لیست اختراعات با مالکیت
سعيد اكبري
9 عدد
سيستم نمايشگر برق هوشمند يك سيستم عالي است براي كمك به مشتركان جهت كاهش مصرف برق و نمايش لحظه اي مصرف برق و هزينه هاي آن ، و ارسال بهترين الگوهاي مصرف براي مشترك در مواقع پيك مصرف كه در نهايت هم به كاهش هزينه هاي مشترك و هم كاهش بار مصرفي برق در مواقع پيك بار كمك مي كند.
سيستم بالا بر نصب شده بر روي پله ها توانايي تبديل سطح پله ها را با مجموعه اي از قيچي هاي مكانيكي ، جك هاي هيدروليكي يا پنوماتيكي ، بازوي اتصالي بين قيچي ها و صفحات رويي مرتبط به هر قيچي بصورت حركت پي در پي بالا و يا پايين و برعكس بر صفحات موجود در هر پله براي ايجاد هم سطحي بين پله ها و ايجاد امكان حركت افراد بين طبقات ساختمان در يك سطح افقي بصورت همزمان (رو به بالا و رو به پايين ) را دارد.
در زمينه درمان بيماريهاي قلبي و عروقي، يكي از جراحيهاي متداول پزشكي، جايگزيني قسمتهاي مسدود و يا باريك شدهي شريانهاي بزرگ و كوچك خون ميباشد. در حال حاضر بهترين پيوند عروقي مربوط به پيوند اتوگرافت است كه در آن بافت رگ از يك قسمت بدن بيمار به قسمت ديگري پيوند زده ميشود. در اغلب موارد از وريد سافن به عنوان رگ اتوگرافت استفاده ميگردد. اگر نتوان از وريدهاي بيمار براي اتوگرافت استفاده كرد، پيوند رگ مصنوعي بكار ميرود. رگهاي مصنوعي از جنس PET و ePTFE بطور موفقيتآميزي براي تعويض رگهاي خوني با قطر بزرگ (mm12-38) و بطور كلي قطرهاي بزرگتر از 6 ميليمتر مورد استفاده قرار گرفتند. عدم تقليد كامپليانس و در نتيجه ايجاد لخته هاي خون در مسير شريان، مشكل اصلي اين داربست ها در استفاده آنها براي رگ هاي خوني با قطر كمتر از 6 ميلي متر ميباشد. از طرفي استفاده از رگ هاي با قطر كوچك در نواحي از بدن كه داراي انحنا مي باشند، منجر به گرفتگي يا كاهش ناگهاني قطر داربست مي شود كه نهايتا انسداد رگ را در پي خواهد داشت. اينرو جايگزين كردن اين گونه پليمرها با گونه هايي كه خواص مكانيكي بهتري داشته باشند و از طرف ديگر ساخت داربست با قطر كوچك كه مقدار كامپليانس آن در محدوده رگهاي طبيعي باشد و تقليد صحيحي از كامپليانس را داشته باشد، از اهميت خاصي برخوردار خواهد بود. در اختراع حاضر، با استفاده از روش الكتروريسي، چين هايي در راستاي محور بر روي داربست هاي با قطر كوچك (كمتر از mm 6) ايجاده شده است كه علاوه بر ايجاد بستر متخلخل براي رشد بهتر سلول ها، خواص مكانيكي داربست مورد نظر را در محدوده مربوط به رگ هاي طبيعي قرار مي دهد.
دستگاه هم سطح كننده پله ها مرتبط به زمينه فني وسايل بالا بر عمومي همچون اسانسور و پله برقي مي باشد. مشكل موجود در پله هاي ساختمانها و مكانهاي عمومي مي باشد كه افراد به سختي در آنها تردد مي كنند ، با توجه به اين مشكل سيستمي در زمينه مكانيك طراحي شد كه افراد مي توانند در يك سطح افقي بصورت همزمان يعني هم رو به بالا و هم رو به پايين بين يك ارتفاع رفت و آمد كنند.اين دستگاه توانايي تبديل سطوح پله ها را به واسطه دو پلتفرم ثابت شكل (2)و متحرك شكل (3)به يك سطح افقي كه در آن پلتفرم متحرك در بين پلتفرم ثابت بصورت پي در پي رو به بالا و پايين توسط چهار جك هيدروليكي و يا پنوماتيكي حركت مي كند را دارد .كه بسته به طول پلتفرم ها مي توان از چند جك جفت نيز در ميان آن استفاده نمود.و دركاربرد اين دستگاه مي توان بجاي پله هاي ورودي فروشگا ها ،ادارات،مكانهاي عمومي ،منازل استفاده نمود.
سامانه خريد هوشمند توانايي ارائه بسياري از خدمات جديد را در محيط خرده فروشي را براي خريداران به ارمغان مي آورد براي پيدا كردن محصولات مورد نظر و براي پيدا كردن مكان كالاها در فروشگاه براحتي مي توان از سامانه خريد هوشمند استفاده كرد و نقشه فروشگاه به همراه مكان كالاي مورد نظر براي خريدار مشخص مي گردد و سيستم او را به سمت كالاي مورد نظر هدايت مي كند و هنگامي كه خريدار كالا را در داخل سبد خريد قرار مي دهد قيمت و تمام مشخصات مربوط به آن كالارا در مانيتور گوشي خود مي بيند و با اضافه شدن هركالا مجموع قيمت و در نهايت بعد از اتمام خريد صورت حساب خريد قابل مشاهده است و وقتي كه به سمت در خروجي مي رود ديگر نيازي به ايستادن در صف براي چك كردن كالاهاي خود نيست زيرا از قبل صورتحساب او آماده است وكافي است قبل از خروج از طريق گوشي ويا دستگاه پوز خريد هاي خود را حساب كند تا گيت خروجي به او اجاره خروج دهد و اينگونه است كه خريد نه تنها اتلاف وقت تلقي نمي گردد بلكه تبديل به تفريحي بزرگ همراه با لذت براي خريداران خواهد شد.
در اين دستگاه اصلاح مكانيزم مقيد سازي دام به منظور ايمن سازي و سهولت كار و همچنين كاهش آسيب به دام به شيوهاي صحيح و مكانيزه صورت ميگيرد. بدين صورت كه ابتدا حيوان به داخل دستگاه هدايت شده و دربهاي جلو و عقب مناسب با بدن حيوان فيكس خواهد شد و سپس كمربندهايي دام را مقيد كرده و مراحل سم چيني توسط اپراتور دستگاه آغاز شده و مفصل مچ به سمت بالا قرار ميگيرد و پاي حيوان در يك قوس فلزي با پوششي از مت لاستيكي قرار گرفته و در نهايت عمليات سم چيني صورت ميگيرد.
اختراع موجود شامل سه بخش اصلي به شرح ذيل ميباشد: 1. بدنه ي اصلي دستگاه كه ازجنسABS سخت ساخته شده و وظيفه نگهداري و حفاظت از اجزاي مدار در برابر عوامل بيروني را برعهده دارد. 2. برد اصلي دستگاه كه شامل دو بخش مدار كنترل و مدار قدرت ميباشد كه بر روي دو عدد برد جداگانه طراحي و بهم متصل ميگردد. 3. ترمينال هاي خروجي دستگاه كه رابط كاربري بين كنترلر و دستگاه اصلي ميباشند و بايستي توسط سيم به كنترلر مشعل متصل شوند.
تنشهاي پسماند تنشهايي هستند كه در فرايند توليد و ساخت قطعه و در غياب نيروهاي خارجي و گراديانهاي دمايي ايجاد مي شوند. مقدار تنشهاي پسماند ناشي از عمليات پخت كامپوزيتهاي پليمري در جهت عرضي (عمود بر الياف) معمولا در حدود نيمي از استحكام عرضي كامپوزيت است. بنابراين اندازه گيري مقادير اين تنشها بسيار حائز اهميت است تا بتوان تاثير آنها را در رفتار قطعه به هنگام طراحي لحاظ نمود. در اين تحقيق براي نخستيم بار روش شيارزني براي تعيين توزيع تنش در امتداد ضخامت چند لايه هاي كامپوزيتي به كار رفته است. شيارزني پس از سوراخكاري رايجترين روش اندازه گيري تنشهاي پسماند بوده و تاكنون تنها در مورد فلزات به كار رفته است در اين روش شياري در چند مرحله متوالي در قطعه مورد نظر ايجاد شده در هر مرحله كرنش هاي رها شده اندازه گيري شده و در نهايت تنش هاي پسماند به كمك كرنش هاي ثبت شده محاسبه مي شوند. يكي از مشكلات مربوط به روش هاي قديمي تر اندازه گيري تنش پسماند مانند سوراخكاري اين است كه اين روش ها تنها براي تعيين تنش هاي سطحي كاربرد دارند. در حاليكه مقدار تنش هاي پسماند معمولا در عمق قطعه بيشتر بوده و آسيب ناشي از تنش پسماند معمولا از داخل قطعه آغاز مي شود. در اين تحقيق با اعمال روش شيارزني بر روي يك كامپوزيت 16 لايه كربن / اپوكشي با چيدمان متقاطع و نيز يك نمونه كامپوزيت 8 لايه كربن / اپوكسي با چيدمان شبه ايزوتروپيك توزيع تنش پسماند در سرتاسر ضخامت با موفقيت تعيين شده است.
از سه دهه پيش استفاده از روش فري استال در نقشه ي گاوداري هاي در حال تاسيس و همچنين اصلاح گاوداري هاي قديمي بسيار فراگير شده است . در سيستم فري استال نسبت به اپن شيت،فضاي بسيار كمتري استفاده مي شود . نيروي كار كمتر و آسايش دام افزايش مي يابد . بستر استفاده شده در سيستم فري استال به دليل وجود رطوبت و همچنين فشار كوبيده شدن در عرض چند روز قسمت هاي زيرين سفت شده و به مرور، كل بستر سفت شده و دام به راحتي بر روي بستر استراحت مي كند كه باعث كاهش استراحت دام -ايستادن بيش از حد،كه وقوع لنگش را افزايش مي دهد و همچنين به دليل كاهش استراحت ،شير توليدي دام كاهش مي يابد . سفتي بستر باعث افزايش زخم مفصل خرگوشي شده و رفاه دام را كاهش مي دهد. علاوه بر سفت شدن بستر به دليل عدم همزدن بستر قسمت هاي زيرين،مستعد رشد باكتري هاي غير هوازي مي شوند و سطح بستر از كود حيوان نيز پر شده و بستر باعث انتقال عوامل عفوني به پستان دام مي شود كه باعث افزايش بار ميكروبي شير-ورم پستان دام مي شود و از طريق همزدن بستر و ضدعفوني بستر (توسط پاشش مواد ضدعفوني كننده) مي توان عوامل باكتريايي و عفوني بستر را به طور چشم گيري كاهش داد . توسط دستگاه نرم كننده و ضدعفوني كننده بستر مي توان راحتي و نرمي بستر را افزايش داد و بستر را از عوامل عفوني پاك كرد كه در نتيجه باعث افزايش بازدهي مي گردند .
موارد یافت شده: 9