لیست اختراعات رضا غفاري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 20
تاریخ اظهارنامه: 1397/10/29
تاریخ ثبت: 1398/11/29
مخترع/مخترعان: محمدرضا غفاري موفق
خلاصه اختراع:

تجهيز انتقال نيوماتيك مواد به شيوه غير مداوم ، بدليل مكانيزم كششي و فشاري ، مواد را بصورت بچ به بچ حمل ميكند . در نتيجه بسته به بار ورودي به اين تجهيز انتقال مواد، مي توان زمان كاركرد را به گونه اي تنظيم نمود كه بار ورودي به اندازه يك بچ در خروجي تحويل شود .در حاليكه تجهيزات مشابه دائم كار بوده و علاوه بر داشتن مصرف انرژي بالا و استهلاك زياد- تر كاركرد براي انتقال مواد ، نميتوانند بر اساس نياز در خروجي بار را تحويل دهند در حاليكه تجهيز مذكور را حتي مي توان بعنوان وسيله دوزينگ استفاده نمود. بدين معني كه مقدار مشخصي از مواد در زمان مشخص انتقال داده شود. از اين خاصيت براي مواقعيكه تجهيز جهت ماده سازي نياز باشد استفاده خواهد شد. تجهيز انتقال نيوماتيك مواد به شيوه غير مداوم انرژي مفيد براي انجام كار انتقال مصرف ميكند و از اين نظر نسبت به تجهيزات هم رده خود داراي مصرف بهينه انرژي است و بهمين دليل استهلاك بسيار كمي براي تجهيز بوجود مي آيد.

تاریخ ثبت: 1394/10/26
خلاصه اختراع:

ساخت نانوحسگر گازي بر پايه ي نانوكامپوزيت پليمري و نانولوله ي كربني جهت استفاده در آرايه ي بيني الكترونيكي با قابليت تشخيص گاز دي اكسيد كربن در غلظت هاي بسيار پايين گاز به روش سنجش رسانش فيلم نانوكامپوزيت پليمري به كمك الكترودهاي فلزي. كاربرد اين حسگر در صنايع مختلف از جمله صنايع بسته بندي هاي هوشمند، سنجش وضعيت مواد غذايي و انبارها، پتروشيمي، سلامت، پايش زيست محيطي و ... كه در آن‌ها سنجش گاز دي اكسيد كربن اهميت دارد است كه البته مي توان با تركيب آن با آرايه اي از حسگرهاي ديگر آن را به عنوان حسگري براي تشخيص ساير گازها نيز مورد استفاده قرار داد. اين حسگر ارزان، پايدار و بسيار كم مصرف و كوچك است و مي توان آن را به سادگي با استفاده از روش هاي معمول توليد كرد و مورد سنجش قرار داد. اين حسگر به هيچ عنوان نمونه ي خارجي يا داخلي نداشته و براي اولين بار ساخته مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/15
تاریخ ثبت: 1394/12/04
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: « ا فزودني تاخيرانداز شعله و ديرسوز كننده ي پليمرها تهيه شده از ضايعات دور ريز سخت پوستان دريايي به كمك فناوري نانو بيو تكنولوژي » اختراعي است در حيطه ي نانوشيمي معدني، كه با هدف استفاده از ضايعات دور ريز زيستي به جا ي افزودني هاي تاخير انداز شعله و دير سوز كننده سمي ، مضر ، بيماري زا و گران قيمت موجود در بازار ،با همان راندمان و كارايي ابداع شده است. مسئله و مشكل : افزودني هاي ديرسوزكننده و تاخير انداز شعله فراواني در بازار موجود ميباشد كه سالانه هزاران تن از اين مواد توسط كارخانه هاي توليد وسايل پلاستيكي و پليمري مورد استفاده قرار ميگيرد.اما عيب بزرگ اكثر اين مواد، گران قيمت، سمي، مضر و بيماري زا بودن آنهاست به گونه اي كه امروزه استفاده و اعمال بعضي از اين مواد از جمله تركيبات فسفري-هالوژنه و برومينه، توسط بهداشت جهاني ممنوع شده است. اساس راه حل ارائه شده: استخراج افزودني دير سوز كننده و تاخير انداز شعله از ضايعات دور ريز سخت پوستان دريايي كه كاملا بيولوژيك بوده و علي رغم ساير افزودني هاي ديرسوزكننده و تاخير انداز شعله موجود در بازار كه سمي و بيماري زايند هيچ گونه عارضه ي خاصي به دنبال ندارد و قيمت تمام شده ي اين محصول در مقايسه با ساير محصولات موجود در بازار بسيار كمتر است. كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع: مهم ترين حوزه هاي كاربرد اين افزودني استخراج شده از ضايعات زيستي در صنايع ساختمان سازي ،صنايع الكترونيك و الكتريكي، اتومبيل سازي ومبلمان سازي است . برجستگيهاي تكنيكي و فني اختراع: 1- استفاد از ضايعات زيستي دور ريز در ساخت اين افزودني ديرسوز كننده و تاخيرانداز شعله به جاي استفاده از مواد شيميايي مضر و بيماري زاي موجود در بازار. 2-فرايند سنتز و ساخت كم هزينه و آسان 3-توانايي بالقوه ي اين افزودني براي رقابت با ساير افزودني هاي تاخير انداز شعله ي موجود در بازار جهاني و قابليت صنعتي شدن. 4- قابليت اعمال در پليمر به روش هاي مختلف . 5- با استفاده از ضايعات دور ريز جانوران سخت پوست دريايي در اين پروژه علاوه بر اين كه به نوعي بازيافت زيستي صورت گرفته و ارزش اقتصادي دارد، به پاكسازي محيط زيست از اين ضايعات كه طي مرور زمان مشكلات فراواني را به همراه خواهند داشت،كمك شاياني ميشود.

تاریخ ثبت: 1395/06/09
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با استفاده از شناسه هاي معمولي روشي جهت ساخت انواع حسگرها ارائه مي شود كه با استفاده از آن مي توان از انواع حسگرهاي ساخته شده مبتني منطق سنجش رسانشي به صورت بيسيم و با استفاده از خوانشگرهاي در دسترس به شيوه اي ساده و ارزان بهره برد. مواد فعالي (جوهرها) كه در اين پلتفرم قابل استفاده اند مواد فعال و حساس به محركي هستند كه با ورود محرك همچون نشستن مولكول گاز هدف بر روي آن ها دچار تغيير رسانش (افزايش يا كاهش مقاومت) مي شوند و اين تغيير مقاومت موجب تغيير ميزان اتلاف انرژي تگ شده و در نهايت اين تغيير رسانش به صورت خاموش يا روشن شدن يا مقدار عددي به دستگاه خوانشگر شناسه به صورت بيسيم گزارش مي شود و كاربر توسط نرم افزار مخصوص از آن مطلع مي شود. اين مواد فعال مي توانند جوهرها، محلول ها، نانومواد، مواد پرس شده به شكل مداد، كامپوزيت ها، پليمرهاي رسانا، ساختارهاي يك يا دوبعدي رسانا و ساير اشكال حسگرهاي رسانشي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/20
تاریخ ثبت: 1395/09/15
خلاصه اختراع:

يكي از روشهاي تزريق سيالات در حجم كم و دقت بالا استفاده از دستگاه پمپ سرنگي است كه در آزمايشگاهها و بيمارستانها كاربرد دارد. دستگاه طراحي شده در اين طرح قابليت مانيتورينگ آنلاين فشار وارد شده به سرنگ، رزولشن حجمي 1 نانوليتر براي سرنگ 1 ميلي ليتر، رزولشن خطي 60 نانومتر و خطاي كمتر از 2 درصد، امكان پمپ كردن مستقل دو سرنگ، اتصال به كامپيوتر، نرم افزار اپراتوري مجزا و پمپ و مكش حجم مشخصي از سيال در زمان مشخص را داراست. از طرف ديگر كنترل دستگاه با نمايشگر لمسي باعث سهولت تعامل كاربر با دستگاه شده است.

