لیست اختراعات با مالکیت محمد گلزار
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1398/02/04
تاریخ ثبت: 1398/08/12
خلاصه اختراع:

تهيه كرم آنتي آكنه وآنتي اسكار كوجيك اسيد آكنه شايع‌ترين بيماري مزمن پوستي مي‌باشد به طور متوسط تا 85% درصد از نوجوانان دچار اين بيماري مي‌شوند. هر چند آكنه بيماري خطرناك و مسري نيست ولي به دليل تأثيري كه بر كيفيت زندگي، وضعيت روحي و اجتماعي بيماران مي گذارد، حائز اهميت است. روش‌هاي درماني متعددي براي آكنه وجود دارد كه هركدام از اين روش ها عوارض و مشكلات متفاوتي ايجاد مي‌كنند همچنين لك و جاي زخم ناشي از آكنه با بسياري از اين روش ها ازبين نمي‌رود. كوجيك اسيد داراي خواص ضد ميكروبي، ضدتيروزنازي و آنتي اكسيداني بسيار قوي مي‌باشد كه علاوه برازبين بردن آكنه هاي موجب بهبود اسكار ناشي از آن نيز مي‌شود. . در اين اختراع با استفاده از تكنولوژي نانوذرات با روش ion gelation نانوذراتي ساخته شده و با سديم آلژينات و كلاژن ‌پوشش ‌داده‌ شده‌اند. اين ذرات پايداري و جذب پوستي كوجيك‌اسيد روي ناحيه موردنظر را فزايش داده به اين ترتيب كوجيك اسيد با كمترين عارضه جوش و اسكارنا شي از آن را ازبين مي‌برد. اين ذرات به صورت كرم مناسب براي پوست‌هاي چرب روي پوست استفاده مي‌شوند. اين كرم كوجيك اسيد را به آرامي طي 7-8 ساعت روي پوست آزاد مي‌كند.

تاریخ ثبت: 1391/11/17
مخترع/مخترعان: احسان طلوع هنري
خلاصه اختراع:

سازه هاي كامپوزيتي سازه هايي هستند كه علاوه بر رويه هايي سفت و محكم، شامل يك هسته سبك وزن مي باشند. اين سازه¬ها براي اولين بار در صنايع هوا فضايي به خاطر وزن كم و استحكام بالا مورد استفاده قرار گرفتند. در واقع اين هسته است كه با چگالي كمتر از رويه ها باعث كاهش چگالي مجموعه، و افزايش نسبت استحكام به وزن مي شود. اين پديده منجر به افزايش استفاده از آن به عنوان پركاربردترين مواد كامپوزيتي در صنعت شده است. اما در توليد اين سازه ها توسط روش VARTM، برجسته ترين چالش، نفوذ رزين به داخل شبكه هاي لانه زنبوري بوده است كه اين عامل باعث افزايش وزن مي گرديد. با رفع اين مشكل توسط آزمون هاي متعدد و خروج رزينها از داخل شبكه ها و افزايش سرعت توليد توسط روش مناسب، قطعاتي با كيفيت مطلوب توليد شده است و از لحاظ خواص مكانيكي مورد مطالعه و بررسي و مقايسه با روش هاي سنتي قرار گرفته شده است.

تاریخ ثبت: 1391/08/17
مخترع/مخترعان: احسان طلوع هنري
خلاصه اختراع:

سازه هاي ساندويچي سازه هايي مقاوم مي¬باشند كه در هواپيماهاي كامپوزيتي به خاطر استحكام بالا و وزن كم بسيار مورد استفاده هستند. امروزه براي ساخت اين سازه ها از روش هاي سنتي استفاده مي¬شود بدين دليل كه يكي از چالشهاي ساخت سازه هاي ساندويچي با هسته هانيكمبي به روش انتقال رزين به كمك نفوذ خلاء، ورود رزين به داخل محيط متخلخل هسته مي¬باشد. با رفع كليه مشكلات ساخت و بدست آوردن يك روش تجربي مناسب براي خروج رزين وارد شده به هسته و همچنين برآورد بهترين تئوري براي تخمين مراحل آن قبل از ساخت، بدنه يك هواپيماي بدون سرنشين با ساختار هسته هانيكمبي و پوسته هاي تمام كامپوزيتي، به روش انتقال رزين به كمك نفوذ خلاء ، با موفقيت كامل ساخته شده است.

تاریخ ثبت: 1392/09/17
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه محصولات كامپوزيتي توليد شده با روش پالتروژن ترموپلاستيك داراي استحكام كششي، فشاري و ضربه بالايي مي باشند اين نوع كامپوزيت¬ها مناسب براي كاربردهايي است كه نياز به اصلاح مجدد، چقرمگي بالا، قابليت بازيابي، قابليت تعمير، و كارآيي بالا دارد. بيشترين مقاطع توليد شده در تجارت اينها ميله، لوله¬هاي مستطيلي و لوله اي، زاويه¬ها، نوارها، كانالها، ميلهاي مستطيلي، وديگر شكل هاي مشابه با استفاده از اين فرايند توليد مي¬شوندكه در همه زمينه¬هاي هوافضا، صنايع دريايي، صنايع حمل و نقل و صنايع ساختمان سازي و وسايل ورزشي كاربرد دارند.

تاریخ ثبت: 1392/09/17
خلاصه اختراع:

پالتروژن فرايندي است پيوسته، كم هزينه، حجم توليد بالا و با كيفيت مناسب. پالتروژن در توليد قطعات بلند پيوسته با سطح مقطع يكنواخت، از جمله دايره¬اي و مستطيلي بسيار مقرون به صرفه است، و يكي از روش¬هايي است جهت ساخت قطعات با خواص مكانيكي بالا و كامپوزيت¬هايي كه بتوانند با مواد رايج سنتي و مهندسي قابل رقابت باشند. توليد مقاطعي سخت، چون لوله¬اي شكل، كه بتوان محصولي سالم با ماتريس گرمانرم ساخت مشكل مي¬باشد، كه در اين كار نمونه لوله¬اي شكل طراحي و ساخته شد.

تاریخ ثبت: 1395/08/01
خلاصه اختراع:

\\"پيش آغشته كامپوزيتي تقويت شده با الياف ممتد با زمينه ي ترموپلاستيك\\" ، يك تك لايه ي نواري كامپوزيتي است كه با الياف ممتد شيشه تقويت شده است و زمينه (ماتريس) آن ماده پليمري گرمانرم(ترموپلاستيك) مي باشد. (مانند PA6، HDPE، PP يا..) ضخامت آن 0.2 تا 0.6 ميليمتر بوده و بصورت پيوسته و ممتد مانند يك نوار بلند و پيوسته توليد مي شود. شكل 1-2، تصوير ميكروسكوپي مقطع عرضي دو نمونه از پيش آغشته هاي توليد شده را نشان مي¬دهد. در تصوير نمايش داده شده، حباب و مناطق آغشته نشده كمتر از 1 درصد حجمي مي باشد و بنابراين درجه آغشتگي بالا بوده و پيش آغشته از حجم حباب پاييني برخوردار است. كسر حجمي حباب از آناليز تصوير بدست آمده است. همچنين كسر حجمي الياف (Vf)در پيش آغشته ها بسته به استفاده از تعداد نخ يا روينگ هاي الياف تقويت كننده مي تواند مقادير مختلفي داشته باشد. اين اختراع مرتبط با علم مكانيك و پليمر با زير شاخه ي كامپوزيت و نزديك به فناوري كامپوزيت¬هاي ترموپلاستيك تقويت شده با الياف ممتد، فناوري هاي ساخت مواد سبك كامپوزيتي، پالتروژن كامپوزيت هاي ترموپلاستيك تقويت شده با الياف ممتد مي باشد. هدف از اين اختراع و توليد اين پيش آغشته، توليد قطعات سبك با نسبت استحكام به وزن بالا مي باشد و از آنجايي كه توليد قطعات كامپوزيتي ترموپلاستيك با الياف ممتد، بصورت يك ضرب، همواره با چالش آغشته نشدن مذاب ترموپلاستيك و الياف روبرو است لذا از اين پيش آغشته استفاده مي شود تا فرآيند ساخت قطعات با سهولت انجام پذيرد. ساخت پروفيل هاي ضخيم نياز به سيستم تزريق(اكسترودر) دارد، كه با استفاده از پيش آغشته ها، ديگر نيازي به استفاده از سيستم تزريق در توليد پروفيل هاي ضخيم نمي باشد. در واقع اين اختراع مشكل فني توليد قطعات كامپوزيتي ترموپلاستيك با استحكام بالا را رفع مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/25
تاریخ ثبت: 1389/07/14
مخترع/مخترعان: سجاد رجبي جلال
خلاصه اختراع:

‏ساخت پوسته بال ٩ ‏متري كامپوزيتي به وسيله تزريق رزين به داخل قالب به كمك اعمال خلا، (سيستم مكشي) ‏پروژه طراحي و ساخت يك هواپيما بخصوص بال هواپيماي كامپوزيتي از اهميت بسياري برخوردار است بنابراين براي بالا بردن كيفيت و كاهش هزينه ها مي بايست از سيستمهاي مدرني كه پاسخكوي اين خصوصيات هستند استفاده كرد. در كشور ايران. هنوز براي ساخت قطعات مختلف از جمله قطعات بزرك و حساس (هواپيماها، قايق ها، كشتي ها و مواردي از اين قبيل)، ‏از سيستم هاي سنتي استفاده مي شود. استفاده از سيستمهاي سنتي شديدا به ،مهارت فردي والبته است و اين موضوع باعث ايجاد مشكلات ساخت در قطعات بزرگ و حساس مي گردد. براي رفع اين مشكل با مطالعه مقالات و تحقيقات انجام شده در سطح دنيا، سيستم تزريق رزبن به داخل قالب به كمك اعمال خلا (سيستم مكشي) براي رفع ابن مشكل به عنوان بهترين ‏كزينه مورد بررسي قرار كرفته شده است. در اين راستا پس از بومي سازي فناوري سيستم مكشي، پارامترهاي موثر در اين سيستم به صورت تجربي و تئوري مورد بررسي قرار كرفته شده است و همچنين خواص مكانيكي و خواص فيزيكي نمونه هاي ساخته شده توسط سيستم دستي و مكشي مورد مقايه قرار گرفته شده است و نتايج گوياي خواص بهتر سيستم مكشي بوده است. بعد از بررسي و بهينه سازي پارامترهاي موثر در اين سيستم، و رفع كليه مشكلات آن، براي اولين بار پوسته بال ٩ ‏متري در چنين ابعاد بزركي كه سرتاسر آن از هسته فومي تشكيل شده است با موفقيت كامل ساخته شد و نسبت به سيستم دستي مورد مقايسه قرار كرفت و به اين نتيجه رسيده شد كه وزن قطعه و زمان ساخت آن نسبت به سيستم دستي كاهش نموده است و همچنين كيفيت پوسته به دليل مكانيزه شدن بهتر از سيستم دستي بوده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/07
تاریخ ثبت: 1388/04/07
خلاصه اختراع:

طراحی و ساخت کاور یکپارچه بدنه خودرو سمند سریر با مواد کامپوزیتی

موارد یافت شده: 9