شماره اظهارنامه: 139650140003000942

شماره ثبت : 93547
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1396/01/30
طبقه بندی بین المللی: A61K 36/00

خلاصه اختراع :

اختراع مرتبط با تهیه و تعیین مشخصات نانوساختار حاوی روغن كنجد و عسل بر پایه میكروامولسیون و بررسی عملكرد درون تن آن در زمینه درمان عفونت سپسیس كاندیدیایی می‌باشد. بهبود حلالیت آبی و زیست فراهمی خوراكی بالاتر، اندازه ذرات نانومتری و جذب بهترماده مؤثر روغنی از مزایای اصلی این نانوساختار می‌باشد. در این اختراع از روغن گیاهی كنجد و عسل با خاصیت درمان عفونت قارچی به ترتیب به عنوان فاز روغنی و كوسورفكتانت خوراكی استفاده شد. درنتیجه با كاهش سمیت، زیست‌سازگاری نمونه بهبود یافت. برای تهیه نمونه ابتدا سورفكتانت تویین 80 و كوسورفكتانت عسل با نسبت معین با یكدیگر مخلوط شده و سپس روغن كنجد با نسبت‌های تعیین‌شده بر اساس نمودار شبه سه فازی به آن‌ها اضافه گردید. پس از اختلاط كامل بر روی همزن مغناطیسی، آب مقطر دیونیزه به صورت قطره قطره در حین هم زدن تا احراز وضعیت شفافیت به مخلوط افزوده شد. نمونه‌های شفاف در قالب میكروامولسیون طبقه بندی شده و پس از تعیین خصوصیات فیزیكی – شیمیایی، عملكرد درون تن نمونه‌ پایدارتر با درصد روغن بیشتر و خصوصیات مطلوبتر در زمینه درمان نوعی عفونت قارچی تحت عنوان سپسیس كاندیدیایی بر روی موش آزمایشگاهی با موفقیت بررسی و تأیید گردید.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه