شماره اظهارنامه: 139950140003008162

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/23
شماره ثبت : 105732
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1400/09/03
طبقه بندی بین المللی: A23L 19/00

خلاصه اختراع :

قارچ دكمه‌ای یكی از گونه های قارچ است كه به طور گسترده كشت و مصرف می شود. این امر به دلیل ارزش تغذیه ای بالا، خصوصیات دارویی، خصوصیات حسی، برداشت آسان و قیمت كمتر این قارچ نسبت به گونه های دیگر قارچ است. علی رغم این خصوصیات، قارچ دكمه ای دارای مدت زمان ماندگاری پایین است. امروزه برای افزایش پایداری و مصرف طولانی مدت بسیاری از مواد غذایی تبدیل به پودر می گردند. رطوبت و فعالیت آبی پایین موجب افزایش زمان ماندگاری و ذخیره سازی و حمل و نقل آسان می گردد. تحقیقات متعددی در مورد استفاده از پودر قارچ در فراورده های غذایی انجام شده است. از جمله این تحقیقات می‌توان به غنی‌سازی امولسیون گوشت با استفاده پودر از قارچ دكمه‌ای، غنی‌سازی و افزایش خواص تغذیه‌ای نان و كیك و افزایش خاصیت آنتی‌اكسیدانی پاستا با افزودن پودر قارچ اشاره كرد. هدف اصلی از این اختراع افزایش زمان ماندگاری قارچ و ایجاد خصوصیات مطلوب می باشد. برای تعیین فوری بودن یك پودر معمولا از سه خصوصیت اصلی بازجذب آب شامل ترشوندگی، پخش شوندگی و حلالیت استفاده می گردد. معمولا نرخ پخش شدن یك پودر برای طبقه بندی در پودرهای فوری می شود. نتایج نشان داد پودر قارچ تولید شده با روش كف پوشی را می توان جزء پودرهای فوری طبقه بندی كرد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه