لیست اختراعات با مالکیت دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد
23 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 23
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/05
تاریخ ثبت: 1391/03/07
خلاصه اختراع:

تصحيح رژيم غذايي افراد جامعه مبني بر مصرف حتي الامكان دانه هاي غله به صورت كامل كه امروزه در ايران محصولات برنج تهيه مي شود معمولا از برنج سفيد تهيه مي شوند و ما در اين اختراع از برنج قهوه اي كه غلهي كامل محصوب مي شود استفاده مي كنيم . محصولاتي كه از برنج تهيه مي شدند معملا به صورت مصرف يك وعده ي غذايي براي سفره بوده اند اما در اين اختراع سعي شده است كه از شير برنج قهوه اي كه يك نوع نوشيدني و به اصطلاح نوعي شير محسوب مي شود در محصول شبه دسر استفاده شود و به توليد يك محصول جديد و ايجاد تنوع در رژيم غذايي افارد جامعه كمك كرد . قبلا ماست با كمك شير گاو تهيه مي شد بدليل دارا بودن چربي ۳٪ در شير گاو و حساسيت بسياري از افراد جامعه نسبت به لاكتوز و عدم تحمل لاكتوز. تمايل به جايگزين هاي شير گاو وجود دارد امروزه در آمريكا تمايل زيادي به مصرف شير برنج افزايش پيدا كرده است در شير گاو كلسترول وجود دارد و سبب چاقي بسياري از افراد جامعه مي گردد بنا براين چربي و كلسترول كه سبب چاقي و بيماي هاي قلبي مي شود به كمك توليد اين محصول كه با شير برنج توليد مي شود اين مزيت را نسبت به ماست معمولي خواهد داشت . ضمنا به دليل اينكه از برنج قهوه اي استفاده مي كنيم داراي سبوس است و سبوس به دليل دارا بودن انواع ويتامين ها و مواد معدني و ساير تركيبات تغذيه اي به اين لحاظ نيز اين محصول غني تر و مغذي ر خواهد بود. براي تهيه ي برنج قهوه اي از برنج قهوه اي استفاده مي كنيم كه ابتدا برنج را به نسبت يك به ۶ با آب به مدت ۴۵ دقيقه در دماي ۸۰ درجه سانتي گراد با شعله ملايم پخته پس از كمي خنك شدن به ميكسر منتقل مي كنيم و به كمك ميكسر كاملا همگن مي شود پس از آن اين مايع را از صافي و يا مش به كمك پمپ خلاء رد مي كنيم مايع حاصل شير برنج قهوه اي است كه در اين مرحله اگر از آنزيم آلفا آميلاز استفاده كنيم محلول رقيق تر خواهد بود . پس از تهيه شير برنج قهوه اي مي توان با تهيه نسبت هاي مورد نظر با شير گاو مثلا نسبت ۳۰ به ۷۰ براي ماست ميوه اي پس از افزودن استارتر و گرم خانه گذاري محصول مورد نظر تهيه مي شود .

تاریخ ثبت: 1391/03/30
خلاصه اختراع:

سبوس برنج يكي از فراورده هاي جانبي توليدي در كارخانجات شالي كوبي ايران است كه با وجود دارا بودن تركيبات مغذي نظير انواع آنتي اكسيدان ها ويتامين هاي گروه E ويتامين هاي گروه B مواد معدني اسيدهاي آمينه ضروري و اسيدهاي چرب ضروري از چرخه توليد مواد غذايي خارج شده و به عنوان ضايعات به حساب مي آيد به طوري كه در كشور ما اكثرا به مصرف غذاي دام و طيور مي رسد. هدف از اين اختراع استفاده بهينه از تركيبات سبوس برنج در توليد نوشيدني پرتقال فرا سودمند مي باشد. در فرمولاسيون جديد نوشيدني عملگراي پرتقال از اجزاي موجود در عصاره سبوس برنج نظير انواع ويتامين ها:ويتامين E، ويتامني هاي گروه B، انواع مواد معدني، تركيبات فنولي و ساير تركيبات آنتي اكسيداني استفاده شده است عصاره اضافه شده فرمولاسيون حاوي آمينو اسيدها و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد و از اين لحاظ افزودن آن به فرمولاسيون نوشيدني قبلي سبب ارتقاء ويژگي هاي تغذيه اي بر افزايش خواص سلامتي بخش مي گردد. در تولدي اين نوشيدني پس از بررسي روش هاي عصاره گيري از سبوس برنج و انتخاب روش استفاده از آب زير نقطه بحراني در دماي 120 درجه سانتي گراد به عنوان مناسب ترين روش از بين روش هاي مورد بررسي (آون، ماكروويو، آب زير نقطه بحراني) عصاره استخراج شده پس از صاف شدن در مقادير مختلف به فرمولاسيون محصول قبلي اشافه شده به گونه اي كه مقدار شكر و كنستانتره در فرمولاسيون ثابت نموده است و به جاي آب نمونه عصاره به سبوس برنج جايگزين شده است.

تاریخ ثبت: 1391/04/03
خلاصه اختراع:

تمامي شركت هاي خودرو سازي داراي يك سياست كلي مي باشند به گونه اي كه اين شركت ها جهت جلوگيري از تكراري شدن ظاهر خودرو و به تبع كاهش فروش و همچنين همگام سازي با نيازهاي روز و بر آورده كردن سلايق و رفع عيوب قبلي دست به تغييرات جزئي در بدنه خودرو Face Lift ) ) يا طراحي مجدد بدنه ي همان مدلRedesign) ) مي زنند . خودروهاي پژو ۲۰۷ و پژو ۲۰۸ نمونه هاي از دو تغيير ذكر شده براي خودرو پژو ۲۰۶ هستند. همچنين لازم به ذكر است كه در چند سال اخير ، بدنه و ظاهر خودروهاي هيبريد علي رغم مزاياي فراوان اين خودروها ، كمتر مورد توجه قرار گرفته است و اكثرا داراي ظاهري نامتعارف هستند كه نشان دهنده هيبريد بودن خودرو مي باشد و در چشم خريداران تداعي كننده يك خودرو صرفا شهري و غير كاربردي مي باشد . ولي در طي دو سال اخير شركت ها با تغيير ديدگاه ، شروع به طراحي و ساخت خودروهاي هيبريدي و برقي با ظاهر يك خودرو معمولي و جذاب كرده اند. موضوع اين اختراع طراحي يك بدنه جديد با ويژگي هاي منحصر به فردي است كه قابليت نصب راحت بر روي شاسي خودرو پژو ۲۰۶ را دارا مي باشد و به عنوان يك طراحي مجدد براي اين خودرو محسوب شده و در عين حال كاستي ها و مشكلات اين خودرو را براي تبديل سيستم آن به سيستم 4Hybrid را رفع مي كند و مي توان ادعا كرد اين ويژگي ها سبب شده است تا اين بدنه در كلاس كاري خود داراي تمايزات و برتري هاي مشهودي نسبت به ديگر رقيب هاي خود باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/02
تاریخ ثبت: 1391/04/10
خلاصه اختراع:

دسر سويا

تاریخ ثبت: 1391/04/26
خلاصه اختراع:

شكلات به انواعي از خوراكي هاي مشتق از كاكائو گفته مي شود. اين ماده غذايي پرطرفدار و انرژي زا به طور معمول از تركيب شكر كره كاكائو و پودر كاكائو با نسبت هاي متفاوت توليد مي شود. 3 نوع اصلي شكلات شامل: 1. شكلات ساده : كره كاكائو + ليكور + شكر 2. شكلات شيري: كره كاكائو + ليكور + شكر + شيرخشك 3. شكلات سفيد: كره كاكائو + شكر + شير خشك مصرف شكلات باعث آرامش مي شود و نوع سياه آن به دليل وجود آنتي اكسيدان جلوي توليد راديكالهاي آزاد را مي گيرد و بنابراين مفيدتر است. خرما ميوه هاي است با ارزش غذايي بالا كه به علت دارا بودن مواد قندي قابل توجه علاوه بر مصرف غذايي در صنعت نيز مورد استفاده فراوان دارد. خرما داراي اثرات مفيد بر سلامتي سات اين محصول داراي آهن به ميزان مناسبي است و براي مبتلايان به آنمي كارساز است. خرما داراي پتاسيم زياد است و كلسترول خون را هم كاهش مي دهد. خلاصه اين پروژه مربوط به توليد شكلات با قند خرما مي باشد كه توسط اين طرح مي توان با جايگزين كردن شكر توسط قند خرما محصول طببعي تري توليد نمود هم چنين اين جايگزيني بر خواص ارگانولپتيكي شكلات موثر مي باشد و با توجه به واردات شكر و توليد بالاي قند خرما با استفاده از اين جايكزيني جزئي از شكر مصرفي را مي توان تامين كرد و در آخر هم مي توان تا حدي مشكلات بيماران ديابتي را برطرف كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/29
تاریخ ثبت: 1391/04/28
خلاصه اختراع:

در اين روش يك تافي شكلاتي با استفاده از شيره خرما وبدون استفاده از شكر ساخته شد. اين تافي با تركيب كردن شيره خرما، پودر شيرخشك، پودر كاكائو، گلوكز مايع، كره،لستين، نمك و آب تهيه شد و براي رسيدن به بافت و چسبندگي نهايي مطلوب اين مخلوط به مدت ۴۰ دقيقه حرارت داده شد. در اين محصول با در نظر گرفتن شيريني تافي شكلاتي توليد شده با شكر و ثابت نگه داشتن مقدار شيريني در تافي و با توجه به تجزيه شيره خرماي مورد استفاده مقدار شيره خرما براي توليد در مقياس آزمايشگاهي محاسبه شد. مقدار تركيبات استفاده شده با توجه به استاندارد توليد تافي در كشور براي مقياس آزمايشگاهي محاسبه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/13
تاریخ ثبت: 1391/08/10
خلاصه اختراع:

هدف كلي از اين پژوهش طراحي كامل يك نوع خودروي هيبريد چهار نفره مي باشد كه حداكثر شباهت را از لحاظ كارايي به خودروهاي مدرن توليدي امروزي داشته و نيز توجيه اقتصادي لازم جهت توليد انبوه را نيز دارا باشد. در اين پژوهش ابتدا با استفاده از كتاب هاي مرجع موجود، مجلات علمي، وب سايت هاي شركت هاي بزرگ خودروسازي و غيره در رابطه با سيستم هاي مختلف و وضعيت فعلي خودروهاي هيبريد تحقيق كرده و پس از جمع آوري اطلاعات مورد نياز به اختصار تمام سيستمهاي موجود در زمينه خودروهاي شهري بررسي شده و در ادامه بهترين سيستم جهت استفاده در خودروي مورد نظر ، انتخاب گرديده است. سر لوحه ي تحقيق بر اساس نوآوري در تمام قسمتهاي خودرو مي باشد و سعي شده از ايده-هاي جديد و كارآمد در طراحي استفاده شود كه كمترين شباهت را به مكانيزم هاي مورد استفاده در خودروهاي موجود داشته و نيز از كارايي بهتر و مناسبتري نيز برخوردار باشد. در آخر سعي گرديده است خودروي مورد نظر با استفاده از سوخت ديزل و مصرف تنها 3 ليتر سوخت در هر 100 كيلومتر در سيكل شهري علاوه بر كاهش چشمگير مصرف سوخت و آلودگي هوا داراي ويژگي هاي بالاي حركتي نيز باشد.

تاریخ ثبت: 1391/05/17
خلاصه اختراع:

در اين كمك فنرها به جاي استفاده از روغن هاي متداول، از يك نوع روغن مغناطيسي كه ذرات مغناطيسي با ابعاد نانو در آن معلق مي باشند استفاده مي شود. يك پيستون شام چند سوراخ ريز به سيم پيچي مجهز شده است. با برقراري جريان مناسب در دو سر سيم پيچ، ميداني مغناطيسي با راستاي مشخص درون روغن مغناطيسي ايجاد مي شود. با شكل گرفتن اين ميدان ذرات مغناطيسي معلق درون روغن در راستاي ميدان جهت مي گيرند. اين باعث افزايش لزجت روغن شده و در نتيجه روغن به سختي از سوراخ هاي پيستون عبور مي كند. به اين ترتيب مي توان ميزان ميراكنندگي كمك فنر را در هر لحظه به طور دلخواه و با تغيير جريان وردي تغيير داد.

تاریخ ثبت: 1391/12/05
خلاصه اختراع:

در اين فرمولاسيون يك بيسكويت بدون قند و رژيمي با استفاده از مخلوط شيرين كننده هاي سوكرالوز و مالتودكسترين وبدون استفاده از شكر ساخته شد. در اين پژوهش پس از بررسي ويژگي‌هاي آرد مراحل ساخت بيسكويت با شكر و بيسكويت رژيمي انجام پذيرفت. مواد مورد نياز در تهيه اين فراورده شامل:آرد نول، شكر يا سوكرالوز و مالتودكسترين، روغن، شير‌خشك، مواد حجم دهنده و ترد كننده، لسيتين، وانيل و آب مي‌باشد. در اين محصول با در نظر گرفتن شيريني بيسكويت توليد شده با شكر و ثابت نگه داشتن مقدار شيريني در بيسكويت، مقدار شيرين كننده رژيمي براي توليد در مقياس آزمايشگاهي محاسبه شد.با جايگزيني سوكرالوز و مالتودكسترين در بيسكويت قالب غلطكي مطابق فرمولاسيون اين روش علاوه بر كالري دريافتي كمتر، بافت، عطر و طعم و رنگ و ظاهر مناسب محصول حاصل ميگردد. مقدار تركيبات استفاده شده با توجه به استاندارد توليد بيسكويت در كشور براي مقياس آزمايشگاهي محاسبه شده است.

تاریخ ثبت: 1392/11/30
خلاصه اختراع:

سيستم هوشمند تعليق الكترومغناطيسي شامل يك مدول كنترل الكترونيكي(ECM) يا كنترلر(Controller) كه از پيش برنامه ريزي شده است. كنترلر وضعيت تعادل را از سنسور زاويه دريافت مي كند. مدول بر اساس پيش فرض خود و داده هاي دريافتي از سنسور زاويه به مولد ميدان مغناطيسي دستور مي دهد. دستور ارسال شده يك جريان الكتريكي است . مولد ميدان مغناطيسي يك سيم پيچ است كه روي كمك فنر به گونه اي نصب شده است كه به طور مستقيم بر روي سيال داخل كمك اثر مي گذارد. سيال مورد نظر يك سيال مغناطيسي است كه تحت تاثير ميدان مغناطيسي لزجت آن تغيير مي كند. تغيير لزجت سيال داخل كمك فنر حركت هاي نوساني كمك فنر را كنترل كرده و به اين ترتيب، كمك فنر عملكرد هاي مختلفي توليد مي كند.در برنامه نويسي ميكرو تغييرات زاويه دريافتي سنسور را در رنج 10- تا 10 درجه قرار داديم و به ازاي اين تغييرات خروجي DAC 8/0 تا 2 ميلي آمپر خواهد بود و چنانچه زاويه دريافتي از سنسور زاويه مقداري بيش از 10- يا 10درجه داشته باشد ماكزيمم جريان كه همان 2 ميلي آمپراست را در خروجي خواهيم داشت وبه ازاي اين جريان، سختي سيال در اثر ميدان مغناطيسي حاصل از جريان، به حداكثر خود مي رسد.

موارد یافت شده: 23