لیست اختراعات با مالکیت مجيد سليماني
17 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ اظهارنامه: 1390/09/23
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

نيكل از جمله فلزات سنگين است كه حتي در غلظت هاي بسيار پايين نيز سمي است. اندازه گيري مستقيم مقادير جزئي يون هاي فلزي، به دليل غلظت هاي پايين آن ها در نمونه هاي حقيقي و نيز مزاحمت هاي ناشي از بافت نمونه، كاري بسيار مشكل است. استخراج فاز جامد (SPE)، متداولترين تكنيك مورد استفاده در پيش تغليظ آناليت ها مخصوصا از نمونه هاي آبي مي باشد. گوگرد و تركيبات حاوي گوگرد قابليت بسيار بالايي در جذب يون هاي فلزات واسط دارند كه از تمايل بسيار قوي بين اتم هاي گوگرد و يونهاي فلزي ناشي مي شود. در اين تحقيق ميكرو ذرات گوگرد در ستوني با ابعاد (قطر داخلي cmو 1/0*6/0) قرار داده شده و در استخراج و پيش تغليظ يون نيكل از نمونه هاي آبي مختلف مورد استفاده قرار گرفت. سپس تأثير پارامترهاي تجزيه اي از قبيل pH محلول نمونه، شرايط حلال شويشي، سرعت عبور محلول نمونه، حجم نمونه و حضور يون هاي مزاحم بر روي راندمان استخراج مورد مطالعه قرار گرفت و مقادير بهينه تعيين شدند. مقدار يون نيكل در محلول هاي ورودي و شويشي ستون توسط روش جذب اتمي شعله اي (FAAS) مورد بررسي قرار گرفت. اين روش براي تعيين اندازه گيري يون نيكل و تصفيه آب نمونه هاي اب چشمه، رودخانه و آب شير مورد استفاده قرار گر فت. با استفاده از اين روش فاكتور پيش تغليظ براي الاينده فلزي نيكل 100 محاسبه شد و حد تشخيص 1/8(ng/mL) به دست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/23
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

فلزات سنگين است مي توانند حتي در غلظت هاي بسيار پايين نيز سمي است. اندازه گيري مستقيم مقادير جزئي يون هاي فلزي، به دليل غلظت هاي پايين آن ها در نمونه هاي حقيقي و نيز مزاحمت هاي ناشي از بافت نمونه، كاري بسيار مشكل است. استخراج فاز جامد (SPE)، متداولترين تكنيك مورد استفاده در پيش تغليظ آنالبيت ها مخصوصا از نمونه هاي آبي مي باشد. در روش (SPE)، اندازه ي ذرات فاز جاذب از فاكتورهاي بسيار مهم بوده كه بر كارايي آن تأثير مي گذارد. در اين تحقيق از جاذبي جديد در مقياس نانومتر به عنوان فاز جامد در روش استخراج استفاده شد. يكي از مهمترين خصوصيات جاذب هاي با ابعاد نانومتر افزايش نسبت سطح به ججم و در نتيجه افزايش راندمان استخراج مي باشد. در اين تحقيق نانو ذرات گوگرد در ستوني با ابعاد (قطر داخلي cmو 1/0*6/0) قرار داده شده و در استخراج و پيش تغليظ يون نيكل از نمونه هاي آبي مختلف مورد استفاده قرار گرفت. سپس تأثير پارامترهاي تجزيه اي از قبيل pH محلول نمونه، شرايط حلال شويشي، سرعت عبور محلول نمونه، حجم نمونه و حضور يون هاي مزاحم بر روي راندمان استخراج مورد مطالعه قرار گرفت و مقادير بهينه تعيين شدند. مقدار يون نيكل در محلول هاي ورودي و شويشي ستون توسط روش جذب اتمي شعله اي (FAAS) مورد بررسي قرار گرفت. اين روش براي تعيين اندازه گيري يون نيكل و تصفيه آب نمونه هاي اب چشمه، رودخانه و آب شير مورد استفاده قرار گر فت. با استفاده از اين روش فاكتور پيش تغليظ براي الاينده فلزي نيكل 166/67 محاسبه شد و حد تشخيص 1/08(ng/mL) به دست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/23
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/11
تاریخ ثبت: 1391/03/28
خلاصه اختراع:

اختراع شامل ورقه هاي پليمري يا كامپوزيتي كه بر روي آن شياري براي عبور بولت و گوه هايي براي ثابت كردن بولت تعبيه شده است، مي باشد كه توسط زوارهايي به صورت كشويي در كنار يكديگر براي تشكيل قالب قرار داده مي شوند. بولت ها از درون لوله هاي پلاستيكي عبور داده مي شوند و توسط قوطي هاي عمودي و افقي كه نقش داربست را ايفا مي كنند، به يكديگر متصل مي شوند. اتصالات مي تواند به صورت پيچ و مهره يا پين و گوه صورت گيرد. بتن يا ساير مصالح سبك به درون قالب توسط دستگاه پرتابل تزريق شده و پس از شكل گرفتن قالب، لوله هاي پلاستيكي درون قالب باقي مي مانند و قالب باز مي شود. قالب مذكور داراي وزن بسيار سبك و سرعت باز و بست بسيار بالا مي باشد. در مقايسه با ساير قالب هاي فلزي موجود ارزان تر و انعطاف آن در اجراي بلوك هاي مختلف بالاتر است.

تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه ميوه هاي خشك را مي توان براي مدت زمان طولاني نگهداري كرد، بنابراين جايگزين مناسبي براي ميوه تازه خارج از فصل آن است. مثل مصرف آلو يا آلبالو خشك در زمستان، كشمش ، خرما و آلو خشك نمونه هايي از اين ها هستند. ساير ميوه هايي كه مي توان آن ها را خشك كرد شامل سيب ـ زردآلو ـ موز ـ توت ـ كيوي ـ انجير ـ انبه ـ هلو ـ گلابي ـ آناناس ـ توت فرنگي ـ گوجه فرنگي و خرمالو است. خشك كردن ميوه، راه مناسبي براي نگهداري آن در خارج از يخچال است. پس نيازي به يخچال نيست. ميوه هاي خشك منبع غني ويتامين هاي B6, B3, B2,B1 , A و پانتوتينك اسيد و نيز املاحي از كلسيم ، آهن ، منيزيم ، فسفر ، پتاسيم ، سديم ، مس ، منگنز هستند. هر 100 گرم ميوه خشك تقريبا 250 كالري انرژي و 1 تا 5 گرم پروتئين دارد. در اثر كاهش آب موجود در ميوه در طي فرآيند خشك كردن (تقريبا 7 قسمت از 8 قسمت آب از بين مي رود) ، ميوه خشك شده طعم بهتري به خود مي گيرد. براي تثبيت رنگ ميوه به آن سولفور مي زنند. ميوه هايي كه به طور طبيعي وبدون افزودن سولفور خشك مي شوند ( مثل خشك كردن كشمش در سايه يا در مقابل آفتاب ) داراي رنگ تيره تري نسبت به ميوه تازه هستند. ولي طعم آنها به ميوه تازه بيشتر شبيه است. به دليل نگهداري غيراصولي ميوه ها در منازل و باغات حدود 30 درصد ميوه به هدر مي رود و تلف مي شود كه اگر ميوه ها قبل از فاسد شدن خشك شوند، ضمن جلوگيري از به هدر رفتن سرمايه محصول توليدي حاصله مي تواند در مواقع خاص و زماني كه ميوه ها به صورت تازه يافت نمي شوند مورد بهرهبرداري قرار مي گيرند. خشك كن مورد نظر از نوع نيمه هوشمند است چرا كه در اين خشك كن از يك ميكروكنترلر استفاده مي شود كه به طور خودكار و با استفاده اطلاعات دريافتي از حسگر دما، فرمان لازم جهت شروع و پايان يافتن كار مكنده را صادر مي كند . در كل نحوه كار بدين صورت است كه صفحه خورشيدي مطابق با عرض جغرافيايي منطقه مورد نظر بر روي خشك كن نصب مي شود كه در هنگام قرارگيري در برابر خورشيد توليد برق نموده و در باتري ذخيره مي كند. از برق ذخيره شده درون باتري جهت حركت مكنده و روشن نمودن لوزام جانبي استفاده مي شود. نور خورشيد به جمع كننده خورشيدي برخورد كرده آن را گرم مي كند. سپس با عبور هوا از روي صفحه جاذب هواي گرم به سمت ميوه هاي چيده شده درون سيني خشك كن هدايت مي شود كه موجب خشك شدن ميوه ها و سبزيجات مي گردد.

تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

در توليد جهاني غذا، استفاده از منابع انرژي و به دست آوردن محصولي با كيفيت بهتر و ارزان تر از راه ارتقاء فناوري، اتوماسيون، دسته بندي مواد اوليه، كاهش دورريخت ها هدف اصلي است. جهت دستيابي به كيفيت بهتر در هنگام مصرف محصولات كشاورزي رطوبت آنها در زمان انبارداري بايد تا حد مطلوبي كاهش يابد. بنابريان اهميت خشك كردن و به خصوص خشك كردن مصنوعي به عنوان يكي از مراحل فرآوري پس برداشت نمايان مي شود. خشك كردن مواد غذايي معمولي ترين روشي است كه براي بهبود پايداري مواد غذايي به كار مي رود زيرا باعث كاهش فعاليت آبي مواد و فعاليت هاي ميكروبي و آنزيمي در محصول در طي زمان ذخيره سازي مي شود. خشك كردن بيش از حد ، انرژي زيادي مصرف مي كند و روي شاخصه هاي كيفي محصول خشك شده تاثير مي گذارد و اگر رطوبت به حد مطلوب پايين آورده نشود، باعث كپك زدن محصول مي شود. بنابراين رسيدن به يك محتواي رطوبتي مطلوب يكي از شاخص هاي كليدي در فرآيند خشك كردن است. خشك كن مورد نظر از نوع نيمه هوشمند است كه در آن از تكنولوژي پردازش تصوير استفاده شده است. در كل نحوه كار بدين صورت است كه بعد از اين نمونه ها درون خشك كن قرار گرفتند تا تنظيم دستگاه بر روي عددي كه مي خواهيم رطوبت محصول به آن برسد كار شروع مي شود.عمل خشك شدن تا زماني ادامه پيدا مي كند كه رطوبت محصول به مقدار مورد نظر برسد و در اين هنگام كار خاتمه مي يابد. به همين منظور از يك دوربين ديجيتال 5 مگاپيكسل براي عكس برداري از نمونه ها و از يك فن براي كنترل دماي درون خشك كن استفاده شده است. براي اينكه دوربين در اثر حرارات درون خشك كن آسيب نبيند درون محفظه اي خارج از محيط خشك كن قرار گرفته است. تا هر وقت لازم بود وارد خشك كن شود و بعد از گرفتن عكس هاي مورد نياز به سرعت از آن خارج شود. براي اين كه دوربين به راحتي وارد محيط خشك كن شده و بعد از گرفتن عكس بتواند مجددا از آن خارج شود، روي يك ريل كه در عرض خشك كن و درون آن نصب شده است قرار گرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/17
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه براي مطالعه عواملي كه بر روي ريزش محصولاتي كه با كمباين برداشت مي شوند لازم است كه آزمايش هاي مختلفي بر روي كمباين انجام مي شود ولي با توجه به شرايط مزرعه و كنترل شرايط در طول آزمايش نمي توان كمباين را به طور مستقيم به داخل مزرعه برد و بر روي آن آزمايش نمود. همچنين گاهي لازم است براي انجام آزمايش هاي خاصي بر روي گياهان آن ها را از مزرعه خارج كرد. در اين صورت با اين دستگاه مي توان به راحتي تاثير عوامل مختلف و بويژه سرعت پيشروي را بر خصوصيات برشي و ريزشي گياه بررسي كرد. دستگاه مورد نظر شامل يك ريل 6 متري صفحه حامل صفحه نگهدارنده گياه موتور الكتريكي واينورتور است . ريل دستگاه از پشت سر هم قرار گرفتن سه قسمت كه طول هر كدام دو متر مي باشد تشكيل شده است. صفحه حامل يك قاب فلزي است كه در زير آن 4 ياتاقان غلتشي قرار گرفته است تا بتواند به راحتي بر روي ريل حركت كند و و صفحه نگهدارنده گياهان را به سمت دهانه كمباين تغذيه كند. صفحه نگهدارنده نيز از يك سري تسمه فلزي تشكيل شده است كه دو به دو در كنار يكديگر قرار گرفته اند وساقه گياه را محكم نگه مي دارند تا گياه ايستاده بماند. موتور الكتريكي دستگاه داراي قدرت يك اسب بخار است و براي تغيير سرعت پيش روي يا سرعت تغذيه گياه به دهانه كمباين از يك اينورتور استفاده شده است تا بتوان با تغيير فركانس برق ورودي به موتور سرعت آن را در دامنه وسيعي تغيير داد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/25
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه نتيجه پژوهش هايي كه بر روي عوامل موثر بر ريزش دانه انجام شده است نشان مي دهد كه بيشترين تلفات دانه در مرحله برش محصول اتفاق مي افتد. به عبارت ديگر سهم بزرگي از تلفات كل ادوات مورد استفاده براي درو مربوط به دماغه است. اين وسيله يك سكوي آزمايشگاهي كه از آن به منظور شناسايي و ارزيابي عوامل موثر بر ريزش دانه در دماغه كمباين استفاده مي شود تا با انجام آزمايش بر روي عواملي كه بر ريزش دانه ها در هنگام برداشت موثرترند مناسب ترين تنظيم هاي لازم تعيين و توصيه شوند. عواملي كه توسط اين وسيله مورد بررسي قرار مي گيرند عبارتند از سرعت حركت رو به جلو – سرعت حركت شانه برش – سرعت چرخش چرخ و فلك – ارتفاع برش ساقه – موقعيت عمودي قرار گيري چرخ و فلك (فاصله عمودي از شانه برش ) – موقعيت افقي قرارگيري چرخ و فلك (جلو و يا عقب قرار گرفتن نسبت به شانه برش) دستگاه به گونه اي طراحي وساخته شده كه براي بررسي هر يك از عوامل قسمت مربوطه قابليت تنظيم در حدود مورد نظر را دارد. با توجه به هدف ساخت وسيله كه استفاده از آن براي گياهان مختلف است سعي شد تا دامنه تنظيمات براي هر يك از عامل ها به اندازه كافي گسترده باشد تا بتوان از آن براي بيشتر گياهان استفاده كرد. همچنين تلاش شده تمام قسمت هاي دستگاه از دو موتور الكتريكي و دو اينورتور يكي براي حركت شانه برش و انجام تنظيم هاي مربوط به آن و ديگري براي تغذيه گياه به سمت شانه برش و حركت چرخ و فلك استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/17
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه شناخت خصوصيات فيزيكي محصول از اهميت ويژه اي برخوردار است. تعيين بعضي از اين خواص فيزيكي و مكانيكي نظير تنش برشي، خمشي و انرژي لازم براي برش، براي كمك به طراحي مكانيزمهاي برش و ادوات برداشت و طراحي تيغه مناسب و تعيين ساير پارامترهاي عملياتي دستگاه ضروري است. بنابراين لازم است قبل از طراحي هر دستگاهي كه مكانيزم برش گياه در آن مورد استفاده قرار مي گيرد حدود اين مقادير براي هر نوع گياه به صورت جداگانه محاسبه شوند. با توجه به اين موارد فكي طراحي و ساخته شد كه بر روي دستگاه اينستران نصب مي شود و با استفاده از آن مي توان نيروهاي برشي و خمشي گياهان مختلف با قطر ساقه هاي مختلف را محاسبه كرد. فك مزبور داراي دو قسمت ثابت و متحرك است كه حامل تيغه هاي ثابت و متحرك مي باشند. دو گيره در قسمت متحرك فك وجود دارد كه بر روي دو پايه دستگاه نصب شده اند. گيره ها طوري ساخته شده اند كه هر نوع ساقه با قطرهاي مختلف را مي توان توسط آنها محكم گرفت و ثابت نگه داشت. خود پايه هاي ثابت نيز بر روي ريلي قرار گرفته اند كه در صورت نياز مي توان آن ها را در امتداد ريل به سمت چپ يا راست جابجا كرد. اين جابجايي به ما امكان مي دهد كه دستگاه را از حالت برشي به خمشي تبديل كنيم و همچنين بتوانيم تيغه ها را نسبت به هم تنظيم كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/09
تاریخ ثبت: 1391/05/25
خلاصه اختراع:

طراحي وساخت كلاه حفاظتي درمقابل برق گرفتگي با قابليت نمايش مقدار ولتاژ و جريان

موارد یافت شده: 17