لیست اختراعات با مالکیت محمد كرمي
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ ثبت: 1398/06/03
خلاصه اختراع:

پايين بودن مدت زمان ماندگاري محصولات كشاورزي مشكلات عديده‌اي را براي فعالين حوزه فروش اين محصولات بوجود آورده است.براي رفع اين مشكل تا به حال از روش¬هاي مختلفي همچون روش¬هاي شيميايي، تيمار گرمايي، تيمار سرمايي و بسته¬بندي¬هاي هوشمند(نانو) استفاده شده است كه هركدام به دلايل مختلفي همچون هزينه‌ي زياد، اثرات جانبي مخرب و محدوديت امكان دستيابي به مواد اوليه كارايي چنداني نداشته¬اند.اختراع حاضر امكان افزايش ماندگاري اين محصولات را با هزينه‌ي كم ، سرعت بالا و كاربرد آسان به ارمغان آورده است.اين اختراع به طور كلي متشكل از يك محفظه بزرگ ، تعدادي لامپ UV-C و صفحه نگه‌دارنده براي نمونه‌هاست.كاربر مي‌تواند نمونه مورد نظر خود را برروي صفحه نگه‌دارنده قرار دهد و با استفاده از سيستم كنترلي دستگاه در يك مدت زمان مناسب تابش دلخواه خود را بر نمونه‌ها اعمال كند.در طي اين فرآيند كه "شوك تابشي" يا "UV-C Treatment" نام دارد ميكروارگانيسم‌هاي مضر غيرفعال ، فعاليت آنزيم‌هاي موثر در رشد محصول كُند و سيستم دفاعي نمونه فعال مي‌شود؛بدين ترتيب مدت زمان ماندگاري آن افزايش مي‌يابد.در اين اختراع امكان جابجايي موقعيت لامپ‌ها و صفحه نگه‌دارنده وجود دارد كه امكان اعمال تابشي يكنواخت بر نمونه‌ها را ميسر كرده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/29
مالک/مالکان: علي محمدكرمي
تاریخ ثبت: 1391/08/17
مخترع/مخترعان: محمدهادي مدبرنيا
خلاصه اختراع:

دستگاه هاي گرم كننده نانو سيال براي حل مشكل سرماي شديد و تقليل اثرات آن براي بدن انسان براي افرادي كه در معرض مستقيم سرما در فضاي آزاد قرار دارند و افرادي كه دچار اسپاسم عضلات شده اند و در كاهش اثرات منفي بعضي بيماريها مثل كاهش درد بيماران رماتيسمي و كساني كه آرتروز در هر نقطه از بدن رنج مي برند از طراحي و ساخته شده است دستگاه حاضر با پد پلاستيكي كه در كف پا قرار مي گيرد كنترل دماي بدن را بهتر انجام داده و از طريق شبكه خونرساني دماي مناسب را به سايز نقاط بدن انتقال مي دهد در عين حال بدون استفاده از پمپ ، كار انتقال مايع نانو انجام مي شود و پنل خورشيدي تامين نيرو ي برق را براي شارز باطري انجام مي دهد حتي در هواي ابري نيز اين پنل مي تواند به كار خود ادامه داده و ميزان الكتريسيته باطري را تامين كند بعد از قرار گرفتن پد پلاستيكي در كف كفش بقيه قسمت هاي دستگاه مثل لباس پوشيده مي شود و لوله گرما ساز با آب خالص ظرف مدت 17 دقزقه دماي نانو سيال را از 23 درجه به 45 درجه و در مدت بيشتر كه غالبا لازم نيست دمارا بيشتر بالا ميبرد اما با نانو سيال بدست آمد. پس از راه رفتن پا در جا ايستادن بعلت فشار پا روي پدها مايع داخل دستگاه به حركت در امده و كم كم تمام مايع گرم ميشود گفتني است زمان سرد شدن براي دماي 45 درجه و رسيدن به 40 درجه در دماي هواي 23 درجه كه دماي معمول متعادل در كفش است براي حجم 100 سي سي مايع با مقدار نانو سيال 5 درصد و نانو نقره متناسب با حجم بدست آمده و برابر 10 دقيقه باشد اين حجم قابل تعميم بوده و براي هر فرد به ميزان مورد نياز متناسب با اندازه شخص و نسبت مشخصي از مقدار خون مشخص شده و ساخته مي شود اين گرما به پد هاي لاستيكي منتقل مي شود و چون اين پد ها در كف پا قرار مي گيرند باعث گرم شدن كف پا و به تبع آن تمام نقاط بدن مي شوند

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/02
تاریخ ثبت: 1392/12/11
مخترع/مخترعان: محراب محمدكرمي
خلاصه اختراع:

كساني كه دچار سوختگي سر و صورت مي شوند دچار عارضه اي به نام ميكروستوميا مي گردند. ميكروستوميا عبارت است از كوچك شدن دهان كه مشكلات فراواني را براي بيمار بوجود مي آورد از جمله اينكه خوردن و آشاميدن و بهداشت دهان و دندان به شدت تحت تاثير قرار ميگيرد جدا از تغيير نابهنجار ظاهري كه اتفاق مي افتد. در بسياري از موارد بيمار مجددا تحت عمل جراحي قرار مي گيرد تا كوچك شدگي دهان اصلاح شود. استفاده از اين وسيله حين درمان مي تواند كمك مناسبي جهت جلوگيري و اصلاح اين دفرميتي باشد. سادگي استفاده از اين وسيله دركنار قابليت شستشو و ضدعفوني كردن آن همراه با 3 پد مخصوص جهت جلوگيري از دفرميتيهاي افقي ٰ عمودي و بچه ها اين وسيله را جهت استفاده مناسب مي نمايد.اين ارتز به صورت دايناميك و قابل تنظيم قابليت تنظيم نيروي مناسب را دارد. طراحي اين وسيله به گونه اي است كه تعليق آن دقيقا توسط دهان بيمار انجام ميشود و احيانا به قسمتهاي مختلف ديگر صورت برخوردي ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/29
تاریخ ثبت: 1389/12/17
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/29
مالک/مالکان: محمد كرمي
تاریخ ثبت: 1389/11/10
مخترع/مخترعان: محمد كرمي
خلاصه اختراع:

اگر زمين در حال چرخش نبود نيروي فشار هوا را از مناطق پر فشار بطور مستقيم به مناطق كم فشار مي راند اما چرخش زمين باعث ايجاد نيروي ديگري بنام كاشف آن كريوليس شده است كه بر گردش هوا اثر مي گذارد نيروي كريوليس از تفاوت در سرعت چرخش زاويه اي زمين بين استوا و قطبها به وجود مي آيد. زماني كه زمين يك دور كامل به دور خود مي زند مناطقي كه روي خط استوا قرار دارند بايد سريعتر از مناطقي كه در قطب ها واقعند حركت كند. در واقع سرعت چرخش سطح زمين از 900 نات در استوا تا صفر در قطبها متغير است. زماني كه توده هوا بصورت ثابت و بي حركت روي يك نقطه در سطح زمين قرار دارد نيروي جاذبه تمايل به ثابت نگه داشتن آن در جاي خودش دارد اما زماني كه اين توده هوا شروع به حركت مي كند در حركت خود از روي مناطقي كه داراي سرعت چرخش زاويه اي متفاوتي هستند عبور مي كند.

تاریخ ثبت: 1389/05/27
خلاصه اختراع:

‏باريت مهمترين كاني باريم دار است كه به مقدار زيادي استخراج مي گردد. بيش از 80 ‏درصد از باريت استخراج شده به عنوان ماده وزن افزا در گل حفاري چاه هاي نفت و گاز استفاده مي شود. پس از انجام عمليات حفاري هر چاه، مقدار زيادي باريت به همراه كنده هاي حفاري در حوضچه هاي پسماند اطراف چاه تخليه مي شود. لذا پسماندهاي كل حفاري اطراف چاه هاي نفت مي تواند يكي از منابع تامين باريت محسوب شود. با توجه به اهميت موضوع، مطالعات آزمايشكاهي گسترده اي در آزمايشگاه كانه آرايي دانشگاه صنعتي اميركبير با استفاده از روش هاي مختلف فرآوري انجام گرفت كه در نهايت منجر به دستيابي به محصول با درجه خلوص قابل قبول صنعت گرديد. ‏آناليز سرندي مقدار را براي نمونه معرف نشان داد. عيار باريت در حوضچه هاي پسماند وكاني هاي همراه با باريت كه با آناليزهاي XRF ‏و XRD ‏و مطالعات ميكروسكوپي شناسايي شدند شامل كاني هاي رسي، كلسيت، ژيپس و سروزيت هستند. ‏با استفاده از دو مرحله استفاده از ميز لرزان، عيار باريت در محصول نهايي ٨٠ ‏درصد و ميزان بازيابي ٣٧/٩٨ ‏درصد بدست آمد. علت بازيابي پايين. دانه بندي بسيار ريز باريت شناسايي شد كه موجب انتقال سريع آن به همراه آب شستشو به بخش باطله مي شد. ‏براي استفاده از روش فلوتاسيون براي بازيابي باريت، نمونه پسماند گل حفاري در ۵ ‏فراكسيون مختلف مورد آزمايش قرار گرفت. همچنين روش فلوتاسيون جهت تغليظ دوباره محصول ميز لرزان استفاده شد. فلوتاسيون مستقيم باريت در 5/٩ ‏- pH ‏ انجام گرديد كه از كلكتور آنيوني آلكيل سولفات سديم به عنوان كلكتور باريت و كبراكو و سيليكات سديم به عنوان بازداشت كننده كليست و كاني هاي رسي استفاده گرديد.بهترين نتيجه از اين ازمايشات، در فلوتاسيون باريت بر روي كنسانتره ميز لرزان بو( كه عيار 5٢ / ٩١ و بازيابي ٩٣/٨۶ ‏درصد از آن بدست آمد. با توجه به عيار و بازيابي محصول آزمايشات ميز لرزان، محصول نهايي مطلوب از تركيبي از روش هاي ميز لرزان و فلوتاسيون و با عيار ٩١/۶٢ ‏درصد و بازيابي كلي ٣۵/۶۵ ‏درصد بدست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/11
تاریخ ثبت: 1388/10/16
خلاصه اختراع:

دستگاه در بازكن استك دار جهت بيماران خاص. به منظور رفع مشكل باز نمودن درب به وسيله افراد داراي بيماري ms و ساير بيماري هاي خاص و افراد نابينا و معلول كه توانايي استفاده از ريموت كنترل هاي كنوني و آيفون و كليد را نداشتند طراحي شده و تمامي مواردي كه در هنگام باز نمودن درب براي راحت تر نمودن عمل باز نمودن درب قابل انجام بوده در اين دستگاه تعبيه شده و اجزايي براي بهبود عملكرد در مواقع اضطراري همچون قطع برق نيز در اين دستگاه در نظر گرفته شده ريموت كنترل هاي موجود و آيفون ها نمي توانستند در مورد افراد داراي معلوليت و افرادي كه داراي بيماري ms و بعضي از بيماري هاي خاص اند كارا باشند به همين دليل اين دستگاه با قابليت هاي ويژه همچون دارا بودن استك به جاي دكمه و كليد و دارا بودن باطري هاي 1.5 ولتي (به جاي باطري 12 ولتي بسيار گران ريموت هاي كنوني) و مدار كم مصرف و عدم نياز به برق شهر براي باز نمودن درب منزل از جمله خصوصياتي است كه اين دستگاه را منحصر به فرد مي سازد لازم به ذكر است كه مدار كم مصرف طراحي شده برخلاف ريموت كنترل هاي موجود در دنيا هزينه نگهداري ناچيزي دارد و بسيار كم مصرف است و دليل طراحي اين مدار اين است كه بسياري از افرادي كه داراي مشكلات ذكر شده بودند از قيمت و مصرف بالاي ريموت كنترل هاي كنوني دنيا شكايت داشتند. و با طراحي و ساخت اين دستگاه مسئله هزينه باطري و مصرف بالاي ريموت كنترل هاي موجود در دنيا نيز به كلي برطرف شد چون هزينه مصرف و هزينه باطري اين دستگاه يك دهم ريموت هاي موجود در دنيا است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/25
تاریخ ثبت: 1388/03/29
خلاصه اختراع:

اين طرح كه نتايج تحقيقات و پژوهشهاي مجريان طرح مي باشد كه بعد از ايده هاي نوآورانه آنها مراحل علمي تحقيقات آنها به پايان رسيده است و پا به عرصه تحليل مهندسي و اجرا و طراحي گذاشته كه در حال حاضر مراحل آزمايشگاهي و نيمه صنعتي آن با موفقيت طي شده و مرحله صنعتي با پيشرفت 60٪ از نظر اجزاي كه تكميل آن نيازمند صرف هزينه ها و بودجه ي كلان مي باشد كه كار اين پروژه هم به اين صورت است كه با گرم شدن كوره و ايجاد تهويه مناسب در دستگاه ديگري ضمن گرما دادن به آن با توجه به ساختمان تشكيل دهنده يونهاي شيشه كه با چشم معمولي قابل رويت نيستند آنها به طور محكم تري به هم چسبيده مي شوند و عملكرد اين ساختمانها كه به مقاومت و استحكام بيشتر شيشه منجر مي شود در نتيجه تبديل شيشه معمولي به نشكن صورت خواهد گرفت كه سرعت در اجراي و جلوگيري از هدر رفتن انرژي و صرفه جويي اقتصادي و زماني و ايجاد فرصتهاي شغلي و گسترش زمينه توليد براي صنعتگران و توليد كنندگان و پژوهش براي مراكز علمي و پژوهشي بخشي از نتايج و دستاوردهاي اين تحقيق مي باشد كه قابل ذكر مي باشند و در صورت همكاري با سرمايه گذاران بخش صنعت مي توان كارگاهاي بزرگ صنعتي باتوليد رقم بالا در زمانهاي بسيار كوتاه راه اندازي كرد كه وليد آن همقابليت رقابت با ساير روشها و توليدات خارجي را نيز دارا مي باشد.

موارد یافت شده: 11