به طور صدردرصد ضدسرقت كرده و همچنين با داشتن مغز الكترونيكي كاملا هوشمندي كه بر روي آن طراحي كرده ايم موتورسوار را ملزم به رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي مي كند و با طراحي اروديناميكي هوشمند و خاصي كه اين موتورسيكلت هوشمند دارد حتي قابليت آن را دارد كه در هر تصادفي موتورسوار را از هرگونه صدمه جدي كاملا محاظت نمايد و ... و اين موتورسيكلت هوشمند با داشتن يك كلاه ايمني كاملا هوشمند كه دارد ويژگي هاي بسياري را نيز براي دولت و موتورسواران ايجاتد نموده است كه تمام اين حسن ها و ويژگي ها كه در اين اختراع (موتورسيكلت هوشمند M.S.M) مي باشد براي اولين بار در جهان توسط ما اختراع شده است.
وجود مشكلات ذكر شده در زير و كاهش شديد رغبت كشاورزان در استفاده از اين سيستمها و سيستمهاي مشابه در آبياري مزارع، باعث شد تا سيستمي طراحي و ساخته شود كه شامل يك طرح تركيبي از سيستمهاي داخلي و خارجي بوده و همچنين متناسب با مزارع كشور و نياز كشاورزان باشد. در طراحي سيستم جديد سعي شده با بهره گيري از نظرات مهندسين و كشاورزان درگير با مشكلات اين سيستمها، در رفع عيوب اساسي و مهم آن كوشيده و سيستمي طراحي شود كه بتوان براحتي و با اطمينان از آن استفاده كرد. و علاوه بر يكنواختي بالاي آبياري و كاهش مصرف آب و نيروي كارگري، افزايش راندمان آبياري و در نتيجه افزايش عملكرد محصول (در واحد سطح) و نيز افزايش سطح زير كشت را انتظار داشت.
موارد یافت شده: 12