تاریخ اظهارنامه: 1399/03/31
شماره ثبت : 103929
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1399/12/13
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

الیاف پروتئینی به دلیل داشتن ساختار رشته ای می توانند برای بهبود بافت محصولات غذایی با پروتئین زیاد (بیش از 10%) استفاده شوند. تولید ماست با محتوای پروتئینی زیاد با خواص حسی مطلوب كه در مدت نگهداری سفتی بافت خود را حفظ كرده و آب پس ندهد، همواره مورد توجه مصرف كنندگان بوده است. استفاده از این محصولات در رژیم های لاغری باعث كاهش وزن مصرف كننده می شود و برای سالمندان و ورزشكاران كه نیاز به پروتئین زیاد در رژیم غذایی خود دارند، بسیار مناسب است. برای به دست آوردن بافت مطلوب و ویژگی های تكنولوژیكی مناسب، به فرمولاسیون ماست بامحتوای پروتئین بالا، پلی ساكاریدهای مختلفی اضافه می شود. در حالی كه با استفاده از الیاف پروتئین به جای پلی ساكاریدها می توان علاوه بر افزایش محتوای پروتئین محصول نهایی، باعث ارتقاء كیفی و تكنولوژیكی این محصولات در مقایسه با فرآورده های مشابه شود. ضمن اینكه از منابع پروتئین بدست آمده از پسماندها نیز می توان استفاده مطلوب كرد و مشكلات ناشی از سوء تغذیه پروتئینی را نیز برطرف نمود.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه