لیست اختراعات مرتضي رضائي
در گذشته در پريزهاي قديمي فقط يك دو شاخه راتغذيه مي كرده اما اين نوع پريز و ترمينال مي تواند چندين دو شاخه را تغذيه كند قابلتي مهم اين نوع پريز اين سات كه حتي اگر شيئي رسانا را در كانال هاي برق آن فرو كنيم دچار برق گرفتگي نمي شود. در اين نوع پريز به دليل استفاده از كانال اتصال قابليت جا به جايي پذيري براي دو شاخه هاي برق بدون قطع شدن اتصال وجود دارد همچنين شكل پريز طراحي جالب و آن بخشيده است براي ساخت پريز يك قطعه چوب را به وسيله دستگاه هاي تراش كاري فرز تراش داده ايم سپس در تراش هاي زيرين پريز قفل كودك را درست در زير كانال هاي منفي و مثبت قطعه در محل اتصال قرار داده و فلز فنري را روي آن قرار داده ايم سپس مركز پريز را سوراخ كرده و به وسيله پيچ به فك قفل شونده در ديوار متصل گرديده است سپس جهت نگه داشتن هر چه بهتر دو شاخه در كانال هاي پريز پلاستيك هايي را در سر هر شيار قرار داده ايم. سيم هاي فاز و نور ديوار خروجي از كنتور را به ورودي هاي فاز و نور مشخص شده پشت پريز پيچ كرده و به وسيله پيچ مركزي فك هاي متحرك گيره اي كه پريز را به ديوار سفت مي كند را باز مي كند.
بقاياي نيشكر يكي از پسماندهاي كشاورزي مي باشد كه بخش قابل توجهي از اين محصول اصلي نيشكر را در بر مي گيرد كه شامل سرشاخه، پيت و باگاس و ملاس مي باشد . سرشاخه حدود 25 درصد از كل توليد اين زراعت را شامل مي گردد كه در زمان برداشت ساقه نيشكر در مزرعه باقي مي ماند و براي عمليات زراعي ايجاد مزاحمت مي نمايد. يكي از راه هاي دفع اين مزاحمت آتش زدن آن مي باشد كه در بسياري از مناطق نيشكر كاري چنين روشي به كار گرفته ميشود. ليكن اين عمل، طي سالهاي اخير، از طرف سازمانهاي حمايت كننده محيط زيست مورد انتقاد قرار گرفته است. سرشاخه نيشكر داراي ارزش غذايي مناسبي بوده به نحوي كه، پروتئين خام و انرژي زايي آن نسبت به كاه غلات بالاتر است و مي توان آن را در رديف علوفه هاي متوسط دسته بندي نمود. در حال حاضر حدود 20000 هكتار از اراضي كشت نيشكر در استان خوزستان با استفاده از هاروستر برداشت ميگردد كه حين برداشت سرشاخه و برگ گياه بر روي زمين انباشته شده و به كمك بيلر قابل برداشت ميباشد. با توجه به اطلاعات توليد شده امكان برداشت 8 تن در هكتار سرشاخه نيشكر بوسيله بيلر امكان پذير بوده و در مجموع در حال حاضر امكان برداشت 160000 تن از اين ماده غذايي با ارزش در سال ميسر ميباشد. بر اساس اطلاعات موجود در صورت فرآوري سرشاخه به وسيله مواد آلي و شيميايي ارزش غذايي آن را مي توان افزايش داد. در اين صورت مقدار پروتئين خام از مقدار4/5 درصده به 98/7 درصد (در مجموع حدود 48 درصد افزايش) و انرژي قابل متابوبيسم از 7/1 به 88/1 مگاكالري در كيلوگرم (در مجموع 11 درصد افزايش) ارتقاء مي يابد.
براي انجام عمل جراحي (پيوند عضو) نياز به سرم با دماي مناسب مي باشد. براي همين دستگاه هاي گرمكني به نام وارمر در نزديكي اتاق هاي عمل قرارداده شده است. از معايب اين دستگاه ها مي توان به بزرگ بودن، مصرف انرژي زياد، اتلاف انرژي زياد، طولاني بودن زمان گرم شدن سرم، گرم شدن بيش از حد سرم، ذوب شدن جداره سرم، سرد شدن سرم حين عمل و اختصاص يك پرستار جهت انتقال سرم گرم شده از اين دستگاه به اتاق عمل اشاره كرد. در دستگاه گرمكن سرم اتوماتيك اختراع شده تمامي معايب دستگاه فوق برطرف شده است. اين دستگاه در حين عمل جراحي در كنار پزشك جراح قرار گرفته و در زمان كمتر از 5 دقيقه سرم را به دماي مناسب رسانده و اين دما را تا انتهاي عمل جراحي به صورت اتوماتيك ثابت نگه مي دارد و سرم با دماي يكنواخت را تا انتهاي عمل جراحي در اختيار جراح قرار مي دهد. از مهمترين مزاياي اين دستگاه استفاده حداقل از انرژي، تامين دماي مناسب سرم در تمام طول عمل، دسترسي آسان و كاهش نيروي انساني مي باشد.
خلاصه در پرونده يافت نشد. به شرح و توصيف مراجعه شود.
اختراع حاضر به يك تركيب منسوج كامپوزيتي دافع پشه و روشي براي توليد آن مربوط ميشود. طرح فنياي كه اختراع حاضر اتخاذ ميكند نوعي پارچه كامپوزيتي نساجي دافع پشه است كه شامل: يكلايه پارچه اول (آستر)؛ يكلايه پارچه دوم كه لايه پارچه اول و لايه پارچه دوم توسط يك محلول رزين پلييورتان دافع پشه به يكديگر متصل شدهاند؛ محلول رزين پلييورتان دافع پشه شامل يك دافع پشه است كه در رزين پلييورتان پخش شده و بهصورت كنترل شده رهايش مييابد؛ رهايش كنترل شده ناشي از محصور شدن دافع پشه در يك پليمر درختسان با گروه انتهايي آمين است، بهطوريكه پليمر درختسان با گروه انتهايي آمين در رزين به طور يكنواخت پخش شده باشند. تجسم ديگر اختراع محصور كردن پليمرهاي درختسان با گروه انتهايي آمين حاوي دافع پشه در ميكروژل است كه در رزين پلييورتان به طور يكنواخت پخش شده باشند. استفاده از تركيبات درختسان، پليمر ايجاد كننده ميكروژل و رزين پلييورتان ميتواند عملكرد تركيبات فعال دافع پشهها را نسبت به ماهيت ناپايدارشان بهبود بخشد. از طرفي استفاده از رزين پلييورتان علاوه بر تثبيت تركيب دافع پشه در پارچه يك مكانيزم رهايش تدريجي افزايشي را به ارمغان ميآورد.
دستگاه سركلاژ سرويكس رحم اختراعي در زمينه تخصص زنان و زايمان ميباشد اين دستگاه در حل مشكل نارسايي دهانه رحم كه حدود 20 درصد از سقط ها را به خود اختصاص ميدهد نقش دارد اين دستگاه با مكانيسم فيكس دهانه رحم به وسيله فشاز منفي ساكشن و ايجاد بخيه با عمق مناسب در موقعيت ساعات 2،10،5،7در حلقه ايمن چرخش سوزن از احتمال عفونت وپارگي پرده هاي جنيني،آسيب به مثانه و ايجاد اسكار در درهانه رحم ميكاهد همچنين وجود دتكتور ها در تنظيم قرار گيري موقعيت بخيه زدن كمك كننده ميباشد اين دتكتور ها بوسيله مكانيسم مكانيكي عمل ميكند فيكس سوزن در سوزن گير ها با فيكس توسط حلقه داخلي درون سوزن گير انجام ميگيرد گيره سوزن گير از طريق انتقال نيرو بوسيله چرخ دنده حركت ميكند نيروي مكش منفي ساكشن از طريق رابط ساكشن خارجي و بوسيله رابط ساكشن كه در وسط بدنه دستگاه قرار دارد به حلقه ساكشن انتقال ميابد و همچنين پس از انجام سوچور ها با آزاد ساختن سوزن از سوزن گير توسط جراح بوسيله دكمه مشخص گرديده جراح با گايد بولي از لحاظ خونرساني پس از گره زدن سوچور بخيه سركلاژ را چك مينمايد
در اين اختراع، روشي جديد همراه با بهبود فرآيند، جهت توليد ماده موثره ي دارويي Upadacitinib با خلوص و بازدهي بالاتر، طيف رنگي روشن تر، حلاليت (فراهمي زيستي) مناسب تر، و نيز پايداري دمايي بالا (ناشي از سنتز پلي مرف مورد قبول، در مرحله ي كرودگيري سنتز به صورت تك ظرف) ارايه شد. همچنين فرآيند ارايه شده در اين اختراع، داراي مراحل فاز گيري، شستشوي فازهاي مختلف، و تغليظ هاي كامل (كه خارج از توان رآكتورهاي داروسازي مي باشد) نبوده، و در اصلاح "كاربرپسند" (User Friendly) مي باشد. بنابراين، اپراتورهاي توليد مي توانند اين فرآيند را به راحتي و با تكرارپذيري قابل قبول اجرا كنند كه موجب موجه شدن (Validity) بالاي فرآيند سنتز آن مي شود.
موارد یافت شده: 8