لیست اختراعات داود سالار باشي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1392/03/04
تاریخ ثبت: 1392/03/29
خلاصه اختراع:

در ابتدا ضايعات ناشي از استخراج شير سويا كه اكارا نام دارد تميز و تصفيه مي شود فرآيند استخراج با كمك حلال هاي آۀي دنبال مي شود. مخلوط به مدت يك ساعت هم زده تا قسمت هاي فيبري و نامحلول آن جدا شود . مخلوط الك شده به مدت 12 ساعت به حال سكون رها شد تا پلي ساكاريد هاي نامحلول آن رسوب كند پلي ساكاردي هاي رسوب كرده، جمع آوري و در آون خلأ در دماي50 خشك شدند . پلي ساكاريد سويا خشك شده، آسياب و با استفاده از الك با مش 40 الك شد. پس از تهيه پلي ساكاريد مراحل تهيه پلاستيك بسته بندي به شرح ذيل است: ابتدا مقدار 20% آرد سويا توليد شده به مدت 25 دقيقه در 100 ميلي ليتر آب مقطر 80 درجه سانتي گراد توسط هم زن مخلوط شد. سپس با توجه به شكننده بودن آن، پلاستي سايزر گليسرول در مقدار 50 درصد ماده خشك افزوده شده و مجددا در همان دما و مدت 30 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. آنگاه مقدار 2 درصد از اسانس آويشن شيرازي به محلول پليمري توليد شده افزوده شده و سپس توسط هموژنايزر با سرعت 13500 دور بر دقيقه به مدت 3 دقيقه هموژن گرديد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح تفلوني كاملا تراز ريخته شد و پس از 24 ساعت پوشش خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.

تاریخ ثبت: 1393/12/13
خلاصه اختراع:

در ابتدا ضايعات ناشي از استخراج شير سويا كه اكارا نام دارد تميز و تصفيه مي شود فرآيند استخراج با كمك حلال هاي آۀي دنبال مي شود. مخلوط به مدت يك ساعت هم زده تا قسمت هاي فيبري و نامحلول آن جدا شود . مخلوط الك شده به مدت 12 ساعت به حال سكون رها شد تا پلي ساكاريد هاي نامحلول آن رسوب كند پلي ساكاردي هاي رسوب كرده، جمع آوري و در آون خلأ در دماي50 خشك شدند . پلي ساكاريد سويا خشك شده، آسياب و با استفاده از الك با مش 40 الك شد. پس از استخراج و تهيه پلي ساكاريد سويا مراحل تهيه نانوكامپوزيت بسته بندي به شرح ذيل است: ابتدا مقدار 20% آرد سويا توليد شده به مدت 25 دقيقه در 100 ميلي ليتر آب مقطر 80 درجه سانتي گراد توسط هم زن مخلوط شد. سپس با توجه به شكننده بودن آن، پلاستي سايزر گليسرول در مقدار 50 درصد ماده خشك افزوده شده و مجددا در همان دما و مدت 30 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. آنگاه مقدار 10 درصد از نانو ذره رس به منظور استحكام و بهبود برخي ويژگيهاي پليمر بسته بندي به محلول پليمري توليد شده افزوده شده و توسط هموژنايزر با سرعت 13500 دور بر دقيقه به مدت 3 دقيقه هموژن گرديد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح تفلوني كاملا تراز به روش كستينگ ريخته شد و پس از 24 ساعت پوشش خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.

موارد یافت شده: 2