لیست اختراعات با مالکیت محمداسماعيل خواجه ئيان
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1389/06/03
مخترع/مخترعان: محمد باقريان كناري
خلاصه اختراع:

‏توليد بهبود دهنده ي برنج از ضايعات برنج هاي معطر كاري است جديد كه ضمن جلوگيري از هدر رفتن ‏سبوس با ارزش برنج از عطر و طعم برنج هاي معطر براي با كيفيت ساختن برنج هاي پرمحصول و بدون عطر و گاها بد بو و بد طعم استفاده مي شود. ‏مشكلات فني اين طرح به اين صورت بود كه ما براي تهيه اين محصول از شكست هاي ريز برنج هاي معطر ‏استفاده مي نموديم و اين امر سبب مي شد خيلي زود لعاب دهد و غليظ مي شد و نمي توانستيم براي استفاده ‏به جاي آب در پخت برنج هاي پرمحصول استفاده كنيم. در اين طرح، قبل از اين كه سبوس را از بدنه دانه برنج ‏جدا كنيم، شروع به لعاب گيري مي نماييم و اين روش باعث مي گردد تا آهسته آهسته اين مايع شكل بگيرد: ‏تا آن جايي كه مي توان از يك كيلو ضايعات براي 50 ‏كيلو برنج، مايع عطري و با كيفيت توليد نمود. از سوي ‏ديگر استفاده نمودن چنين مايعي سبب مي شود انواع ويتامين ها و پروتئين و چربيهاي موجود در برنج هاي معطر و سبوس آن نيز به برنج در حال پخت اضافه گردد و از اين طريق هم سبب بهبود كيفيت تغذيه شده و ‏هم به اقتصاد خانواده كمك مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/09
تاریخ ثبت: 1389/04/12
مخترع/مخترعان: محمد باقريان كناري
خلاصه اختراع:

توليد شير از برنج سبوس دار براي اولين بار در كشور انجام پذيرفت. طرح استفاده از سبوس برنج در محصولات غذايي و لبني از جمله شير كاري است كه به مدت چندين سال تحقيق و آزمايش و خطا به ثمر رسيده است. در جريان تبديل به برنج سفيد تقريبا 20 تا 30 درصد تبديل به ضايعات و يا شكست مي گردد. در اين طرح علاوه بر اين كه مي توانيم از برنج سبوس دار استفاده نماييم، از شكست هاي دانه ي برنج - قبل از سفيد شدن- براي لعاب گيري استفاده نماييم. در اين فرآيند به خاطر گرفتن رطوبت شلتوك عمل لعاب گيري سبوس، سخت و يا غير ممكن بود! اما در طرح سبوس گيري همراه با رطوبت موجود شلتوك، عمل لعاب گيري به خوبي انجام مي گيرد. از تركيب لعاب و شير تازه، شيري با طعم عالي تهيه كرديم. انجام لعاب گيري از دانه ي سبوس دار به دو روش امكان پذير مي باشد: - دانه ي قهوه اي را با حرارت دادن لعاب گيري و سپس غليظ مي كنيم. - دانه ي قهوه اي را به صورت پودر در مي آوريم، سپس لعاب گيري مي كنيم و با همزن مي زنيم كه كاملا به صورت لعاب درآيد. در نهايت براي استفاده از فرآورده هاي لبني شيوه اي نوين پديد آورديم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/23
تاریخ ثبت: 1389/02/29
مخترع/مخترعان: محمد باقريان كناري
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/27
تاریخ ثبت: 1389/12/27
مخترع/مخترعان: محمد باقريان كناري
خلاصه اختراع:

خلاصه: توليد نوشيدني از برنج سبوس دار براي اولين بار در كشور انجام پذيرفت . طرح استفاده از سبوس برنج در محصولات غذايي و نوشيدني ها از جمله نوشابه كاري است كه به مدت چندين سال تحقيق و آزمايش و خطا به ثمر رسيده است. در جريان تبديل به برنج سفيد تقريبا 20 تا 30 درصدد تبديل به ضايعات و يا شكسته مي گردد. در اين طرح علاوه بر اين كه مي توانيم از برنج سبوس داراستفاده نماييم. از شكسته هاي دانه ي برنج – قبل از سفيد شدن- براي لعاب گيري استفاده نماييم. در اين فرايند به خاطر گرفتن رطوبت شلتوك عمل لعاب گيري سبوس، سخت و يا غير ممكن بود؛ اما در طرح سبوس گيري همراه با رطوبت موجود شلتوك، عمل لعاب گيري به خوبي انجام مي گيرد. از تركيب لعاب و طعم دهنده هاي طبيعي، نوشيدني اي با طعم عالي تهيه كرديم. انجام لعاب گيري از دانه ي سبوس دار به دو روش امكان پذير مي باشد: - دانه ي قهوه اي را با حرارت لعاب گيري و سپس غليظ مي كنيم. - دانه ي قهوه اي را به صورت پودر در مي آوريم ، سپس لعاب گيري مي كنيم و با همزن مي زنيم كه كاملا به صورت لعاب در آيد. در نهايت نوشيدني اي سرشار از ويتامين ها،پروتئين و مواد مغذي پديد آوردم.

موارد یافت شده: 5