لیست اختراعات با مالکیت حسين هاشمي
19 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 19
تاریخ اظهارنامه: 1397/05/20
تاریخ ثبت: 1398/03/05
خلاصه اختراع:

سيستم تعليق MHB درصنايع خودرو مورد استفاده قرار ميگيرد در سيستم هاي قبلي توانايي دفع ضربه وحفظ تعادل در پيچيدن باسرعت هاي بالا وجود نداشت اما در اين سيستم ضربه در سيلندر 1يا3 فشار وارد كرده روغن اين سيلندر ها به سيلندر هاي ديگر رفته ودر ان جا ضربه دفع مي شود ديسكي مدور در اين سيستم وجود دارد كه باچرخيدنش نيروي گريزازمر كز ايجاد شده و باعث شده خودرو در سرپيچ ها با سرعت بالا تعادل خود را حفظ كند وقتي چرخي روي چاله قرار مي گيرد با خالي شدن فشار وزن خودرو رو غن به سيلندر چرخي كه رو ي چاله قرار گرفته تزريق شده و چرخ پايين امده و چاله راپوشش مي دهد

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/17
تاریخ ثبت: 1391/08/07
خلاصه اختراع:

ابزار اندازه گيري صحيح لحظه انجام عمل و عكس العمل در وسايل كليدزني آنالوگ

تاریخ ثبت: 1395/06/01
خلاصه اختراع:

خودكار آمپول بازكن= اين اختراع در زمينه ابزار و وسايل علوم پزشكي ميباشد. بيش از نيمي از تزريق كنندگان آمپول و يك چهارم از كاركنان بيهوشي و يك سوم پرستاران در طول مدت فعاليت خود حداقل يك بار از طريق خرد شدن قسمت شيشه اي امپول زخمي شده اند. همان طور كه مي دانيم يكي از راه هاي اصلي انتقال بيماري ها در اتاق عمل و بيمارستان ها تماس خوني مستقيم(يعني ارتباط خون فرد الوده با فرد سالم)ميباشد كه يكي از دلايل آن مخصوصا در افراد تازه كار خرد شدن قسمت بالايي آمپول ها در دست ميباشد كه باعث زخمي شدن دست ميشود و در نتيجه باعث افزايش احتمال انتقال بيماري هاي خطرناكي مانند هپاتيت و ايدز و سل و.......از مريض به فرد سالم يا از محيط به فرد ميشود. از طرفي نيز اين كار(يعني شكستن قسمت بالايي آمپول )براي افراد تازه كار و كم توان دشوار ميباشد كه وسيله مذكور هر دو مشكل را به خوبي پوشش ميدهد. ظاهر اين وسيله مانند خودكاري ميباشد كه قسمت نوك ان جدا شده است , اين قسمت دارايه منفذي ميباشد كه سر آمپول به داخل آن ميرود و سپس با فشار دادن قسمت پشتي خودكار قسمت هاي كناري كه در مجاورت سر آمپول قرار دارند به سمت داخل حركت ميكنند و سر آمپول را نگه ميدارند,سپس با يك حركت ساده دست سر امپول ميشكند و در داخل خودكار ميماند. اكنون با رها كردن قسمت پشتي خودكار قسمت هاي كناري به جاي خود بازگشته و سر آمپول از خودكار بيرون ميايد.(شكل 1)

تاریخ اظهارنامه: 1395/12/20
تاریخ ثبت: 1396/12/09
خلاصه اختراع:

از آنجاي كه اجسام ترد ظريت شكست خاص خود را دارند زماني كه نيروي وارد شده به آن از مقدار مشخصي بيشتر باشد دچار شكستگي خواهند شود به علاوه انسان ها براي رفع نياز هاي خود دست به طراحي و ساخت ابزار مي زنند و ناگزير بايد برش هايي به مواد ترد بدهند و سپس آنها را به يكديگر متصل سازند بنابراين داشتن ماده اي كه بتواند اين سطوح برش خورده و يا شكسته شده را به يك ديگر متصل كند لازم به نظر مي رسد از اين رو چسب ها به وجود آمدند، اما چسب ها براي مصارف محدودي هستند مانند چسب چوب، چسب سنگ، چسب موكت، چسب هاي قطره اي و... در اين اختراع سعي شده است كه ماده اي توليد شود ، كه براي چسباندن تمام سطوح مفيد باشد و به علاوه به مراتب ارزانتر از چسب هاي قبلي تيز باشد، براي مثال بتواند كاغذ،موكت،سنگ،چوب،پلاستيك و... را به يكديگرمتصل سازد.

تاریخ ثبت: 1390/02/07
خلاصه اختراع:

در اين اختراع به ساخت دستگاهي جامع با قابليت اندازه گيري پارامترهاي حياتي راننده مانند HR,SPO2 و حتي نمودار پلتيزموگرافي، كه داراي كاربردهاي تشخيصي و كلينيكي مهمي هستند. پرداخته ايم. هدف آنست كه اين دريافت اطلاعات از كاربر از طريق سنسوري كه هيچگونه مزاحمتي براي راننده ايجاد نكند از او و يا ديگر سرنشينان خودرو دريافت شده و علاوه بر نمايش آنها در خودرو با تعبيه GLCD از روي داشبورد، در شرايط غير طبيعي يا بحراني به او هشدار لازم داده شود. و علاوه بر آن اقدام به ارسال اطلاعات از طريق GSM به صورت sms به موبايل پزشك شخصي فرد و يا تماس تلفني با اورژانس و يا مراكز كلينيكي بنماييم. دستگاه مانيتورينگ بيسيم راننده خودرو در حوزه اتومبيلهاي هوشمند و مهندسي پزشكي قرار مي گيرد. يك سنسور بي سيم به بخشي از بدن راننده يا سرنشينان خودرو، متصل مي شود كه طرحي نوين در زمينه خودروهاي هوشمند مي باشد. اين سنسور به انگشت يا گوش بيمار متصل شده و سيگنال و اعداد مربوط به پالس اكسي متري بعد از دريافت از بدن كاربر، از طريق سنسور، با صحت مناسب به صورت بي سيم انتقال يافته و در نهايت نمودار پلتيزموگرافي عدد HR6,SPO2 را در بخش گيرنده يا نمايش نهايي، كه مي تواند روي داشبورد خودرو طراحي گردد نشان داده مي شود. در بخش فرستنده كه در ارتباط با كاربر مي باشد از ماژول پالس اكسي متري به همراه سنسور آن بهره برديم. براي ارتباط بدون سيم بخش فرستنده و گيرنده نيز از ماژولهاي RF8 استفاده شده است. در بخش گيرنده نيز ديتاي دريافتي كه از طريق بخش بي سيم انتقال يافته است دريافت شده و پس از پردازش اولا روي يك ال سي دي گرافيكي كه مي تواند روي داشبورد قرار گيرد، نمايش داده مي شود و ثانيا از طريق مودم GSM به پزشك شخصي فرد اورژانس يا هر مركز كلينيكي ديگر منتقل مي شود. اين انتقال اطلاعات مي تواند از طريق موبايل بصورت sms و يا بصورت تماس تلفني صورت پذيرد. قابل ذكر است كه براي يكپارچه كردن اجزاي پروژه همه ارتباط ها به صورت سريال طراحي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/02
تاریخ ثبت: 1388/12/22
خلاصه اختراع:

در اين پروژه به طراحي و ساخت دستگاه پالس اكسي متر بر مبناي سنسورهاي بدون سيم پرداخته ايم كه در حوزه مهندسي پزشكي و پزشكي از راه دور قرار مي گيرد. بگونه اي كه سيگنال و اعداد مربوط به پالس اكسي متري بعد از دريافت از بدن بيمار از طريق سنسور ، با صحت مناسب به صورت بي سيم انتقال يافته و در نهايت نمودار پلتيزموگرافي عدد SPO2 و HR را در بخش گيرنده يا نمايش نهايي نشان داده شده است. براي اين منظور در بخش فرستنده كه در ارتباط با كاربر مي باشد از ماژول پالس اكسي متري به همراه سنسور آن بهره برديم. در بخش گيرنده نيز ديتاي دريافتي كه از طريق بخش بي سيم انتقال يافته است دريافت شده و از طريق ارتباط سريال به پورت COMكامپيوتر متصل مي شود و در آنجا توسط نرم افزار متلب ابتدا از طريق بخش RS232 دريافت و ذخيره مي گردد و سپس در بخش GUI آن نمايش داده مي شود براي ارتباط بدون سيم بخش فرستنده و گيرنده نيز از ماژولهاي RF بهره برديم. قابل ذكر است كه براي يكپارچه كردن اجزاي پروژه همه ارتباط ها به صورت سريال طراحي شده است. در اين تحقيق اصل را بر ارتباط تك به تك فرستنده و گيرنده گذاشته ايم كه با Broad cast كردن آن بصورت Master slave امكان مانيتور كردن چندين بيمار براي يك پرستار نيز فراهم مي شود كه مي تواند دربخش ICU يا CCU كاربرد داشته باشد. از ديگر كاربردهاي اين طرح نيز مانيتور كردن بيمار در لحظات حساسي است كه ممكن است با يك دستگاه معمولي اين كار با مشكلاتي همراه باشد براي مثال مي توان به فاصله بين اتاق عمل تا ريكاوري اشاره كرد كه در صورت مانيتور نشدن بيمار امكان هيپوكسي شدن او وجود دارد. در واقع اين دستگاه با فراهم كردن آزادي عمل بيشتر براي بيمار امكان مانيتور كردن علايم حياتي را در شرايط دشتوار فراهم مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/16
مالک/مالکان: سيدحسين هاشمي فر
تاریخ ثبت: 1388/09/08
مخترع/مخترعان: سيدحسين هاشمي فر
خلاصه اختراع:

