لیست اختراعات سيده فاطمه كلانتري همت آبادي
عنوان اختراع: توليد رب گوجه فرنگي فراسودمند با استفاده از نگهدارنده هاي طبيعي با منشا گياهي اسانس ها از جمله تركيبات طبيعي با اثرات ضد باكتريايي ، ضد قارچي ، ضد اكسايشي و ضد سرطاني هستند كه مي توان از آن ها به عنوان نگهدارنده در مواد غذايي استفاده كرد. رب گوجه فرنگي به عنوان يك فرآورده غذايي كه روزانه مورد استفاده عموم جامعه قرار مي گيرد، نقش به سزايي در تامين نيازهاي چشايي و تغذيه اي دارد. حضور و رشد قارچ ها در مواد غذايي مي تواند منجر به فساد و كاهش كيفيت غذا شود. افلاتوكسين هاي حاصل از آسپرژيلوس ها به عنوان عامل ايجالد سرطان كبد در انسان و حيوان شناخته شده اند. امروزه براي نگهداري رب گوجه فرنگي از نگهدارنده هاي شيميايي مثل سديم بنزوات استفاده مي شود، كه مشكلات زيادي دارند. در فرمولاسيون اين رب گوجه فرنگي از دو اسانس مرزنگوش وحشي و دارچين به ميزان 200ppm استفاده شد.
موارد یافت شده: 1