لیست اختراعات فرحناز ورمزيار
اين سيستم در قالب يك كمربند كه داراي چهار بازوي كشي مي باشد طراحي شده است. بازوهاي كشي از ناحيه كمر بسته مي شوند به طيقي كه دو بازو از بالاي تنه و از شانه ها به سمت شكم و دو بازوي ديگر از پهلو ها به سمت شكم بسته مي شوند. در اين حالت اگر از پشت به فرد نگاه كنيم حالت بازوها ضربدري شكل مي باشد. داخل اين بازو ها سيم هادي جريان الكتريكي وجود دارد كه در يك نقطه به هم وصل مي باشند. فرد در مواقع نشستن اگر موقعيت نشستن او ناصحيح باشد بازو ها كه حالت كشي دارن به كش در مي آيند و سيستم ويبره را فعال مي كنند. در اين حالت فرد متوجه شده و حالت درست را به خود مي گيرد. اين سيستم حتي در مواقع بلند كردن اجسام نيز مفيد و كاربردي مي باشد و از وارد آمدن فشار مستقيم به كمر جلو گيري مي نمايد.
دراين طرح برآنيم تا با ابداع سيستم جديدي از مشخص كننده هاي مصرف دارو در حجم خانگي(كاربري خانگي) و همچننين حجم صنعتي(كاربربيمارستاني) از مسائل عمده فراموشي مصرف دارو، استفاده بيش از حد دارو،و يا اشتباه مصرف كردن آن كه متاسفانه مسائل اسفناكي را دربردارند جلوگبري و به صفرمطلق برسانيم. در ايت سيستم كه ميتواند انواع مختلفي داشته و قابليت ارتقاء را نيز دارد از سيستم ساده اي بهره گرفته ايم و روش كار بدين صورت است كه كيت داراي محغظه نگهدارنده داروشامل اسامي روزمي باشد كه بعد از جايگزاري دارو در روزهاي مورد نظر، سيستم را برنامه ريزي كرده و هرزمان نياز به مصرف دارو باشد با روشن شدن ال اي دي بربالاي خانه مورد نظرفرد داروي مورد نظر را مصرف مي نماييد.
اين سيستم از دو بازو تشكيل شده است كه در يك نقطه به هم متصل شده اند. آمبوبگ در بين اين دو بازو قرار مي گيرد و با وارد آمدن فشار بر روي آمبوبگ آن را فشرده مي كنند تا به اين طريق عمل تنفس مصنوعي به صورت اتوماتيك صورت گيرد. در محل اتصال بازو ها استژ موتور كوچكي قرار دارد كه توسط يك كيت الكترونيكي كه به زبان AVR برنامه نويسي شده است كنترل مي شود. در اين دستگاه يك كيبورد وجود دارد كه از آن طريق تعداد تنفس يا همان فشار وارده بر آمبوبگ توسط كاربر مشخص مي شود براي مثال اگر عدد 15 را بر آن وارد كنيم دستگاه در هر دقيقه 15 بار تنفس مصنوعي را انجام خواهد داد. اين دستگاه قابل نصب در كنار تخت بيمار مي باشد و در زمان هايي كه بيمار به بخش هاي ديگر و يا اتاق عمل منتقل مي شود كارايي بالايي دارد. در حال حاضر اين عمل به صورت دستي توسط بهيار انچجام مي شود كه در انجام آن خطا هاي زيادي مشاهده مي شود.
عصاي طراحي شده توسط ما با دارا بودن ويژگي جلوگيري از كوفتگي عضلات ناحيه زير بغل و كاهش انرژي لازم در حين پياده روي با عصا خود را با ساير عصا هاي موجود در بازار متمايز مي كند. در طراحي اين عصا سعي شده با حفظ و رعايت اصول ارگونومي و استاندارد هاي عصاي مناسب با استفاده از قوانين علم مكانيك قابليت هاي ديگري را براي يك عصا بيفزاييم. بايستس به اين مسئله مهم كه پياده روي با عصا براي معلولين و بيماران يك عمر بسيار طاقت فرسا و خسته كننده مي باشد از اين رو اين افراد نمي توانند مسافت هاي طولاني را با عصا پياده روي نمايند. 2 ركن اصلي راحتي و صرف انرژي كم مي تواند اين مشكل را براي اين افراد حل نمايد. ما با استفاده از قوانين فيزيكي حاكم بر رفتار فنر ها و استفاده از آنها در طول مسير حركت نيرو در عصا، نمونه اي خاص از يك عصا را كه قابليت راحتي و مصرف انرژي كم در حين پياده روي براي مصرف كننده را داشته باشد طراحي نموده ايم. طبق قوانين فيزيكي فنر نيروي ذخيره شده در فنر با ضرب اختلاف طول انقباضي در ضريب سختي فنر برابر مي باشد: F=K∆x F(نيروي ذخيره شده در فنر) ∆x( اختلاف طول بعد از فشرده شدن) K( ضريب سختي فنر) طبق فرمول بالا زماني كه جسمي روي فنر قرار مي گيرد نيرويي معدل وزن جسم در فنر در قالب انرژي پتانسيل ذخيره مي شود كه به محض برداشتن جسم آزاد مي شود.
موارد یافت شده: 4