لیست اختراعات با مالکیت
حميدرضا عابدي
6 عدد
آب يكي از مهم ترين منابع تجديدشدني است. آب شيرين تقريبا 3% از كل منابع آبي را تشكيل مي دهد. از اين رو شيرين سازي آب اهميت زيادي پيدا مي كند. شيرين سازي آب عملي پر هزينه است زيرا هم هزينه راه اندازي و هم هزينه عملياتي زيادي دارد. هدف اين اختراع تامين آب شيرين براي كشاورزي است بايد براي سودده بودن كشاورزي آبي ارزان داشته باشيم. در اين اختراع روشي كابردي پيشنهاد شده تا به اين خواسته برسيم. ابتدا آب را از دريا پمپاژ كرده و وارد تونل تبخيركننده مي كنيم. در اين مرحله دمنده هوا را با شدت در تونل جريان مي دهد. اين هوا قبل از ورود به تونل توسط روغن گرم شده در كوره خورشيدي گرم شده و با جريان يافتن اين هواي گرم فرآيند تبخير آب صورت مي گيرد. آب شور باقيمانده از تونل خارج شده و به دريا باز مي گردد و بخارات آب چگالش يافته و در مخزني جمع آوري مي شود ودر زمان مناسب و مورد نظر به مصرف مي رسد.
دستگاه رطوبت سنج الكترونيكي خاك عبارت است از يك سيستم الكترونيكي جهت اندازه گيري ميزان رطوبت خاك بر مبناي دريافت اطلاعات خشكي خاك بر مبناي واحد اهم و تبديل آن به واحد كيلو پاسكال مي باشد كه نشانگر ميزان مكش رطوبت توسط خاك توسط مدارات الكترونيكي و ميكروكنترولر مي باشد عمده مورد استفاده اين دستگاه در زمينهاي كشاورزي و باغباني مي باشد.
جوشاندن و بالا بردن دماي آب به علت كاربرد آن در زندگي روزانه انسان (كارهايي چون طبخ غذا و استحمام) و همچنين نياز اكثر صنايع ازجمله فعاليت هاييست كه سهم زيادي در مصرف منابع انرژيي دارد. اين فعاليت در خانه ها غالبا توسط كتري انجام مي شود. درباره اين وسيله دو مسئله مورد توجه است، يكي هزينه و ميزان مصرف انرژي و ديگري سرعت به جوش آوردن آب توسط آن. كتريهايي كه منبع گرمايي آنها سوختن گاز است از نظر قيمت ارزان تر و از نظر مصرف انرژي به صرفهتر از نمونههاي برقي هستند در مقابل كتريهاي برقي سرعت بسيار بالاتري در جوش آوردن آب دارند. اين اختراع نوع جديدي از كتري است كه آن را با هدف به صرفه تر بودن نسبت به انواع قبلي در مصرف انرژي و قيمت ساخت، در كنار سرعت بالا در به جوش آوردن آب طراحي كردهايم. براي دستيابي به اين هدف از انرژي تابشي براي گرمايش استفاده كردهايم.
به طور معمول براي بررسي خواص مكانيكي مواد از آزمون كشش و فشار استفاده مي شود. انجام اين آزمون ها نياز به هزينه ي بالا دارد و مقدار ماده ي مصرفي براي انجام آزمون نيز زياد مي باشد. ضمن اين كه هر كدام از اين روش ها داراي مشكلاتي (به عنوان مثال مشكل گردني شدن در كشش و بشكه اي شدن در فشار) مي باشند. بنابراين نياز به ايجاد روش هايي نوين جهت بررسي خواص مكانيكي مواد در زمان هاي كوتاه تر و با اتلاف ماده ي كمتر در صنعت و نيز كارهاي پژوهشي به شدت احساس مي شود. اساس دستگاه و روش ابداع شده اين است كه نمونه ي با ضخامت بين 300 تا 900 ميكرون توسط يك سمبه تحت بار برشي قرار مي گيرد. داده هاي نيرو و جابجايي به دست آمده توسط روابط معيني به داده هاي تنش و درصد ازدياد طول برشي تبديل مي شوند. همچنين با استفاده از ضرايب تبديل معين مي توان داده هاي برشي را به داده هاي تنش كرنش كششي تبديل كرد. اين روش و دستگاه ساخته شده براي ارزيابي خواص مكانيكي همه ي مواد فلزي و كامپوزيت ها كاربرد داشته و به خصوص در شرايطي كه مقدار كمي از ماده ي مورد بررسي در اختيار باشد و يا نياز به ارزيابي خواص مكانيكي در زمان هاي كوتاه باشد بسيار مثمر ثمر مي باشد. با توجه به قابليت هاي اين روش (كوچك بودن نقطه ي اثر) مي توان آن را نوعي تست موضعي و غير مخرب نيز به شمار آورد.
موارد یافت شده: 6