شماره اظهارنامه: 13915014000302217

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/24
شماره ثبت : 78398
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1391/03/24
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

اسیدهای چرب و به ویژه اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در خوراك نشخواركنندگان، برای میكروارگانیسم های موجود در شكمبه، سمی می باشند. این ویژگی سبب شده است كه بلافاصله پس از ورود خوراك به داخل شكمبه، میكروارگانیسم ها شروع به هیدروژنه نمودن آن ها و تبدیل اسیدهای چرب غیر اشباع به شكل اشباع آن ها می نمایند. از طرفی اسیدهای چرب غیر اشباع از لحاظ بهبود سلامت خود دام و به ویژه مصرف كننده فرآورده های دامی، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. لذا تلاش های زیادی برای جلوگیری از فرآیند زیست هیدروژنه شدن اسیدهای چرب غیر اشباع در شكمبه انجام شده است تا بتوان میزان حضور این گروه از تركیبات را در روده باریك نشخواركنندگان افزایش داد تا در پی جذب آن ها، علاوه بر بهبود سلامت حیوان، كیفیت فرآورده های دامی از نظر سلامت انسانی، افزایش یابد. روش هایی كه تاكنون به كار رفته اند بر اساس ایجاد تغییر در شكل چربی وارد شده به داخل شكمبه می باشند كه در نتیجه در شكمبه حفظ می گردد. این روش به صورت صنعتی انجام می شوند كه منجر به افزایش قیمت تمام شده آن ها می گردد. روش ابداعی جدید كه برای اولین بار در دنیا می باشد بر اساس جلوگیری از فعالیت های بیوشیمیایی است كه منجر به هیدروژنه شدن چربی ها توسط میكروارگانیسم ها می گردد و در عین حال از بروزاثرات سمی آن ها بر میكروارگانیسم ها جلوگیری می نماید. این اختراع می تواند تحولی بزرگ در صنایع دامپروری و غذایی ایجاد نماید.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه