تاریخ اظهارنامه: 1392/04/12
شماره ثبت : 85217
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1393/12/13
طبقه بندی بین المللی: B82B B65B A61K B82Y

خلاصه اختراع :

در ابتدا ضایعات ناشی از استخراج شیر سویا كه اكارا نام دارد تمیز و تصفیه می شود فرآیند استخراج با كمك حلال های آۀی دنبال می شود. مخلوط به مدت یك ساعت هم زده تا قسمت های فیبری و نامحلول آن جدا شود . مخلوط الك شده به مدت 12 ساعت به حال سكون رها شد تا پلی ساكارید های نامحلول آن رسوب كند پلی ساكاردی های رسوب كرده، جمع آوری و در آون خلأ در دمای50 خشك شدند . پلی ساكارید سویا خشك شده، آسیاب و با استفاده از الك با مش 40 الك شد. پس از استخراج و تهیه پلی ساكارید سویا مراحل تهیه نانوكامپوزیت بسته بندی به شرح ذیل است: ابتدا مقدار 20% آرد سویا تولید شده به مدت 25 دقیقه در 100 میلی لیتر آب مقطر 80 درجه سانتی گراد توسط هم زن مخلوط شد. سپس با توجه به شكننده بودن آن، پلاستی سایزر گلیسرول در مقدار 50 درصد ماده خشك افزوده شده و مجددا در همان دما و مدت 30 دقیقه عمل اختلاط انجام شد. آنگاه مقدار 10 درصد از نانو ذره رس به منظور استحكام و بهبود برخی ویژگیهای پلیمر بسته بندی به محلول پلیمری تولید شده افزوده شده و توسط هموژنایزر با سرعت 13500 دور بر دقیقه به مدت 3 دقیقه هموژن گردید. محلول مورد نظر بر روی یك سطح تفلونی كاملا تراز به روش كستینگ ریخته شد و پس از 24 ساعت پوشش خوراكی زیست تخریب پذیر از سطح جدا شد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه