لیست اختراعات با مالکیت
حسين روشن
21 عدد
قسمت سختافزاري اين ربات حركات سنگ كاغذ و قيچي را به واسطه موتورهاي تعبيه شده در ساختمانش به نمايش مي گذارد. واحد كنترل كننده اين ربات داراي پردازندهاي (ميكروكنترلري) جهت كنترل حركت انگشتان مي باشد. اين ربات به گونه اي طراحي گرديده كه با استفاده از ميكروكنترلر آن ميتوان از الگوريتمهاي متفاوتي همچون زنجيره ماركوف و... براي تصميمگيري ربات جهت انتخاب يكي از عناصر سنگ كاغذ قيچي در هر مرحله از بازي اقدام نمود. روشي ديگر براي پياده سازي اين بازي با استفاده از نمايشگر بهمراه صفحه كليد (مانند استندهاي بازي موجود در شهربازي ها) و الگوريتم استفاده شده در پردازنده اين ربات براي كنترل بازي مي باشد. بخش نرم افزاري در پردازنده اين ربات آن را مجهز به هوش مصنوعي كرده است. اين مورد سبب شده ربات براي هر مرحله از بازي براي انتخاب يكي از حالات سنگ كاغذ قيچي تصميم گيري كند. از الگوريتم هاي مختلفي مانند RBF و زنجيره ماركوف و ... ميتوان براي كنترل بخش سخت افزاري اين ربات استفاده نمود.
دستگاه بازي سرعت سنج توپ از سنسورهاي مادون قرمز و ارتعاش، ميكروكنترلر و دروازه ساخته شده است. سنسور مادون قرمز در فاصله ي مشخص از دروازه قرار مي گيرد و سنسور ارتعاش بر روي دروازه قرار مي گيرد بنابراين فاصله ي بين سنسور ها مشخص است. در محل شروع حركت توپ، سنسور مادون قرمز قرار مي گيرد هنگامي كه توپ شروع به حركت مي كند سنسور مادون قرمز تشخيص مي دهد توپ حركت كرده است و بنابراين پالس مثبت به ميكروكنترلر ارسال مي كند. زماني كه توپ به دروازه رسيد، سنسور ارتعاش دريافت توپ را حس مي كند و پالسي را به ميكروكنترلر ارسال مي كنند. اختلاف زمان بين پالس هاي ارسال شده توسط سنسور مادون قرمز و ارتعاش، به وسيله ي ميكروكنترلر محاسبه و ذخيره مي شود. سپس با استفاده از فرمول v=x/t مي توان سرعت توپي كه توسط بازيكن شوت مي شود را به دست آورد. در اين فرمول x فاصله بين سنسور مادون قرمز و ارتعاش، t اختلاف زمان بين پالس هاي ارسال شده توسط سنسور مادون قرمز و سنسور ارتعاش و v سرعت توپ مي باشد.
در سراسر دنيا حلقه هاي جرياني چند فازي مختلفي از طول چند متر تا طول چند كيلومتر طراحي و ساخته شده اند كه هركدام براي كاربردهاي خاصي ايجاد شده اند. اما به طور كلي تا كنون در ايران حتي يك سيستم دوفازي گاز-مايع كه قادر به توليد الگوهاي جرياني دوفازي گاز-مايع هم در خطوط لوله افقي و هم در خطوط لوله عمودي، همراه با ابزار دقيق اندازه گيري پارامتر هاي جريان هاي مايع و گاز به صورت مجزا و هم به صورت تركيبي باشد، وجود ندارد. براي مطالعات جريان دوفازي آب-هوا كه راحت ترين و پركاربردترين نوع جريان دو فازي است، بيشتر از فانتوم هاي مختلف استفاده مي شود كه اين فانتوم ها به علت عدم حركت و ايستا بودن با حالت واقعي كه جريان آب و هوا در حال حركت مي باشند، بسيار تفاوت دارد.معايب استفاده از فانتوم در شرايط استاتيك بر كسي پوشيده نيست و توانايي ايجاد حالت واقعي به صورت ديناميك بسيار حايز اهميت است بدين منظور يك سيستم جريان دو فازي با قابليت تشكيل رژيم¬هاي جرياني متعدد مورد طراحي قرار گرفت.
يكي از معضلات مردم پس از اجابت مزاج نحوه¬ي خشك كردن باسن، ناحيه¬ي تناسلي و قسمت¬هاي ديگر خيس بدن است. راه حل امروزه اين مشكل استفاده از دستمال توالت است كه مشكلات و معضلات بسياري را در پي دارد و بيشتر مواقع نه تنها مشكل را حل نمي كند بلكه خود مي تواند منجر به عفونت¬هاي قارچي خطرناكي نيز بشود. اين روزها بسياري از خانم ها با شكايت از وجود دانه هايي ريز و همرنگ پوست كه در قسمت داخلي لبه هاي ناحيه تناسلي (محلي كه مخاط تناسلي را هم دربر مي گيرد) ايجاد شده اند، به پزشك مراجعه مي كنند. اين ضايعات كه بدون درد، سوزش يا خارش هستند پاپيلوماتوز نام دارند. پاپيلوماتوزها معمولا كنار هم و در يك خط قرار مي گيرند و آلرژي هاي تماسي مانند استفاده از دستمال هاي كاغذي باعث تحريك براي ايجاد يا تشديد آنها مي شود. هدف از اين اختراع خشك كردن كاملا ايمن و سلامت نواحي مذكور بدون ايجاد هيچ گونه مشكل جانبي و انتقال عفونت و ... است. اين كاربرد علاوه بر خشك كردن كه هدف اصلي آن است در پيشگيري و درمان بيماري¬هاي اين نواحي از جمله شقاق، بواسير و ... بسيار مفيد است.
امروزه با كوچك شدن فضاي منازل و مجاورت سرويس هاي بهداشتي با محيط زندگي، اشخاص همواره با اين نگراني روبه رو هستند كه در هنگام مراجعه به سرويس بهداشتي اصوات ناخوشايندي كه ناشي از اجابت مزاج، تخليه ي مثانه، بيني و ... مي باشد به خارج از اين فضا منتشر نگردد. راه حلي كه افراد به كار مي برند شامل: باز گذاشتن شير آب و يا كشيدن سيفون توالت مي باشد كه ضمن هدر رفت آب نتيجه ي مطلوب و مؤثر را در پي نخواهد داشت. اين اختراع با نصب در سرويس هاي بهداشتي و سري شدن با تهويه، همزمان با روشن شدن تهويه، روشن مي گردد و با پخش اصواتي مانع از انتشار صوت هاي نامطلوب به فضاي بيرون مي شود و موجب اطمينان خاطر اشخاص در هنگام ورود به سرويس هاي بهداشتي مي گردد.
در اين روش چشمه ي گاما از يك سو به لوله ي حاوي درصدهاي معين دوفازي مي تابد و از سوي ديگر تعداد گاماهاي عبوري و پراكنده شده توسط آشكارسازها شمارش مي شود. هر چقدر حجم بيشتر و چگالي بالاتري در سر راه گاماها قرار گيرد تعداد گاماهاي عبوري كاهش خواهد يافت و تعداد گاماهاي پراكنده شده افزايش مي يابد. تعداد شمارش هاي ثبت شده در آشكارسازها به عنوان ورودي هاي شبكه ي عصبي قرار مي گيرد و اين شبكه ي آموزش ديده، درصد خروجي را با دقت بالايي ( خطاي كمتر از 1 درصد) تشخيص مي دهد. اين طرح بسيار پركاربرد در صنايع نفت و پتروشيمي است.
الياف هاي خانواده بازالت به عنوان يك نوع از الياف جديد، نويد كاربردهاي جديد در صنعت كامپوزيت را مي دهند. كامپوزيت هاي ساخته شده از الياف بازالت مي توانند به عنوان جايگزيني مناسب براي كامپوزيت هاي ساخته شده از الياف شيشه يا الياف كربن معرفي شوند. الياف بازالت به دليل استحكام بالاتر نسبت به الياف شيشه و مقاومت بالاتر درمحيطهاي قليايي، همچنين به دليل قيمت منا سب نسبت به الياف كربن ، در موارد زيادي قابل ترجيح هستند هدف از اين اختراع طراحي و ساخت مخزن گاز طبيعي فشرده بر پايه الياف بازالت و رزين اپوكسي جهت توليد مخازن تمام كامپوزيتي نسل چهارم با آستري پليمري (HDPE ) مي باشد . برخي خواص مكانيكي الياف بازالت/ اپوكسي ازقبل در دسترس ميباشد. خواص مكانيكي كامپوزيت بازالت / اپوكسي از نمونه هاي آزمايشي، با استفاده از دستگاه يونيورسال تحت آزمايش خمش سه نقطه مشخص گرديدند. مقادير استحكام نهايي، مدول الاستيسيته و انرژي شكست نمونه هاي تحت خمش مشخص شدند. با توجه به نتايج، كامپوزيت بازالت/ اپوكسي داراي خواص مكانيكي مناسبي مي باشد، كه با توجه به برتريهاي اقتصادي الياف بازالت نسبت به الياف شيشه و كربن اين كامپوزيت مي تواند جايگزين بسيار خوبي براي كامپوزيت شيشه/ اپوكسي و كربن/اپوكسي در تقويت سازه هاي كامپوزيتي باشد.
در اين اختراع، توليد مخزن با استفاده از الياف كربن و الياف شيشه و رزين اپوكسي و نيز استفاده از ساختار لانه زنبوري طراحي و ساخته شده است . اين مخازن مي تواند از لحاظ فني و اقتصادي جايگزين مخازن نسل چهارم با الياف كربن يا شيشه گردد. عنصر اصلي اين مخزن الياف كربن و الياف شيشه و تركيب ان با رزين اپوكسي و استفاده از ساختار لانه زنبوري مي باشد. هدف از اين اختراع طراحي و ساخت مخزن جدار نازك گاز طبيعي فشرده بر پايه هيبريد الياف كربن و الياف شيشه و نيز استفاده از ساختار لانه زنبوري و رزين اپوكسي جهت توليد مخازن تمام كامپوزيتي نسل چهارم با آستري پليمري (HDPE ) مي باشد . رزين اپوكسي مورد استفاده رزين Araldite است كه علاوه بر دارا بودن خواص كاربردي قابل توجهي مانند گرانروي كم، زمان نگهداري طولاني و زمان پخت كوتاه، در برابر بارهاي فشاري از مقاومت عالي برخوردار بوده.
موارد یافت شده: 21