شماره ثبت : 95415
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1397/01/18
طبقه بندی بین المللی: A23L 33/00

خلاصه اختراع :

عنوان اختراع: پودر خوراكی فراویژه لبو به روش رطوبت زدایی كنترل شده عنوان انگلیسی: Nutritional Functional Beetroot powder by controlled drying technique زمینه فنی و علمی پودر خوراكی فراویژه لبو به روش رطوبت زدایی كنترل شده (NFB)، علوم و صنایع غذایی، و علوم تغذیه می باشد. كاربردهای متعددی در طراحی و تهیه فرآورده های غذایی فراسودمند، مكمل-های غذایی-دارویی و فرمولاسیون رنگ های خوراكی طبیعی خواهد داشت. طی سالهای اخیر گیاه چغندر (Beta vulgaris) بعنوان یك ماده غذایی ارگوژنیك، و نیز بهبود دهنده وضعیت عملكرد قلب و عروق، درمان پرفشاری خون، آترواسكلروز، بیماری های ریوی و نیز دیابت مورد توجه قرار گرفته است. علیرغم فواید متعددی كه برای گیاه چغندر ذكر شده است، مصرف این ماده غذایی با توجه و طعم و عطر خاص آن مقبولیت عام ندارد و از طرفی دسترسی به آن مختص فصول خاصی است. در اختراع مورد ادعایی حاضر فرآوری پودر NFB طی یك فرآیند علمی دقیق (با بهینه سازی مدل دما-زمان، قطر برش ها و انتخاب واریته مناسب) با حفظ حداكثر كیفیت و كمیت تركیبات فعال موجود در آن و تبدیل به یك محصول فراویژه غذایی-دارویی با مقبولیت عام از نظر رنگ و طعم و ماندگاری بالا در محیط معمول (دمای اتاق) و بدون نیاز به شرایط خاص برای نگهداری، طراحی شده است. لذا برجستگی فنی طرح حاضر به شرح ذیل است: - حفظ حداكثری تركیبات فعال غذایی مانند پلی فنول ها، آنتی اكسیدان ها و نیترات معدنی آن - ماندگاری بالا بدون نیاز به شرایط خاص نگهداری و یا ماده نگهدارنده - فاقد فلزات سنگین، باقی مانده سموم و اسپور های قارچی - مقبولیت طعم و ظاهر به لحاظ رنگ و بو - سادگی تهیه و در دسترس بودن در تمام فصول - ارزان بودن پودر NFB در قیاس با دارو های شیمیایی

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه