لیست اختراعات علي كمالي
وجود جاروبك در سينكرو باعث ايجاد نويز و اغتشاش در سيگنال خروجي شده و از دقت سينكرو مي كاهد دقت پايين سينكروها باعث شده تا در مقايسه با انكودر ها نتوان از آنها در كاربردهاي كنترلي دقيق استفاده نمود در اين تحقيق طرحي جديد براي سينكر و ارائه شده كه در آن سيم پيچ ثانويه بر روي استاتور قرار مي گيرد و جاروبك حذف مي گردد به اين ترتيب با حذف جاروبك والتبع افزايش دقت آن مي توان از آن در كاربردهايي نظير كنترل موقعيت كنترل موقعيت دقيق و سيستم هاي سرو كنترل استفاده نمود در اين طرح شار مغناطيسي به گونه اي خاص رد داخل روتور جريان مي بيابد و باعث القا ولتاژ در سيم پيچ ثانويه مي گردد اين طرح مستلزم آن است كه ورق هاي روتور به ورت دو تكه ساخته مي شوند براي استاتور از سيم پيچي سينوسي متمركز استفاده شده تعداد دور دقيق هر يك از كلاف از روش حذف هارمونيك دلخواه محاسبه گرديده است اين سينكرو ابتدا به كمك نرم افزار اجزا محدود طراحي و تحليل شده است سپس بر اساس پارامتر هاي طراحي سينكرو مورد نظر ساخته شده و تست گرديد است تست به دو صورت تكي و زوجي انجام شده و نتايج حاصل از هر دو تست تائيد كننده ايده اصلي و همچنين مفاهيم تئوري مي باشد
در نمونهي اختراعي حاضر به منظور بهبود خواص گيرشي و كاربري سيمان دنداني از مادهي بيوپليمري كايتوسان استفاده شد و بيوكامپوزيتي زيستفعال ساخته شد. تأثير محلولهاي با غلظتهاي متفاوت كايتوسان روي خواص گيرشي و كاربري سيمان كامپوزيتي مورد بررسي قرار گرفت. زمان گيرش سيمانها توسط سوزن گيلمور و آزمايشات XRD، SEM ، EDS، ICP و pH نيز براي مشخص كردن فازهاي تشكيل شدهي سيمان در طي اين مدت و بررسي ميزان رهايش يون كلسيم انجام گرفتند. مطابق نتايج مشاهده شد كه با افزايش غلظت كايتوسان در محلول مايع، زمان گيرش سيمان به شدت كاهش يافت ،تشكيل لايهي سطحي هيدروكسيآپاتيت بر روي سطح سيمانها و ميزان رهايش يون كلسيم بيشتر شد و ميزان pH نيز در محدوده قليايي و ضد باكتريايي بود. نهايتاً مشخص شد كه افزودن كايتوسان سبب كاهش شديد زمان گيرش سيمان، بهبود خواص كاربري، افزايش زيست فعاليت و نيز افزايش خاصيت ضدباكتريايي سيمان ميشود.
