لیست اختراعات با مالکیت
سيد عباس حسيني
15 عدد
فرآوري يا عمل آوري خوراك شامل اعمالي است كه براي افزايش دادن بهره برداري از مواد غذايي اوليه در جيره دام و طيور انجام مي شود. اين اعمال اثراتي در ماده غذايي ايجاد مي كند تا هضم و جذب در بدن دام و طيور بهبود يابد دستيابي به روشهاي مناسب جهت توليد خوراك مورد نياز دام و طيور با توجه به محدوديتهايي كه در منابع تامين مواد خوراكي وجود دارد ضرورتي انكارناپذير مي باشد. يكي از مهمترين اجزاء تشكيل دهنده جيره غذايي دام و طيور كه بخش اعظم هزينه ها نيز صرف تامين آن مي شود مواد پروتئيني مي باشد. اين مواد عامل اصلي و ضروري مورد نياز جهت رشد دام و طيور بوده و كمبود آنها مي تواند بر سرعت رشد و نيز كيفيت محصولات توليدي (مانند گوشت، شير و تخم مرغ) تاثير نامطلوب بگذارد. لجن فعال يك سيستم كشت ميكروبي معلق است كه از اوايل قرن بيستم در انگلستان ابداع و مورد استفاده قرارگرفت و در عمل تصفيه نقش مهمي دارند. حضور مواد غذايي كافي و مناسب براي رشد و فعاليت باكتريها اهميت ويژه اي دارد. لجن فعال لجني است كه داراي ميكرو ارگانيسم هاي پروتوزوئر مژه دار و مواد غذايي كافي ازت و فسفر مي باشد و مهمترين باكتريها موجود در لجن فعال قارچها پروتوزوئرها و كپك هاي مي باشند. اين موجودات اغلب تك سلولي هستند. تجمع همان باكتر ها در فاضلاب است كه لجن فعال را به وجود مي آورد. رنگ اين لجن قهوه اي است و بوي تقريبا خاكي دارد و هنگام اختلاط با فاضلاب برج هوادهي و تزريق هوا به حوض به حالت تعليق در مي آيد. لجن فعال باعث شكسته شدن مواد آلي و تبديل آن ها به مواد ساده تر مي گردد و سپس مورد استفاده باكتريها قرار مي گيرد. حذف مواد آلي توسط باكتري ها در اثر عمل اكسيداسيون بيولوژيكي و توليد لجن از مراحل مهم تصفيه بيولوژيكي مي باشد.
بستر طيور، تركيبي از مواد بستر اوليه، خوراك، مواد دفعي و... مي باشد. تا كنون از بستر هاي مختلفي در پرورش جوجه هاي گوشتي استفاده شده است. كيفيت مواد بستر به طور مستقيم بر عملكرد، سلامتي، كيفيت لاشه و رفاه و آسايش پرنده تاثير گذار است. يك بستر خوب بايد ظرفيت آبگيري بالايي داشته باشد همچنين بايد در برابر تهويه محيط آب خود را سريع هم از دست دهد. بستر هاي بسيار مرطوب موجب افزايش رشد ميكروارگانيسم هاي بيماري زا و افزايش توليد آمونياك مي شوند. با توجه به اين كه قطب توليد چاي ايران مناطق شمالي مي باشد در اين پروژه از ضايعات توليد شده در باغات چاي ، چاي درجه 2 و3 حاصل از عمل آوري در كارخانجات و انبارداري به عنوان جايگزين مناسب مواد مورد استفاده در بستر ، جهت استفاده در بستر سالن هاي پرورش طيور و دام بكار برده مي شود .
آب يكي از مهم ترين منابع تجديدشدني است. آب شيرين تقريبا 3% از كل منابع آبي را تشكيل مي دهد. از اين رو شيرين سازي آب اهميت زيادي پيدا مي كند. شيرين سازي آب عملي پر هزينه است زيرا هم هزينه راه اندازي و هم هزينه عملياتي زيادي دارد. هدف اين اختراع تامين آب شيرين براي كشاورزي است بايد براي سودده بودن كشاورزي آبي ارزان داشته باشيم. در اين اختراع روشي كابردي پيشنهاد شده تا به اين خواسته برسيم. ابتدا آب را از دريا پمپاژ كرده و وارد تونل تبخيركننده مي كنيم. در اين مرحله دمنده هوا را با شدت در تونل جريان مي دهد. اين هوا قبل از ورود به تونل توسط روغن گرم شده در كوره خورشيدي گرم شده و با جريان يافتن اين هواي گرم فرآيند تبخير آب صورت مي گيرد. آب شور باقيمانده از تونل خارج شده و به دريا باز مي گردد و بخارات آب چگالش يافته و در مخزني جمع آوري مي شود ودر زمان مناسب و مورد نظر به مصرف مي رسد.
مكانيزما و سيستم هاي هوشمند بسيارزيادي در جهت كاهش مصرف سوخت و راحتي راننده طراحي و ساخته شده است،يكي از اين سيستم ها كروز كنترل مي باشد،ولي به دليل اينكه مدل هاي موجود كروز كنترل فقط براي خودروهاي جعبه دنده اتوماتيك هستند نمي توان از كنترل كننده اين سيستم استفاده كرد و همچنين تغيير دريچه گاز مكانيكي به برقي،زمان و هزينه زيادي در بر خواهد داشت،به همين دليل با طراحي اين سيستم كه مي تواند با كنترل هوشمند دريچه گاز مكانيكي در شرايط مختلف جاده و همچنين شرايط وزني خودرو در مسافت هاي طولاني ضمن ايجاد راحتي براي راننده باعث مصرف سوخت كمتر شود،اين مهم با استفاده از يك موتور الكتريكي DCكه در كابين موتور خودرو قرار ميگيرد ،صورت مي پذيرد.اين عملگر به صورت غير مستقيم به دريچه گاز مكانيكي متصل شده و از طريق يك برد الكترونيكي و اطلاعات بدست آمده از سنسور دور موتور و سنسور سرعت خودرو با توجه به الگوريتم طراحي شده بعد از اينكه مشخص شد خودرو در كدام دنده قرار گرفته ضمن اينكه زمان تعويض دنده را به راننده اطلاع مي دهد وظيفه كنترل سرعت خودرو را نيز در شرايط مختلف جاده اعم از:وزش باد ،شيب جاده را به خوبي انجام مي دهد.
در اينجا يك روش براي توليد انرژي الكتريكي بيان مي گردد كه انرژي مكانيكي آن از طرق مختلف مي تواند تامين گردد البته ما در اينجا با استفاده از حركت عابران پياده در پياده روهاي پر رفت و آمد بر روي بستري از نانو پيزو الكتريك ها كه در اثر فشار وارده از حركت عابران توليد نيروي الكتريكي كرده و مي توان از اين نيرو كه مقدار آن بستگي به ابعاد و نوع نانو پيزو الكتريك ها داشته براي ذخيره انرژي الكتريكي و در نهايت براي روشنايي معابر و يا نماهاي تزئيني و ... استفاده كرد.
در اينجا يك سيستم هدايت مسير در جاده ها يا همان گل گارد كه معمولا در كنار جاده هاي شهري و بزرگراهها براي هدايت رانندگان استفاده مي شود بصورت بهينه طراحي شد به اين شكل كه در مدل قديمي تر آن از صفحات شبرنگ كه نور را در شب انعكاس داده و راننده را از مسير جاده مطلع مي كرد استفاده مي شد اما در اينجا از صفحات شبرنگ به همراه يك سيستم الكترونيكي كه نور چشمك زن توليد مي كند براي جلب توجه بيشتر رانندگان استفاده شده است و اين قابليت نور چشمك زن است كه برتري اين سيستم را از انوع قديمي خود تميز مي دهد.
در اين اختراع نانوحامل دارويي جديد بر پايه نانوپليمر كئورديناسيوني متخلخل با عنوان نانوچارچوب فلز-آلي بررسي شد. بارگذاري داروي ضد درد ايبوپروفن به صورت درجا و همزمان با تهيه نانوچارچوب فلز-آلي صورت گرفت. نانوچارچوب فلز-آلي از يون فلزي روي و ليگاندهاي 1 و 4 دي كربوكسيليك اسيد و 1 و 4 دي آزا بي سيكلو [2.2.2] اكتان با برهمكنش كوئورديناسيوني ميان يون فلزي و ليگاندهاي آلي تشكيل شد. نانوحامل جديد داراي دو بخش معدني و آلي است. به دليل حضور بخش معدني تخلخل و حفره هاي زياد و منظم در تركيب نهايي وجود دارد و رهايش داروي جذب شده نيز به صورت كنترل شده است. به دليل حضور بخش آلي تنوع بارگذاري دارو و كنترل زيست تخريب پذير در شبكه بهبود مي يابد. از اين رو ويژگي هاي منحصر به فردي بخش معدني و آلي نظير زيست تخريب پذيري حامل، آزادسازي كنترل شده دارو، حجم بالاي حفره¬ها، مساحت سطح بالا، امكان عاملدار كردن سطح، بارگذاري داروهاي متنوع و همزمان مورد توجه است و پتانسيل كاربردي گسترده اي براي دارورساني در آينده نسبت به سامانه هاي قبلي خواهد داشت. در اين اختراع با استفاده از روش محلولي در دماي محيط تهيه نانوحامل و بارگذاري دارو به صورت همزمان بررسي شد. نانوچارچوب فلز-آلي به دليل آساني فرآيند تهيه، راندمان مناسب، فقدان اثرات زيست محيطي، پايين بودن هزينه هاي سرمايه گذاري، بارگذاري زياد و آزادسازي كنترل شده و طولاني مدت دارو بسيار مورد توجه قرار گرفته است.
در اينجا يك سيستم الكترونيكي براي كمك كردن به اينكه نابينايان امكان تيراندازي با اسلحه را در ورزش تيراندازي داشته باشند طراحي و ساخته شده است همانطور كه گفته شد اين سيستم در ورزش تيراندازي براي نابينايان كاربرد يداشته و با هدف كمك كردن و ايجاد انگيزه براي آنان طراحي شده است به طوري كه سيستتم مذكور بااستفاده از پرتو ليزر طراحي شده است كه هم مي تواند از نور ليزر مرئي و هم نامرئي با تغيير طولموج ليزر و برد سنسورها در كاربردهاي مشابه و ختلف استفاده شود. اين سيستم از دو بخش اصلي تشكيل شده كه در زير توضيح داده خواهد شد.
در اينجا يك سيستم الكترونيكي براي كنترل حركت در وسايل نقليه الكتريكي از جمله ليفتراك هاي برقي و يا ماشين هاي گلف و مانند اينها كه در صنايع غذايي و بهداشتي و حتي ورزشي كاربرد فراوان دارند و به وسيله يك موتور الكتريكي با جريان مستقيم DC انرژي حركتي خود را تامين مي كنند طراحي شده است كه با استفاده از ادوات الكترونيكي با توان بالا و سرعت سوئيچ بالا به يك سيستم با راندمان بالا تبديل گشته است اين سيستم با استفاده از ترانزيستورهاي قدرت استفاده شده و فركانس سوئيچ مياني 20KHz كه از طريق مدولاسيون پهناي پالس PWM به ترانزيستورهاي قدرت ارسال مي گردد عمل كنترل سرعت موتور الكتريكي وسيله نقليه را به عهده مي گيرد. سيستم به خاطر افزايش فركانس سوئيچ (با استفاده از ترانزيستورهاي قدرت ماسفت) داراي راندمان نسبتا بالايي بوده و همچنين حجم فيزيكي و اندازه كمتري دارد قابل ذكر است كه با افزايش فركانس حتي از محدوده نويزهاي فركانس شنوايي خارج شده و يك سيستم با كاركرد سكوت خواهيم داشت. سيستم مذكور قابليت توليد به صورت عمومي براي انواع وسايل نقليه الكتريكي را خواهد داشت با توليد به صرفه در تعداد انبوه و هزينه هاي تمام شده پايينتر نسبت به واردات از خارج از كشور را خواهد نيز داشت.
جوشاندن و بالا بردن دماي آب به علت كاربرد آن در زندگي روزانه انسان (كارهايي چون طبخ غذا و استحمام) و همچنين نياز اكثر صنايع ازجمله فعاليت هاييست كه سهم زيادي در مصرف منابع انرژيي دارد. اين فعاليت در خانه ها غالبا توسط كتري انجام مي شود. درباره اين وسيله دو مسئله مورد توجه است، يكي هزينه و ميزان مصرف انرژي و ديگري سرعت به جوش آوردن آب توسط آن. كتريهايي كه منبع گرمايي آنها سوختن گاز است از نظر قيمت ارزان تر و از نظر مصرف انرژي به صرفهتر از نمونههاي برقي هستند در مقابل كتريهاي برقي سرعت بسيار بالاتري در جوش آوردن آب دارند. اين اختراع نوع جديدي از كتري است كه آن را با هدف به صرفه تر بودن نسبت به انواع قبلي در مصرف انرژي و قيمت ساخت، در كنار سرعت بالا در به جوش آوردن آب طراحي كردهايم. براي دستيابي به اين هدف از انرژي تابشي براي گرمايش استفاده كردهايم.
موارد یافت شده: 15