سيستم طراحي شده سيستمي براي كنترل سطح آب و حفاظت و كنترل پمپ آب كولر مي باشد كه با استفاده از اين سيستم در كولر و منبع هاي آب از هدر رفتن آب جلوگيري مي شود و با استفاده از آن در منبع زمانيكيه آب به يك سطح برسد شير بسته و زمانيكه از يك سطح پايين تر بيايد اطلاع مي دهد و اگر در كولر استفاده شود علاوه بر كنترل سطح آب و با توجه به سطح آب وضعيت پمپ كولر را نيز كنترل مي كند. و مصرف برق آن را كمتر و از سوختن آن در اثر بي آبي جلوگيري مي كند. و ديگر نيازي به باز و بسته كردن شير آب به صورت دستي نيست.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/09
تاریخ ثبت: 1388/05/07
خلاصه اختراع:

پهپاد يا پرنده هدايت پذير از دور كه همان معادل انگليسي U.A.V و (Unmanned Arial Vehicle) است پرنده اي است كه در ايران امكان استفاده زيادي با توجه به شرايط آب و هوايي دارد. من با توجه به ساده بودن و ناكارآمد و زمين گير بودن پهپادهاي متعارف در ايران در شرايط بد آب و هوايي به فكر ساختن چنين پرنده اي افتادم. اين پرنده با توجه به شكلي كه د ارد شبيه بومرنگ است و با تركيب يك بومرنگ با پهپادهاي متداول وسيله اي ساخته شد كه مي تواند كارايي خود را در تمامي شرايط به اثبات برساند. البته اين پهپاد مي تواند در رديف U.C.A.V و (Unmanned Arial Vehicle) يا پهپادهاي جنگي نيز قرار بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/06/31
تاریخ ثبت: 1399/02/31
خلاصه اختراع:

با توجه به مصرف بالاي قند و شكر در ميان ايراني ها و استفاده از چايي به عنوان نوشيدني مرسوم كشور، بنابراين ريسك ابتلا به بيماري‌هاي مختلف از جمله چاقي، پوسيدگي دندان و ديابت نوع دو بالا مي‌باشد، كه مي‌توان با استفاده از جايگزين‌هايي مانند خرما تا حد قابل توجهي عوارض ناشي از مصرف كربوهيدرات‌هاي ساده را كاهش داد. همچنين با تمام فوايدي كه ساكاروز به عنوان يك شيرين‌كننده طبيعي با ويژگي عملكردي ممتاز دارد مصرف آن به دليل ارتباط آن با برخي مشكلات سلامتي نظير پرفشاري خون، بيماريهاي ايسكميك قلبي، فساد دندان، چاقي، افزايش سطح گلوكز و مقاومت به انسولين براي بيماران مبتلا به ديابت مضر است. از اين رو نيز به دليل مسائل اقتصادي و تكنولوژيكي پژوهش‌هاي روز افزوني جهت جايگزيني مناسب شكر با ساير شيرين‌كننده ها در دست انجام است. همچنين استفاده از برخي شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي منجر به اثرات سرطان‌زايي، اختلالات ژنتيكي و بسياري از تاثيرات نامطلوب ديگر در بدن مي‌شود و براي كودكان، زنان باردار يا شيرده و ديابتي‌ها غير مجاز مي‌باشد. در سال‌هاي اخير به شيرين‌كننده‌هاي طبيعي توجه شاياني گرديده است. شيرين‌كننده‌هاي طبيعي برخلاف قندهاي رژيمي عوارض جانبي روي بدن ندارند و جايگزين مناسبي براي ساكاروز محسوب مي‌شوند. از جمله مشكلات مربوط به بهينه‌سازي هنگام جايگزيني شكر اثر طعم، ويژگي‌هاي فيزيكي محصول، استقبال مصرف‌كننده و محدوديت‌هاي قانوني است.قندهاي طعم‌دار موجود در بازار اكثرا حاوي رنگ‌هاي غير مجاز و شيميايي هستند، بنابراين استفاده از تركيبات طبيعي مي‌تواند به عنوان جايگزين موثري در اين هدف به كار گرفته شود. همچنين لازم به ذكر است كه بسياري از قندهاي خرماي موجود در بازار از مخلوط شكر قهوه‌ايي و شيره خرما تهيه مي‌شوند كه اثرات مضر شكر را با خود به همراه دارند. بنابراين طرح حاضر به دنبال استفاده از خود خرما به همراه عصاره‌هاي نعنا و دارچين به منظور توليد قند خرما با طعم نعنا و دارچين و ايجاد خاصيت آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي در اين محصول مي‌باشد.

موارد یافت شده: 19