شماره اظهارنامه: 38708498

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/13
شماره ثبت : 58770
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1388/02/20
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

عمل اوری بتن یك فاكتور سیار مهم برای بالا بردن مقاومت بتن می باشد و عمل اوری تقریبا بعد از باز كردن قالب ها از 3 تا 180 روز ممكن است ادامه داشته باشد به نظر می رسد ایده ال ترین روش عمل آوری غرقاب كردن كل بتن در آب مقطر است. این در حالی است كه آهك بوجود آمده در اثر واكنش هیدراتاسیون سیمان در طول این مدت عمل آوری وارد شبكه های نانو لوله های موئیتی كه در مقیاس 10 به توان 6- تا 10 به توان 9- متر می باشند شده و مقداری از آن به كمك این شبكه ها از بتن خارج و به آب اطراف وارد شده و باعث شوره زدن بتن و ایجاد محیط قلیایی در آب عمل آوری بتن می شوند كه این محیط قلیایی تاثیر منفی در مقاومت فشاری و دوام بتن دارد. در این تحقیق مقاومت فشاری نمونه های بتنی با طرح اختلاط های مختلف (نسبت آب به سیمان و مصالح متفاوت با نسبت های متفاوت و افزودنی های بتن) در حالتی كه نمونه ها در طول مدت عمل آوری در یك محلول بافری با انتخاب بافری بر پایه یون كلسیم با توجه به نقش اساسی این یون در فرایندهای هیدراستاسیون سیمان قرار داشته است بررسی شد كه با این كار PH آب عمل آوری ثابت خنثی و تحت كنترل بوده و این حالت با حالتی كه نمونه ها در آب مقطر عمل آوری شده اند مقایسه گردید و مشاهده شد كه نمونه های عمل اوری شده در محلول بافری و با كنترل سرعت واكنش و آزادسازی گرمای حاصل از واكنش هیدراتاسیون سیمان مقاومت نمونه ها در پایان 28 روز افزایش داشته است و نیز می توان گفت: دوام بتن را در برابر حملات شیمیایی و باران های اسیدی افزایش می یابد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه