لیست اختراعات با مالکیت
نيما جمشيدي
5 عدد
تشك هوشمند هواي فشرده كاهنده فشار از طريق حركت بدن با زمينه فني مهندسي پزشكي و مكاترونيك براي بهبود زخم¬بستر يكي از مشكلات حياتي معلولين و يا هر فردي كه قادر به حركت نيست طراحي و ساخته شد. كه اين كار با طراحي و ساخت يك سيستم كنترلي و تشك و قسمت ماساژ دهنده پا و دست بيمار انجام شده است.اين طرح شامل شش قسمت است: 1-تشكي طراحي شده كه با يك سيكل هوايي كار مي¬كند كه با ورود هوا به اين قسمت تشك بيشتر بدن بيمار را پوشش مي¬دهد و زاويه فشار وارد بر بدن بيمار تغيير مي¬كند .2-با ورود هوا به اين قسمت بيمار را از سمت نيمه راست در راستاي عمودي جابجا مي¬كند. 3-بيمار را از سمت نيمه چپ در راستاي عمودي جابجا مي¬كند. 4-نيم تنه بالاي بيمار در حدود 30 تا 45 درجه در راستاي عمودي جابجا مي¬كند. 5-اين قسمت زانوي بيمار را در حدود 30 درجه در راستاي عمودي جابجا مي¬كند و باعث ماساژ زانو و قسمت نيم تنه پايين بيمار مي¬شود. 6-ماساژوري با دو سيكل ورودي هوا طراحي شده است كه مي¬تواند بطور جداگانه به پا و دست بيمار بسته شود و اين دو قسمت بدن را ماساژ دهد.
راحتي كار با دستگاههاي توانبخشي چه براي بيمار و چه براي فيزيوتراپيست حائز اهميت است. شولدرويل يكي از دستگاه¬هاي توانبخشي و ملزومات كلينيك¬هاي كاردرماني است. در طرح حاضر با اضافه نمودن امكاناتي جهت تنظيم خودكار شولدرويل اين مهم حاصل ميشود. همچنين ارزيابي وضعيت بيمار در حين دوره درماني يك مسئله قابل توجه است. اين ارزيابي از دو جهت لازم است: 1) انتخاب روند تمرينات توانبخشي 2) بررسي ميزان بهبود. در حال حاضر براي ارزيابي از تستهاي مختلفي استفاده ميكنند كه وقتگير بودن اين تستها موجب ميشود كه به تعداد محدود و در فواصل زماني نسبتاً طولاني انجام گيرد. البته روش معمول تشخيص فيزيوتراپ با رؤيت حال بيمار است كه بعضاً با خطا همراه است. سيستم طراحي شده با دادن فيدبك مناسب به فيزيوتراپ اين امر را تسهيل كرده و ميتوان در هر نوبت فيزيوتراپي اين ارزيابي با سرعت بالا و به راحتي انجام گيرد.
انجام معاينات در فيلد زنان و زايمان با ابزارهاي معاينه متفاوتي صورت ميگيرد. اسپكولوم يكي از اين ابزارهاست كه در داخل واژن قرار ميگيرد تا بتوان داخل واژن، دهانه و گردن رحم را به خوبي معاينه كرد. در اسپكولومهاي موجود گاه مشكلاتي از قبيل موارد زير به چشم ميخورد: 1-نياز به استفاده از منبع نور خارجي و درنتيجه ايجاد سايهي كاربر و كاهش ديد و دقت 2-ايجاد درد و ناراحتي براي بيمار بعلت غيرقابل تنظيم بودن و عدم چفت شدن دهانه در فواصل و زواياي مشخص 3-كاربرپسند نبودن و كافي نبودن ميدان ديد بعلت طراحي نامناسب دسته، حفرهي انتهايي و طول دهانهها 4-استحكام ناكافي محلهاي اتصال و شيارها و احتمال جدا شدن قطعات در حين معاينه 5-مماس بودن لبهي دهانهها در زاويهي صفر و درنتيجه امكان گير كردن بافت بين دو لبه و ايجاد آسيب به بيمار لذا اختراع ارائه شده با در نظرگرفتن موارد زير درصدد رفع نقايص موجود برآمد: -كانال عبور منبع نور در دسته -وجود زوايد و شيارهايي بمنظور تغيير و تنظيم زاويه و فاصلهي بين دهانهها -طراحي ارگونوميك دسته، قطر حفره و افزايش طول دهانهها -طراحي شيارها و اتصالاتي با استحكام بيشتر -وجود فاصله بين قسمت پروكسيمال لبهي دهانهها در زاويهي صفر
موارد یافت شده: 5