لیست اختراعات با مالکیت حميد آقاگلزاده
12 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ ثبت: 1391/02/10
خلاصه اختراع:

يكي از روشهاي كنترل افات به ويژه كرم ساقه خوار برنج (در مرحله پروانه اي) استفاده از تله هاي نوري در مزارع مي باشد. مكانيزم اين تله ها به گونه اي مي باشد كه در داخل آن لامپي تعبيه شده است كه نور تابيده شده توسط لامپ آفات (پروانه) را به سوي خود جذب نموده و در دام مي اندازد. با توجه به اينكه اين روش تا حد مطلوبي مي تواند در كنترل آفات و حشرات به عنوان روش مناسبي براي توليد محصول سالم (كشت ارگانيك) موثر باشد اما استفاده از آن در مزارع برنج كشور كمتر به چشم مي خورد. شايد دلايل اصلي عدم استفاده از تله هاي نوري در مزارع برنج هزينه زياد تامين انرژي روشنايي لامپ و نياز به كابل برق و موتور برق و ... باشد. از طرفي نيز استفاده از روشهاي ديگر مبارزه و كنترل آفات مثل روشهاي شيميايي با توجه به عملكرد مناسب و قابل قبول سبب ايجاد آلودگي هاي زيست محيطي مي گردد كه در دراز مدت اثرات منفي آن نمايان مي گردد. بدين منظور و در راستاي حل مشكلات موجود اقدام به طراحي و ساخت تله نوري نموديم كه با استفاده از انرژي خورشيدي انرژي مورد نياز روشنايي لامپ را تامين نموده و باعث كاهش هزينه ها و حل مشكلات و مسائل موجود گردد. اين اين سيستم با جايگزيني انرژي الكتريكي حاصل از انرژي فسيلي با انرژي تجديدپذير (خورشيدي) براي روشنايي مورد نياز مسائلي از قبيل هزينه هاي ناشي از استفاده انرژي الكتريكي استفاده از موتور برق و كابل برق جهت روشنايي و ... تا حد بسيار زيادي حل گرديده و مي توان با يك مديريت مناسب و ترويج همگاني به كنترل آفات (در مرحله پروانه اي) به روش سالم بدون مصرف سموم شيميايي در راستاي توليد غداي سالم پرداخت.اين تله نوري در طول روز انرژي مورد نياز خود را با استفاده از پانل خورشيدي تعبيه شده در سيستم تامين نموده و قابليت ذخيره انرژي توليد شده را نيز دارا مي باشد. عملكرد اين سيستم به گونه اي مي باشد كه آفات (در مرحله پروانه اي) پس از جذب به سمت منبع نور با جريان برق برخورد كرده مي سوزند و يا بر اثر پرواز زياد خسته و گيج شده و در مخزن حاوي محلول سم كه در زير منبع نوري (لامپ) تعبيه شده سقوط مي كند و در اثر تماس با سم از بين مي روند. مي توان در مخزن سم از محلول با قدرت ماندگاري بالا و بوي تند دور كننده آمبوش و سايتر مترين استفاده كرد. همچنين CC ديازنيون 200 براي جذب بهتر آفات (در مرحله پروانه ي) مي توان از مواد جذب كننده و يا از مواد شيميايي علامت دهنده استفاده كرد.

تاریخ ثبت: 1396/02/13
خلاصه اختراع:

اين ماشين براي وجين كردن مزارع صيفي و سبزيجات، گلخانه ها، نهال كاري ها و غيره كه بصورت (رديفي) يا غير رديفي كاشته شده باشند مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دستگاه به صورت پورتابل (قابل حمل) بوده، داراي موتور الكتريكي با باتري هاي قابل شارژ مي‌باشد. نيروي دوراني مورد نياز براي روتور وجين‌كن آن از اين موتور تامين مي‌شود. نيروي خروجي آن از طريق يك شافت فولادي به محور روتور وجين‌كن منتقل مي‌گردد. روتور يا عامل وجين كن ضمن حركت در بين رديف‌هاي كشت، ضمن بهم زدن سهي خاك و سله شكني مزرعه، علف هاي هرز را با وارد نمودن ضربه خرد نموده با خاك مخلوط مي نمايد. موتور از يك انتها داراي يك دسته مي‌باشد. كارگر با دست آن را نگه مي دارد و ضمن نشستن در مزرعه (چمباتمه زدن) آن را با يك دست هدايت و كنترل مي‌نمايد. در داخل گلخانه ها يا باغچه هاي كوچك كه به برق دسترسي داشته باشند، مي توان با استفاده از يك آداپتور (كاهنده) از برق شهري استفاده نمود. به منظور جلوگيري از برخورد تيغه هاي وجين كن با گياه، اطراف تيغه ها توسط محافظ پلاستيكي احاطه گرديده است.

تاریخ ثبت: 1390/02/03
خلاصه اختراع:

خلاصه در اراضي نسبتا كوچك (كمتر از يك هكتار) در حال حاضر عمليات تهيه زمين مشتمل بر شخم زدن و خرد كردن خاك (كلوخ شكني) با استفاده از روتاري تيلرها صورت مي گيرد و عمليات وجين كاري به علت عدم دسترسي به ماشين هاي وجين كوچك يا به صورت دستي يا با استفاده از وجين كنهاي مخصوص انجام مي شود. در صورت وجين كاري با دست عم مشقت كار و هم هزينه كارگري بالاست. در صورت استفاده از ماشين هاي مخصوص اگرچه هزينه كارگري و مشقت كار تا حدود زيادي كاهش مي يابد ولي در عوض استفاده از دو ماشين مجزا براي تهيه زمين (خاكورزي) و وجين كاري نياز به افزايش سرمايه گذاري مي باشد. با استفاده از اين ماشين چندمنظوره، در واقع با استفاده از يك ماشين توام مي توان هر دو كار خاكورزي و وجين كاري را انجام داد. تاكنون به علت اينكه ماشينهاي روتاري تيلر موجود قابليت تنظيم ارتفاع شاسي جهت فراهم نمودن امكان تردد در بين رديف هاي كاشت را نداشتند و علاوه بر آن عرض كار و واحدهاي وجين كن و همچنين فاصله بين آنها متناسب با فاصله بين رديف هاي كاشت محصول قابل تنظيم نبود. جهت وجين كاري صيفي و سبزيجات (كشت رديفي) قابل استفاده نبودند ولي با استفاده از اين ماشين مي توان براي منظورهاي فوق استفاده نمود. از ايندستگاه مي توان برا شخم نمودن، كلخ شكني يا نرم كردن خاك و همچنين براي وجين كاري فضاي بين رديف هاي كاشت انواع محصولات باغي و زراعي در داخل گلخانه ها ـ باغات صيفي و سبزي جات ـ پارك ها و باغچه ها و غيره استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/06
تاریخ ثبت: 1390/02/03
خلاصه اختراع:

خلاصه در اراضي شاليزاري كه در آنها عمليات كاشت بصورت مكانيزه صورت مي گيرد، اجراي عمليات خاك ورزي با شدت زياد امري ضروري واجتناب ناپذير است. بديهي است كه با افزايش شدت خاكورزي، احتمال خروج هوا از داخل خاك و در نهايت خفه شدن گياه در اثر گازهاي سمي (حاصل از پوسيده شدن يا تجزيه بقاياي گياهي دفن شده در دل خاك) افزايش خواهد يافت. در اين صورت با اقدام به موقع وجينكاري با استفاده از اين ماشين، ضمن دفع علفهاي هرز عمل هوادهي به خاك و خروج گازهاي سمي به خوبي صورت خواهد پذيرفت. در نتيجه زمينه رشد بهتر گياه فراهم خواهد شد. امكان دفع به موقع علفهاي هرزي كه همواره در بدست آوردن مواد غذايي ونور با گياه برنج در رقابت مي باشند، مي تواند نقش مهمي در رشد گياه و همچنين جلوگيري از هدر رفتن نهاده هاي كشاورزي همچون كود، آب و غيره داشته باشد. موتور آن به صورت كوله پشتي با استفاده از بندهايي بر پشت اپراتور نصب مي گردد و نيروي توليدي موتور توسط يك كابل سيمي ضمن عبور از ميان دسته به قسمت وجين كن منتقل مي گردد. قسمت دسته نيز همانند دسته جاروبرقي توسط كارگر هداست و كنترل مي گردد. موتور مورد استفاده از نوع بنزيني، دو زمانه با قدرت كمتر از 1 اسب بخار و ظرفيت مزرعه اي آن حدودا 5/0 هكتار در روز مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/12
تاریخ ثبت: 1389/06/29
خلاصه اختراع:

اين سيستم به صورت يك مجموعه مي باشد كه براي هر نوع بخاري قابل استفاده مي باشد آب در داخل يك سيستم مدار بسته توسط پمپ به گردش در مي آيد و در حين جريان يافتن از ميان مبدل گرمايي كه اطراف لوله بخاري را احاطه نموده است گرماي اطراف لوله را به خود مي گيرد و گرم مي شود آب گس از جذب گرما از لوله هاي بهم مرتبط مارپيچي كه درون ديوار ساختمان تعبيه گرديده اند عبور مي نمايد و ضمن پس دادن گرما به ديوار ساختمان كمي خنك مي گردد اين آب دوباره در اثر مكيده شدن توسط پمپ دوباره به مبدل گرايي بر مي گردد و همين سيكل را تكرار مي نمايد به منظور جلوگيري از گزم شدن بيش از حد سطح ديوار اتاق يا جلوگيري از كاهش مصرف برق مصرفي توسط الكتروپمپ ترموستاتي در كنار پمپ نصب مي گردد كه در صورت كاهش دماي ديوار اتاق دستور روشن شدن الكترپمپ را صادر مي نمايد اين مكانيزم كنترلي را نيز مي توان با استفاده از تايمر زمانبندي نمود بدين صورت كه هر چند دقيقه يكبار الكتروپمپ براي مدت معيني روشن شده آب را به گردش در مي آورد و سرانجام به صورت اتوماتيك خاموش مي شود و اين كار دائما تكرار خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/11
تاریخ ثبت: 1388/12/23
خلاصه اختراع:

اين ماشين براي وجين كردن مزارع برنجكاري (شاليزاري) كه به صورت مكانيزه نشاكاري شده باشند مورد استفاده قرار مي گيرد. اجزاي ساختماني آن شامل؛ موتور، شاسي، سيستم انتقال قدرت (گيربكس و كلاچ)، فرمان (دسته) و غيره مي باشد. موتور آن از نوع احتراقي بنزيني تك سيلندر با قدرت حدود 2/5 اسب بخار مي باشد. نيروي دوراني مورد نياز براي روتورهاي وجين كن آن از اين موتور تأمين مي شود. نيروي خروجي آن از طريق يك كلاچ نوع كوپلينگي (داگ كلاچ) به گيربكس و از آنجا به محور روتورها (عاملهاي وجين كن) منتقل مي گردد. روتورهاي يا عامل هاي وجين كن ضمن قرار گرفتن در فضاي بين رديف هاي كاشت، در اثر حركت دوراني در داخل گل، علف هاي هرز سر را خود را از زمين كنده آنها را جابجا مي نمايند و درداخل گل فرو برده آنها را دفن مي نمايند. ماشين داراي يك دسته يا فرمان مي باشد كه راننده با به دست گرفتن آنها، در داخل مزرعه راه مي رود و آن را را هدايت و كنترل مي نمايد. اهرم گاز و كلاچ نيز بر روي دسته واقع گرديده اند. دفن علف هاي هرز در داخل گل به جاي قطع آنها، بالا بردن ظرفيت مزرعه اي، امكان استفاده از آن در مزارع شاليزاري با هر الگوي تسطيح و يكپارچه سازي شده، سادگي مكانيزم ها و سهولت كار با آن از مزاياي مهم اين ماشين به شمار مي آيند. در صورت جدا نمودن روتورهاي وجين كن مخصوص مزارع برنج و نصب پنجه هاي مخصوص وجين صيفي و سبزيجات و همچنين تغيير فاصله آنها روي محور مشترك آنها مي توان از آن براي وجين كردن صيفي و سبزيجات استفاده نموده. علاوه بر آن در صورت تعويض محور روتورها و نصب تيغه هاي مخصوص خاك ورزي مي توان از آن به عنوان روتاري باغي به منظور خاك ورزي (كلوخ شكني و شخم سطحي) در داخل گلخانه ها و باغچه ها استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/05/19
مالک/مالکان: حميد آقاگل زاده
تاریخ ثبت: 1388/11/11
مخترع/مخترعان: حميد آقاگل زاده
خلاصه اختراع:

اين ماشين براي وجين كردن مزارع برنجكاري (شاليزاري) كه به صورت مكانيزه نشاكاري شده باشند مورد استفاده قرار مي گيرد. داراي موتور احتراقي تك سيلندر با قدرت حدود 1/5 اسب بخار به عنوان نيروي محركه مي باشد. نيروي دوراني مورد نياز براي روتورهاي وجين كن آن از اين موتور تأمين مي شود. موتور آن با استفاده از دو عدد بند همانند كوله پشتي بر دوش اپراتور نصب مي گردد. نيروي خروجي آن از طريق يك شافت چند تكه اي گذرنده از ميان يك شاسي لوله اي (پس از چند بار كاهش دور) به داخل گيربكس و از آنجا به محور روتورهاي وجين كن منتقل مي گردد. ضمن هدايت روتورهاي وجين كن در بين رديف هاي كشت، علف هاي هرز واقع در بين رديف ها را ضمن كندن از زمين و دفن آنها در دل خاك، از بين مي برد. عامل هاي وجين كن در اثر حركت دوراني در داخل گل، علف هاي هرز سر راه خود را از زمين كنده آنها را جابجا مي نمايند و در داخل گل فرو برده آنها را دفن مي نمايند. ماشين داراي يك دسته يا فرمان مي باشد كه راننده با به دست گرفتن آنها، در داخل مزرعه راه مي رود و آن را هدايت و كنترل مي نمايد. دفن علف هاي هرز در داخل گل به جاي قطع آنها، بالا بودن ظرفيت مزرعه اي، امكن استفاده از ان در مزارع شاليزاري با هر الگوي تسطيح و يكپارچه سازي شده، سادگي مكانيزم ها و سهولت كار با آن از مزاياي مهم اين ماشين به شمار مي آيند.

تاریخ اظهارنامه: 1380/08/27
تاریخ ثبت: 1381/02/28
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشدبه شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/29
تاریخ ثبت: 1389/12/29
خلاصه اختراع:

خشك كردن برگه هاي گل گاوزبان با استفاده از هواي آزاد (توسط باد و سايه)، گرماي خورشيد بخاري از روش هاي متداول در داخل كشور و ساير كشورهاييي كه اين محصول را در اختيار دارند بشمار مي آيد. از معايب عمده اين روش ها مي توان به در دسترس نداشتن گرماي دائمي ، نوزيدن هميشگي باد، تلف شدن بخش عظيمي از گرماي توليد شده توسط بخاري و در كل ناهماهنگي در نحوه كاهش رطوبت و خشك نشدن كامل و مفيد محصول مورد نظر مي باشد. براي رفع اين معضل و سرعت بخشيدن به پروسه خشك شدن محصول اين دستگاه طراحي گرديد. با استفاده از اين دستگاه علاوه بر در دسترس داشتن گرما و دماي دائمي جهت خشك كردن، رطوبت محصول ، به طور كامل از بين رفته و پروسه خشك شدن در كمترين زمان ممكن و با كيفيتي بسيار بالاتر از روشهاي مرسوم انجام مي پذيرد. همچنين سبب كاهش هزينه هاي جانبي و مانع از هدر رفتن زمان نيز مي شود و محصول بيشتري نيز قابل خشك كردن مي باشد.

موارد یافت شده: 12