لیست اختراعات مجتبی احمدی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1391/02/17
خلاصه اختراع:

جهت توليد بخار در دما و فشارهاي بالا مولد بخار با مشخصات و قابليت هاي زير ساخته شد. دماي طراحي شده تا 500 درجه سانتيگراد است و دماي كاري تا 400 درجه مي باشد. دستگاه مجهز به سه حسگر حرارتي مي باشد كه دو عدد از اين حسگرها به منظور ثبت دماي سيال و ديگري به منظور ثبت دماي المنت حرارتي كاربرد دارد. دستگاه مولد بخار طراحي شده توانايي توليد بخار اشباع تا فشار 3000psi و مينيمم دبي در حدود 0/5cc/min را دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/22
تاریخ ثبت: 1392/04/01
خلاصه اختراع:

اين دستگاه اولين دستگاه كمك آموزشي سيگنال هاي مادون قرمز است كه مي تواند با استفاده از ميكرو كنترلر pic16f84 و نمايشگر 20*2 icd كاراكتري و قطعات و مدارات جانبي بكار رفته توسط سنسور گيرنده مادون قرمز tsop1738 به دريافت و پالايش كد هاي ارسالي از دستگاه هاي مختلف پرداخته و با توجه به چنش كد هاي كوبل شده بر روي سيگنال هاي مادون قرمز در نمايشگر خود نشان داده و علاوه بر قابليت يادگيري آموزش كد هاي مختلف به مخاطب مي تواند به دستگاه تستر تبديل شود اين دستگاه مي تواند به دانش آموزان و كاربران خود پروتكل هاي ارسال و دريافت سيگنال ها را نمايش داده تا بتوان اين علم را پيشرفت داد همچنين اين دستگاه با استفاده زا دكمه هاي تركيبي بكار رفته مي تواندكد هاي باينري را يكي پس از ديگري ساخته و نهايتاً توانايي ورود به تنظيمات سرويس ويژه اكثر دستگاه هاي لوازم صوتي و تصويري را دارد و مي تواند به عنوان دستگاهي جامع در تعمير گاه هاي لوزام صوتي و تصويري ( با هزينه بسيار اندك توليد دستگاه ) ايفاي نقش مي كند قطعات به كار رفته در اين دستگاه شامل ميكرو كنترل PIC16F84A گيرنده مادون قرمز TSOP55 سه پايه – نمايشگر كريستال مايع 2*16 LCD آي سي رگولاتور 7805 كه ولتاژ را براي دستگاه ريگوله كرده و كريستال براي راه اندازي مدار ميكرو تعدادي قطعات ديگر كه به تفصيل در آمده است اين دستگاه شامل دو دتسگاه مجزا است كه بخش دوم كه مربوط به ساعت و تاريخ دستگاه مي باشد فقط جه آشنايي با قطعات در اين دستگاه آمده است و هيچگونه تداخلي با نحوه كل دستگاه آموزشي ندارد. اين دستگاه مي تواند در درس مباني ديجيتال دوره هنرستان كاربرد داشته باشد.

تاریخ ثبت: 1392/09/20
خلاصه اختراع:

امروزه سيالات فوق بحراني كاربردهاي گسترده اي در صنايع مختلف دارند. براي توليد اين سيالات در ساخت فوم هاي ميكروسلولي، عموما ماده را در مخزني فشار بالا قرار داده و سپس گاز co2 را قبل از وارد كردن به مخزن توسط پمپ هاي افزايش فشار به حالت فوق بحراني ميرسانند و سپس به مخزن تزريق ميكنند. اما استفاده از اين تجهيزات و پمپ هاي فشار بالا هزينه سنگيني درپي دارد و نصب آنها بر روي سيستم توليد فوم اغلب كار دشواري است. دليل اصلي استفاده از سيالات در حالت فوق بحراني حلاليت مشابه آنها با مايعات و نفوذ مشابه آنها با گازها است. همچنين قيمت ارزان و در دسترس بودن co2 و نداشتن اثرات مخرب زيست محيطي آن باعث شده كه امروزه بصورت گسترده اي جايگزين حلال هاي آلي پيشين شود. ما در اين تحقيق از يخ خشك (co2 جامد ) براي تهيهco2 فوق بحراني بهره گرفتيم. با توجه به فرايند تصعيد يخ خشك با افزايش دما، مقدار محاسبه شده اي از يخ خشك را در مخزن فشار بالاي طراحي شده براي توليد فوم قرار داده و با افزايش دما به فشار و دماي مورد نظر براي رسيدن به co2 فوق بحراني رسيده ايم. سپس با آزاد سازي آني فشار، فوم ميكروسلولي را از ماده پليمري مورد نظر بدست آورديم.

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/23
تاریخ ثبت: 1394/10/09
خلاصه اختراع:

توليد صوت و صدا از گرما و حرارت (ترموآكوستيك؛ گرماصوت): زمينه فيزيك-شيمي روش ترموآكوستيك (گرماصوتي)، روشي نوين براي توليد صوت از انرژي الكتريكي مي باشد كه در آن از لرزش مكانيكي مبدل براي ارتعاش هواي اطراف خبري نيست. در اين روش، جريان الكتريكي متناوب به ماده ي رساناي مورد نظر رسيده و باعث ايجاد متناوب حرارت مي شود. در اين حالت يك نوع تبديل سه مرحله اي الكترو-گرما-آكوستيك اتفاق افتاده و در اثر منبسط و منقبض شدن متوالي هوا، در نزديك سطح مبدل، در اثر سرد و گرم شدن ماده رسانا، صوت توليد مي شود. ماده ي رسانا مي تواند از موادي پليمري رسانا و يا نانو موادي همچون پلي آنيلين، پلي (3و4- اتيلن دي اكسي تيوفن): پلي ( استايرن سولفونات)، نانو لوله هاي كربني،گرافني و... باشند. با استفاده از اين روش مي توان بلندگوهايي با انعطاف پذيري بالا، ضخامت كم، سبك وزن، پاسخ فركانسي مطلوب و در صورت نياز شفاف توليد كرد كه مي توانند در زمينه هاي مختلف مانند صفحه نمايش تلويزيون، شيشه هاي هوشمند و صنايع مخنلف ديگر كاربردهايي داشته باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/10/25
تاریخ ثبت: 1394/10/25
خلاصه اختراع:

در تجهيزات ستوني، هوا به صورت همراه با جريان متلاطم پالپ و يا به داخل سلول تزريق مي شود. در اين تجهيزات حتما بايد هوا را توسط مكانيزمي در داخل پالپ متفرق ساخت. تجهيزات هوايي، معمولا كنسانتره با عيار كم توليد مي كنند، ولي عمليات فلوتاسيون با مشكلات كمتري انجام مي گيرد. از آنجا كه در اين سلول ها، هوا علاوه بر اينكه نقش هوادهي و ايجاد كف را به عهده دارد بايد سوسپانسيون را نيز پايدار نگاه دارد، لذا به دليل مصرف بسيار زياد هوا كمتر مورد استفاده قرار مي گيرند. سلول هاي دواكرا و ستوني از متداول ترين نوع اين سلول ها هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/17
تاریخ ثبت: 1390/02/24
خلاصه اختراع:

خلاصه استخراج روغن از پسته كوهي يك روش بسيار مفيد براي روغن گيري از پسته كوهي مي باشد. در گذشته روغن پسته كوهي را به روش مكانيكي بدست مي آوردند كه اين روش داراي بازدهي بسيار پايين بوده و روغن بدست آمده با اين روش كيفيت پاييني داشت. در اين كار براي نخستين بار از دانه پسته كوهي بوسيله آنزيم روغني با بازدهي بالا و كيفيت بالا گرفته شده است. براي اين كار از سه آنزيم سلولاز ـ پروتئاز و آميلاز استفاده كرديم. جهت استخراج آنزيمي روغن از پسته كوهي ابتدا دانه هاي پسته كوهي را آسياب كرده و در آب حل مي كنيم، سپس آنزيم مورد نظر را به مخلوط آب و پسته كوهي اضافه نموده و مخلوط حاصل را به مدت چند ساعت درون انكوباتور با دماي 50 درجه سانتيگراد قرار مي دهيم تا كل روغن موجود آزاد گردد. سپس مخلوط را با سانتريفوژ جدا كرده و رغن بدست آمده را بوسيله يك دكانتور از آب جدا مي كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1393/05/20
تاریخ ثبت: 1393/08/04
مخترع/مخترعان: مجتبی احمدی زیرابی
خلاصه اختراع:

صندلي ارگونوميك دندانپزشكي داراي تكيه گاه ساعد وسينه با قابليت تنظيم ارتفاع و محدوده حركتي مفاصل دست و شانه از بخش نيازهاي انساني اكثر دندانپزشكان امروزه در حالت نشسته به درمان بيماري كه در موقعيت خوابيده است مي پردازند. چون حوزه كاري آن ها (دهان بيمار) باريك است، باعث يك وضعيت بسيار انعطاف پذير بدن نسبت به بيمار در حين درمان مي شود. از آنجا كه در اين حرفه، دندانپزشك بايد متناسب با موقعيت بيمار، وضعيت هاي نامناسبي را به ستون فقرات و دست هاي خود بدهد، يكي از مشاغلي است كه اختلالات اسكلتي-عضلاني مانند كمردرد، شانه و گردن درد، و همچنين درد مچ در ميان آن ها زياد ديده مي شود. در زمينه تجهيزات دندانپزشكي بيشتر بر روي يونيت دندانپزشكي كار شده و فقط صندلي هاي معمولي براي شخص دندانپزشك ساخته شده كه چندان مشكل آن ها را رفع نمي نمايد. صندلي موجود با داشتن تكيه گاه ساعد و سينه كه هر كدام به طور جداگانه، قابل تنظيم هستند، از انقباضات استاتيك ماهيچه هاي دست، شانه، گردن و كمر و در نتيجه از تجمع اسيد لاكتيك كه باعث خستگي و سوزش عضلات اين نواحي مي گردد ممانعت مي كند. از اين صندلي مي توان به عنوان ايستگاه كار دندانپزشكان، جراحان دهان و دندان و در تمامي حالت هاي شغلي در مكان هايي كه تكيه گاهي براي دستان و بدن وجود ندارد براي حذف كردن لرزش هاي دست و خستگي هاي جسماني استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/09
تاریخ ثبت: 1400/05/12
خلاصه اختراع:

در كشاورزي توتون براي افزايش كمي و كيفي محصول كه برگ توتون است در زمان مشخص از رشد توتون اقدام به سرزني مي‌كنند. سرزني مرحله اي از عمليات توليد توتون مي باشد كه به منظور تحريك رشد برگهاي باقيمانده روي بوته و حصول به كيفيت مطلوب با حذف گل آذين و برخي از برگهاي فوقاني بوته صورت مي‎پذيرد. اين عمل از توليد و رشد بذر جلوگيري كرده و در نهايت منجر به انتقال مواد غذايي به منظور افزايش وزن، اندازه، نيكوتين و ساير خصوصيات شيميايي به برگ مي‎گردد. هنگامي كه با سرزني قسمت زايشي گياه جدا مي شود، جوانه هاي جانبي از قسمتهاي مختلف گياه شروع به رشد مي كند تا بدين وسيله دوباره توليد قسمت زايشي نمايد. در كشاورزي توتون براي اينكه با سرزني برگهاي توتون درشت تر شود و از بوجود آمدن جوانه جانبي جلوگيري شود بعد از عمليات سرزني محلول پاشي كنترل كننده جوانه جانبي انجام مي شود. در حال حاضر بهترين محلول كنترل‌كننده شيميايي پرايم پلاس مي‌باشد كه با اين روش جوانه‌ها به خوبي كنترل شده و باعث افزايش عملكرد كمي و كيفي توتون مي‌شود. ولي گران قيمت و وارداتي و اثر منفي زيست محيطي براي كشت بعدي خواهد داشت. استفاده از محلول كنترل كننده جوانه جانبي توتون و تنباكو كه با فرمول سركه چوب سي درصد حجمي، الكل چرب بيست درصد حجمي، روغن نيم پنج درصد حجمي، مويان بيست درصد حجمي و دي نيتروآنيلين بيست و پنج درصد حجمي تهيه شده داراي كارآيي بالاتر از نمونه تجاري براي كنترل جوانه جانبي مي باشد، همچنين ‌قيمت كمتر داشته مصرف آن آلودگي‌هاي زيست‌ محيطي به همراه ندارند.

موارد یافت شده: 9