لیست اختراعات با مالکیت
احسان اكبري
7 عدد
دستگاه آماده سازي و پخت انواع غذاهاي كبابي با استفاده از اشعه مادون قرمز، بدون نياز با استفاده از انرژي الكتريسته، يك دستگاه كاملاً ابتكاري بوده،كه از دو قسمت تشكيل شده قسمت اول بخش فوقاني دستگاه بوده كه وظيفه پخت غذا را بر عهده دارد به صورت اتوماتيك كار مي كند قسمت پخت ضمن حذف استفاده از سوخت هاي فسيلي، زغال چوب و روغن از پروسه پخت انواع غذاهاي كبابي، باعث افزايش سرعت آماده ساز ي غذا شده و همچنين در كاهش مصرف انرژي نيز به ميزان قابل توجهي مؤثر مي باشد. سيستم پخت دستگاه با استفاده از اشعه مادون قرمز بوده كه علاوه بر حرارت مستقيم و يكنواخت در سطح نمونه ها، محيط دستگاه را گرم نمي كند زيرا اشعه مادون قرمز براي انتقال نياز به وجود هوا ندارد. با فشار دادن دكمه استارت به شزط بسته بودن درب دستگاه و قرار گرفتن گريلها در محل خود دستگاه روشن شده و تابشي يكنواخت از اشعه در سطح نمونه ها توزيع مي گردد و جهت بهتر پخته شدن غذا گريلها به چرخش در مي آيند، در نتيجه آن تمام نقاط محصول به يك نسبت پخته مي شود. به علت اتوماتيك بودن دستگاه،اين روش پخت نياز به آشپز ماهر را برطرف نموده واپراتوررا جايگزين آشپز مي كند و زمان پخت غذا به ميزان زيادي كاهش مي يابد و پخت غذا در حجم هاي بالا را نيز به راحتي ميسر مي كند. از اين دستگاه در منازل و در ظرفيت هاي بالاتر براي آشپز خانه ها مي توان استفاده كرد.
سسها يكي از محصولات پرمصرف خوراكي در سراسر دنيا هستند كه در كشورهاي مختلف با ذائقه¬هاي متفاوت مورد مصرف قرار مي¬گيرند. با توجه به اينكه سس مايونز داراي 65 درصد روغن است و سبب افزايش بيماري هاي قلبي عروقي ميگردد. استفاده از اين محصول را دچار محدوديت كرده است لذا استفاده ازجايگزين-هاي چربي مي¬تواند نقش مهمي در توليد حمايت از مصرف كنند داشته باشد در همين راستا در اين طرح عنوان شده از كشك كه يك ماده غذايي سرشار از كلسيم و فسفر است و از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند به عنوان جايگزين 50 درصد از روغن سس مايونز استفاده شده است كه علاوه بركاهش ميزان چربي داراي كلسيم و فسفر مي¬باشد
موارد یافت شده: 7