شماره اظهارنامه: 389040179

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/08
شماره ثبت : 65933
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1389/05/12
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

صنعت نساجی، یكی از صنایع مرتبط با بهداشت افراد در هر گروه سنی و اجتماعی محسوب می شود. با توجه به رشد روز افزون نیاز به منسوجاتی راحت و جدید، استفاده از تكمیل های ضد میكروب، از اهمیت خاصی برخوردار است. ویژگی های طبیعی الیاف نساجی، فضایی برای رشد میكروارگانیسم ها ایجاد می كند. با توجه به این كه شكل گیری این میكروارگانیسم ها، باعث برخی زیان های ناخواسته و شیوع انواع بیماری ها می شود، تلاش در جهت كنترل انی عوامل، به موازات ارتقاء سطح استانداردهای زندگی در دنیا امری ضروری است. خواص ضد میكروبی روغن های اسانسی از زمان های قدیم شناخته شده و مطالعات زیادی روی گونه های مختلف گیاهی و تاثیر اسانس یا عصاره ی آن ها بر روی میكرو ارگانیسم ها انجام دشه است. اسانس نعناع با دارا بودن خصوصیاتی از قبیل ضد میكروب بودن، در صنایع مختلف مثل صنایع غذایی، مواد آرایشی و مراقبت های فردی كاربرد گسترده ای دارد. اكثر اسانس های طبیعی، در برابر هوا، نور، رطوبت و دمای بالا، فرار و از نظر شیمیایی ناپایدارند. كپسول دار كردن، تكنیك موثری برای افزایش طول عمرعطرهاست، به طوریكه با استفاده از این روش، مدت زمان ذخیره ی اسانس فرار افزایش می یابد. اتكپسولیشن، روشی مفید برای حفظ تكمیل های چند كاربردی روی منسوجات نیز به حساب می آید. از آن جایی كه در فرایند تكمیل، ریز كپسول ها، افینیته لازم را نسبت به منسوج ندارند، استفاده از یك بیندر، به منظور افزایش دوام تكمیل ضروری است. در این اختراع، بعد از تولید ریز كپسول های آلجیناتی حاوی اسانس نعناع، عملیات تثبیت این ریز كپسول ها با استفاده از بیندر روی منسوج،؛ به كمك دستگاه میكروویو صورت گرفت.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه