لیست اختراعات با مالکیت مهران اعلمي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1391/12/26
خلاصه اختراع:

بهره گيري از پروتئين جوانه گندم در توليد سس مايونز بدون تخم مرغ توليد سس مايونز بدون تخم مرغ، گامي موثر در زمينه صنايع غذايي مي¬باشد. امروزه ارتباط مصرف كلسترول تخم مرغ و بيماري¬هاي قلبي به اثبات رسيده است، لذا وجود مقدار بالاي كلسترول موجود در سس مايونز، به دليل داشتن زرده تخم مرغ، باعث شده تا برخي مصرف¬كنندگان آن را به عنوان يك چاشني غذايي مضر براي سلامتي تلقي كنند. بنابراين مي¬توان با انتخاب جايگزين¬هايي براي كم كردن بخشي يا كل زرده تخم مرغ، كيفيت تغذيه¬اي سس مايونز را افزايش داد. اما بايد توجه داشت كه تخم مرغ علاوه بر ارزش غذايي، داراي خاصيت امولسيفايري بوده و بر ويژگي¬هاي حسي و بافت محصول نيز موثر است. جوانه گندم يكي از فراورده¬هاي جانبي حاصل از آسياب گندم بوده و منبع غني از ويتامين¬ها، پروتئين¬ها و مواد معدني مي¬باشد. پروتئين جوانه گندم داراي ويژگي¬هاي عملكردي مطلوب از جمله خاصيت امولسيفايري است. در اين اختراع، پروتئين جوانه گندم به عنوان جايگزين تخم مرغ و با هدف توليد سس مايونز بدون تخم مرغ، به¬كار گرفته مي¬شود. بنابراين كارخانجات توليد كننده سس مي¬توانند با بهره گيري از پروتئين جوانه گندم، فراورده¬اي جديد با ارزش افزوده بيشتر از ضايعات توليد كنند كه علاوه بر حذف تخم مرغ و متعاقبا كلسترول، هزينه تمام شده كمتري نيز دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/06/15
تاریخ ثبت: 1388/08/10
خلاصه اختراع:

محصول توليد شده با توجه به ميزان مواد به كار رفته و بافتش يك امولسيون آب در روغن محسوب مي گردد اين فرآوري بطور متوسط حاوي 70- 65 درصد وزني - وزني روغن است با توجه به وجود عوامل امولسيون كننده ي بسيار متنوع انتخاب سيستم امولسيون كننده براي يك فرآورده ي خاص نياز به تجربه فراواني دارد اتخاذ تصميم نهايي در انتخاب نوع امولسيون كننده بستگي زيادي به ويژگي ها و نحوه ي كاربرد فرآورده ي نهايي و نيز ساير مواد مورد نياز جهت فرمولاسيون فرآورده دارد. فرم ظاهري و بافت نهايي اين فرآورده به طور نيمه جامد مي باشد و اصولا به اينگونه امولسيون ها كرمم مي گويند در نتيجه فرآورده نهايي، امولسيوني با قابليت چخش شوندگي و مالش پذيري بالا مي باشد همچنين داراي خواص حسي مطلوبي از قبيل مزه احساس دهاني و قوام مناسب مي باشد. اين محصول به دليل نوآوري در مواد به كار رفته در ساخت آن و دارا بودن ارزش بالاي تغذيه اي و طعم مطلوب مي تواند به عنوان فراورده اي مناسب در وعده هاي مختلف غذايي مخصوصا صبحانه مورد مصرف قرار گيرد. همچنين ارده - خامه توليد شده هيچ نمونه داخلي يا خارجي نداشته و از اين نظر منحصر به فرد است.

تاریخ ثبت: 1394/06/24
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ضايعات صنايع گوشت به عنوان ماده اوليه جهت توليد پپتيدهاي زيست فعال مورد استفاده قرار مي گيرد. اين پپتيدهاي آنتي اكسيدان در ساختار پروتئين اصلي غير فعال بوده و بعد از آزاد شدن توسط هيدروليز آنزيمي، عملكرد آنتي اكسيداني از خود نشان مي دهند عمليات هيدروليز توسط آنزيم آلكالاز انجام و شرايط لازم جهت توليد پپتيدهايي با فعاليت آنتي اكسيداني مناسب (ميزان آنزيم مصرفي، دما و زمان فرايند) مورد بررسي قرار مي گيرد. استفاده ي مناسب از ضايعات صنايع كشتار (روده و معده ي گوسفند) و تبديل اين تركيبات به مكمل غذايي پروتئيني با ويژگي آنتي اكسيداني مناسب و بهينه سازي شرايط توليد به ويژه در راستاي صرفه ي اقتصادي، از اهداف اين اختراع مي باشد.

موارد یافت شده: 4