دستگاه تست خستگي كشش- فشار فركانس بالا با مكانيزم موتور الكتريكي خارج از مركز، به منظور بدست آوردن عمر خستگي قطعات با جنس متفاوت در نيرو و فركانس مختلف، توسط مكانيزم حركت رفت و برگشتي و اعمال نيروي كششي – فشاري به قطعه تا مرحله شكست به كمك مولد نيروي كششي – فشاري، موتور الكتريكي خارج از مركز مرتعش كننده و صفحه لغزان پديده شكست در قطعات فلزي يكي از معضلات مهم و حائز اهميت در صنعت كنوني مي باشد. فلزات چه ترد و چه داكتيال (نرم) با توجه به شرايط بارگذاري و كاري، اكثرا در اثر پديده خستگي دچار شكست و يا گسيختگي مي شوند. لذا اهميت اين موضوع باعث شده تا محققان به منظور جلوگيري و يا به حداقل رساندن احتمال شكست، تحقيقات جامعي انجام بدهند. اما مسئله اي كه براي همه محققان مسجّل شده است، شناسايي رفتار مواد در هنگام شكست در اثر خستگي مي باشد. زيرا با شناسايي رفتار مواد در شكست، مي توان به پيشگيري و بهينه سازي قطعات و ارائه روش هاي مناسب به منظور به تأخير انداختن شكست تا حد امكان دست يافت. لذا به منظور شناسايي رفتار مواد، انجام تست ها و آزمايش هاي عملي مورد نياز است. براي انجام چنين آزمايشي نياز است تا شرايط تا حد امكان به صورت طبيعي تأمين شود. خستگي در فلزات تابع تعداد سيكل بارگذاري مي باشد كه اين امر باعث مي شود آزمايش ها هزينه بر تر و دشوارتر و زمان بر تر انجام شوند. اين دستگاه قابليت اندازه¬گيري عمر خستگي قطعات با جنسهاي مختلف، در نيرو و فركانس بارگذاري متفاوت را دارد. عمر خستگي قطعات توسط كنترل فركانس موتور، مي¬تواند تحت كنترل قرار گيرد و متناسب با نيروي وارده از موتور، قطعه مورد نظر تحت بار قرار خواهد گرفت و پس از اعمال شرايط خستگي به مرحله شكست خواهد رسيد.
انكودرهاي نوري و مغناطيسي حساسيت زيادي به شرايط محيطي و خطاهاي نصب داشته و داراي عمر پايينتري نسبت به زاويهسنجهاي الكتريكي مانند ريزالورها و سينكروها ميباشند. از طرفي وجود جاروبك در سينكرو و ريزالورها باعث ايجاد نويز و اغتشاش در سيگنال خروجي شده و از دقت آن ميكاهد. دقت پايين زاويهسنجهاي الكتريكي باعث شده تا در مقايسه با انكودرها نتوان از آنها در كاربردهاي كنترلي دقيق استفاده نمود. در اين اختراع سينكرو زاويهسنج از استاتور، روتور و ياتاقان و محفظه محافظ تشكيل شده است. استاتور از ورقههاي به هم چسبيده E در شيارهاي بدنه و روتور از ورقههاي I كه براي حذف هارمونيك هاي مزاحم با زاويهي خاصي در كنار يكديگر قرار گرفتهاند تشكيل شده است. درسينكرو حاضر، سيمپيچ ثانويه بر روي استاتور قرار گرفته و جاروبك حذف ميگردد. با حذف جاروبك همراه با شبيهسازي و بهينهسازي نرم افزاري عملكرد سينكرو، دقت سينكرو افزايش يافته است به گونهاي كه ميتوان از آن در كاربردهايي نظير كنترل موقعيت دقيق و سيستمهاي سروو كنترل استفاده نمود. همچنين روتور به صورت توخالي ساخته شده است به گونهاي كه علاوه بر بالا بردن قابليت طراحي سيستم در اندازههاي مختلف، با اتصال مستقيم اين زاويهسنج به محور خروجي دستگاههاي در اندازه متوسط و بزرگ اين امكان را فراهم مينمايد كه علاوه بر حذف خطاهاي بكلش و الاستيك ناشي از اتصال غير مستقيم موقعيتسنج به محور خروجي بتوان هاديهاي سيستم كنترل محورهاي مختلف و يا لولههاي پايپينگ را از داخل آن عبور داد.
تركيب سيمان دنداني كامپوزيتي شامل مخلوطي از پودر و مايع است كه پودر شامل اكسيدهاي كلسيم سيليكاتي ميباشد و عامل اصلي گيرش و استحكام سيمان ميباشند. قسمت مايع نيز شامل يك بيوپليمر زيستي است كه سبب زيست فعاليت و گيرش در زمان كم ميشود. اين تركيب داراي زمان گيرش بسيار كم و استحكام مناسب جهت استفاده در ريشهي دندان ميباشد. اين تركيب سبب شد تا خواص فيزيكي، مكانيكي و كاربري سيمان كامپوزيتي هيدروليكي به شدت بهبود يابد و در زمان كاري مناسب، بتوان از اين ماده براي درمانهاي اندودونتيك استفاده كرد.
موارد یافت شده: 7