تاریخ ثبت: 1395/04/18
خلاصه اختراع:

در اين تحقيقات نانوذرات نرم با استفاده از تك زنجيره هاي پليمري در مقياس چند گرمي توليد شد. اين نانوذرات در يك راكتور نيمه پيوسته ساده با استفاده نور فرابنفش توليد شده اند كه شرايط دمايي و محيطي مراحل توليد، شرايط ملايمي بوده و در دماي اتاق انجام مي گيرد. اين نانوذرات با استفاده از واكنش درون زنجيري توليد مي شوند كه مي توانند اندازه ذرات 7.5 نانومتري را داشته باشند. از ويژگي هاي اين نانوذرات مي توان به پخش مناسب در ماتريس ها بدون افزايش ويسكوزيته نانوكامپوزيت و استفاده در جوهر پرينت، نانوكامپوزيت هاي قالب گيري و دستگاه هاي الكترونيكي اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/10/25
تاریخ ثبت: 1396/09/22
خلاصه اختراع:

توليد فوم هاي ميكروسلولار با استفاده از عوامل فوم زا فيزيكي، روشي حساس به دما مي باشد. در تمامي روش هاي معمول حرارت دهي، در قطعه گراديان دمايي ايجاد مي گردد كه ساختار فوم را غير يكنواخت ساخته و فوم سازي قطعات بزرگ با استفاده از اين روش را عملا ناممكن مي سازد. حرارت دهي مايكروويو روشي سريع داراي قابليت حرارت دهي حجمي و انتخاب پذيري مواد مي باشد. با استفاده از تابش مايكروو در يك سيستم نانو كامپوزيت پليمري حاوي نانو ذرات جاذب مايكروويو، حررات بصورت همزمان در تمامي حجم قطعه ايجاد مي گردد. با استفاده از اين روش فوم يكنواخت حاصل مي گردد و فوم سازي مستقل از ضخامت مي گردد. اين روش مي تواند در توليد كليه فوم هاي ترموپلاستيكي با استفاده از عوامل فوم زا به كار گرفته شود و در زمينه هايي چون فوم هاي پزشكي، عايق هاي امواج الكترومغناطيس و فوم هاي هادي كه يكنواختي ساختار حائز اهميت است به كار گرفته شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/22
تاریخ ثبت: 1388/10/01
مخترع/مخترعان: محمدرضا غفاري موفق
خلاصه اختراع:

دستگاه توزين و شارژ كيسه هاي سيمان روي تريلي يك دستگاه صنعتي جهت شارژ كيسه اي سيمان به طور مستقيم روي تريلي است. اين دستگاه ابتدا سيمان را وزن كرده و بعد آن را داخل كيسه تخليه مي كند لذا با اين عمل نيازي به وزن كشي كيسه و اتصال آن به لودسل نداريم و مي توانيم ان را مستقيم روي تريلي شارژ نماييم در حالي كه دستگاه هاي موجود سيمان را داخل كيسه و حين شارژ كيسه وزن مي كنند و ناچاراً بايد بعد از شارژ، كيسه را با مونوريل يا ليفتراك به تريلي منتقل كنند. دستگاه اخير به تعداد مورد نياز روي سازه اي فلزي نصب شده و سيمان توسط تريلي بونكردار يا اسكروپمپ يا سيستمها انتقال با هوا به ورودي اين مخازن ارسال مي شود. تريلي زير سازه مزبور رفته و كارگر كيسه را روي نازل خروجي هر دستگاه مي كشد و كليد كيسه نگهدار را مي زند و با اين كار دهانه نازل خروجي باد كرده و كيسه را نگه مي دارد. سپس كليد شارژ سيمان را مي زند و سيمان مخلوط با هو وارد مخازن مي شود كه سيمان به كف مخزن مي رود و هواي مخلوط با آناز ريق كانالهاي بدنه مخزن به كيسه مي رود و آن را باد كرده يا با عبور از پارچه فيلتري صاف مي شود. وقتي كه هر دستگاه به وزن مطلوب رسيد دريچه ورود سيمان بسته شده و دريچه خروج سيمان باز مي شود و سيمان با سرعت زياد كيسه را پر مي كند و هواي محبوس در كيسه با فشار زياد از پارچه فيلتري عبور و صاف مي شود و در نهايت بعد از پر شدن كام كيسه، كيسه نگهدار دهانه كيسه را رها كرده و تريلي از زير سازه خارج مي شود.

موارد یافت شده: 20