لیست اختراعات سيما فرپور
تيكنرهاي (غليظ كننده هاي) فوري مواد غذايي و آشاميدني به طور كلي در تشخيص، ارزيابي، درمان و تغذيه بيماران و سالمندان دچار اختلال بلع (ديسفاژي) كاربرد دارند كه باعث ايجاد بلع ايمن، كاهش خطرات حاصل از ديسفاژي و سهولت در بلع آشاميدنيها و مواد غذايي مي گردند. ولي در تهيه مواد غليظ شده فرد مي بايست جهت جلوگيري از ايجاد كلوخه، پودر تيكنر و مايع را به طور مناسبي هم بزند كه خود باعث وابستگي بيمار به اطرافيان و صرف زمان مي شود و همچنين امكان اضافه كردن تيكنر به مايع غليظ شده و ايجاد مايع غليظ تر وجود ندارد. اختراع تيكنرهاي (غليظ كننده هاي) جوشان با رفع اين موانع موجب استفاده راحتتر و مناسب مصرف كنندگان خواهند شد و در آنها امكان پرس پودر به شكل قرص، كاهش وزن هر دوز تيكنر و متعاقب آن كاهش قيمت تمام شده و كاهش احتمال افزايش قند خون بواسطه مصرف تيكنر نيز فراهم مي شود. به اين منظورعامل جوشان و بازكننده متشكل از يك تركيب قليايي از مجموعه سديم بي كربنات و تركيبات مشابه، و يك تركيب اسيدي از مجموعه اسيد سيتريك و تركيبات مشابه كه مجموعا⸗ به ميزان 25 درصد مي باشد به بقيه اجزاي تشكيل دهنده فرمولاسيون اضافه مي شود.
موارد یافت شده: 1