لیست اختراعات با مالکیت حسن معصومي
17 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ اظهارنامه: 1391/10/22
تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

عنوان: دستگاه جداسازي و ذخيره سازي دي اكسيد كربن توليد شده در طي فرآيند احتراق درجا زمينه فني اختراع مربوط : بين رشته هاي مهندسي نفت مشكل فني: گازهاي گلخانه اي گازهايي هستند كه منجر به گرم شدن كره زمين مي شوند. خيلي از فعاليت هايي كه انسان در سطح كره زمين انجام مي دهد باعث افزايش اين گازها مي شود و در نتيجه يكي از اثرات تراكم اين گازها صدمه ديدن لايه ازن است.حال يكي از فرآيند هايي كه منجر به توليد گازهاي گلخانه اي مي شود، فرآيند احتراق درجا مي باشد. در اين فرآيند گازهاي مختلفي ايجاد مي شود كه مهمترين آن دي اكسيد كربن مي باشد. به طور مثال در يك فرآيند احتراق درجا در حدود 20 درصد دي اكسيد كربن توليد مي شود. حال بايد دستگاهي طراحي شود كه بتواند دي اكسيد كربن را ذخيره كند تا هم از انتشار گاز هاي گلخانه اي و آسيب رساندن به محيط زيست جلوگيري كنيم و هم از دي اكسيد كربن ذخيره شده در جهت مورد نظر استفاده كرد. دي اكسيد كربن در فرايندهاي ازدياد برداشت از مخازن نفت مانند تزريق گاز و تزريق تناوبي آب و گاز كاربرد زيادي دارد. كاربرد :قابل استفاده در مراكز تحقيقاتي ازدياد برداشت نفت.

تاریخ اظهارنامه: 1393/08/01
تاریخ ثبت: 1393/12/09
مخترع/مخترعان: ابوالحسن معصومي موحد
خلاصه اختراع:

بسياري از مباحث علمي و فني به صورت ناملموس بوده كه تدريس آن را در كلاس مشكل مي كند. از جمله اين مباحث مي توان به موج حاصل از توليد جريان متناوب از چرخش روتور در ژنراتور اشاره كرد. تفهيم اين موضوع كه مفهوم آن عيني نيست و بيان ارتباط تغيير حركت لحظه اي روتور در موج حاصله، از مشكلاتي است كه اساتيد همواره با آن مواجه مي باشند. ارائه دستگاهي ساده، ارزان قيمت و كارا مي تواند گام مهمي در آموزش اين مفهوم باشد. در اين اختراع، دستگاهي الكترومكانيكي ارائه شده كه ژنراتور به صورت نمادين با آهنربا و حلقه چرخان نشان داده شده است. با چرخش اين حلقه با موتور و گيربكس، حركت خطي ايجاد شده و از اين حركت براي نمايش مكان لحظه اي موج استفاده شده است. به عبارت بهتر قرارگيري حلقه چرخان در هر زاويه، با مكان لحظه اي موج مرتبط گرديده است. از ديگر ويژگي هاي اين اختراع مي توان به ساخت با ابزارها و قطعات ساده، خودكار بودن و انجام در سرعت هاي متفاوت حلقه چرخان اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/01
مالک/مالکان: آقاي حسن معصومي
تاریخ ثبت: 1396/09/18
مخترع/مخترعان: حسن معصومي
خلاصه اختراع:

طبق اصلاحي كه اخيراً بر روي دستگاه تصفيه آب خانگي انجام شده است ، پساب ناشي از تصفيه ، در مخزن مخصوصي نگهداري مي شود كه در مصارف غير شرب مانند استحمام قابل استفاده است. ايراد اين دستگاه آن است كه كليه پساب موجود در اتاقك غشا تخليه نمي شود كه همين امر موجب كاهش طول عمر اتاقك و نياز به تعويض زود هنگام آن است. در اين اختراع يك عدد شير برقي در مسير اتاقك غشا و فاضلاب تعبيه شده است كه پس از خاموشي دستگاه به طور خودكار فعال مي شود و آب باقيمانده در اتاقك غشا و مسير راه را به فاضلاب وارد مي كند. از سوي ديگر با تعبيه يك چك والو در مسير اتاقك غشا و مخزن پساب مانع از خروج آب از تانك پساب و ورود آن به فاضلاب مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/23
تاریخ ثبت: 1390/03/03
خلاصه اختراع:

سامانه كنترل اتوماتيك روشنايي و فعال سازي علائم راهداري جاد‏ه هاي برون شهري سيستمي است كه روشنايي جاده ها و فعال سازي علائم راهداري جاده هاي برون شهري را كنترل مي كند بدين گونه كه در طول مسير جاده هاي برون شهري چراغ هاي روشنايي كه وجود دارد و در هر پانصد متر يكي از سيستم ها را قرار مي دهيم ، عملكرد مدار بدين گونه است كه در هنگام غروب آفتاب سيستم توسط فتوسل تعبيه شده در مدار سيستم را فعال مي كند و فرستنده هاي سيستم را كه از مادون قرمز تشكيل شده است هنگام عبور وسايل نقليه فعال مي كند و سيستم با توجه به برنامه اي كه نوشته شده تيرهاي چراغ برق و علايم راهداري كه با ال اي دي ها ساخته شده اند را روشن و فعال مي كند. ويژگي جديد اختراع جلوگيري از مصرف بي رويه برق در جاده ها و صرفه جويي در اقتصاد كشور و ديگر ويژگي سيستم امكان بهره گيري از روشنايي جاده ها در هنگام قطع برق در جاده هاي برون شهري با استفاده از باطري هاي يشتيبان مي باشد.

تاریخ ثبت: 1389/09/22
خلاصه اختراع:

با عنوان خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح وتوصيف مراجعه شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/07
تاریخ ثبت: 1389/09/21
خلاصه اختراع:

جا به جايي و دسترسي آسان تجهيزاتي كه در ارتفاع نصب شده اند . ‏هدف از طراحي و ساخت دستگاه بالابر خودرو بالابر ديزلي، جا به جا كردن تجهيزات سنگين صنايع مختلف از جمله نفت ، گاز و ‏پتروشيمي در ارتفاعات و همچنين كاهش حوادث ناشي از جا به جايي نفرات و قطعات در جاهايي كه ورود ماشين آلاتي ‏همچون جرثقيل ها . ليفتراك ها و ... امكان پذير نمي باشد . ‏مزاياي طرح : ‏- سيستم پيشرانه اين دستگاه توسط دو هيدروموتور مي باشد. ‏جك ها ي تلسكوپي اين دستگاه كه از بغل باز مي شوند سطح اتكاي مطمئني را جهت بالا و پايين بردن بار فراهم مي سازد ‏اين دستگاه در حالت باز سرعت بادي ‏حدود ٧٠ ‏كيلومتر در ساعت را تحمل مي نمايد كه نشانگر كابرد آن در مكانهاي بادخيز نيز مي باشد. ‏ امكان انتقال متريال براي كارهاي روزمره ، تعميراتي و پروژه اي از زمين به نقاط مرتفع در سايت در زمان كوتاه . ‏- عدم نياز واحدهاي نفت ، گاز و پتروشيمي به نصب داربست و سازه هاي ديگر در زير Pipe rack ‏ ها به منظور انجام كارهاي روزمره تعميراتي و پروژه اي

تاریخ ثبت: 1389/09/21
خلاصه اختراع:

دستگاه فوق دستگاهي است قابل حمل توسط نفر جهت مكش سيالات از ارتفاع زيرين سطح قرار گيري خود اين دستگاه بدون بدون هيچ گونه انرژي الكتريكي مغناطيسي و ... راه اندازي مي شود و فقط نيروي محركه آن آب قابل تامين از شيرهاي آتش نشاني مستقر در سايت هاي پتروشيمي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/08/27
خلاصه اختراع:

در سيستم هاي مخابراتي تلفن همراه بدون سايت BTS و تعيين درجه انحراف آنتن ها براي پوشش مشتركين قادر به كار نمي باشند مدار طراحي شده مي تواند بدون نياز به عامل انساني براي بالا رفتن از دكل و تنظيمات دستي، به صورت اتوماتيك و بدون سيم، با يك راه انداز موتور پله اي از راه دور و تكنولوژي Wireless و توسط ماژول فرستنده و گيرنده uhf hm-tr بصورت fsk سيستم را كاليبره كند، دستگاه جهت انتقال اطلاعات به صورت wiredless از برد فرستنده و دريافت اطلاعات در بر گيرنده و نمايش اطلاعات در دماي محيط طراحي شده است. دستگاه شامل يك برد فرستنده مي باشد كه فرمان هاي دريافتي از سنسور را پردازش كرده و اطلاعات را به صورت كد شده از طريق امواج راديويي در فركانس license free 886.3 mhz به برد گيرنده منتقل مي كند در نهايت برد گيرنده اطلاعات لازم را دريافت كرده و با ايجاد سيگنال مطلوب عملكرد تعريف شده براي دستگاه را فعال مي كند. كل مدار گيرنده و فرستنده تحت استاندارد SENAO كار مي كند كه مناسب ترين محدوده ي فركانس در مسافت هاي طولاني مي باشد. به علت ايزوله ي مدارات ايزولاسيون اين فركانس كه تداخل امواج با هيچ كدام از فركانس هاي راديويي و تلوزيوني و نظامي ندارد بهترين استاندارد براي استفاده در محدوده ي شخصي در سطح جهان را دارا مي باشد. اين دستگاه به علت قابليت كدگذاري كه براي فركانس دارد مي توان از چندين دستگاه در يك محدوده ي خاص استفاده كرد. بدون اينكه امواج آنها تداخل ايجاد و يا بر كار هم تاثير بگذارند عملكرد اني مدار به گونه اي است كه به دو صورت فعال مي شود دستي و اتوماتيك در حالت دستي كه در مدار فرستنده از يك Joystick استفاده شده است ولتاژ ورودي به joystick تزريق مي شود و خروجي آن پس از تبديل شدن به ديجيتال توسط A/D ميكرو با فعال سازي ميكرو AVR فرمان لازم را از طريق ماژول فرستنده براي راه اندازي موتور صادر مي كند در حالت اتوماتيك در مدار فرستنده از سنسور استفاده شده كه بعد از تحريك سنسور در خروجي آن ولتاژ توليد شده و پس از تقويت ولتاژ توسط OP-amp در مدار گيرنده اطلاعات ارسالي توسط ماژول گيرنده دريافت شده و پس از بررسي توسط ميكروكنترل فرمان لازم براي به حركت درآمدن موتور در زاويه چرخش و سرعت معين براي براساس تاخير انتشار داده مي شود و icd تمامي اطلاعات مربوط را نمايش مي دهد و همچنين اين دستگاه قابليت محدود كردن تعداد دفعات عملكرد و مدت زمان آ ميباشد به علت استفاده ي IC قابل برنامه ريزي در اين دستگاه امكان تعريف هر نوع عملكردي به طور دلخواه جهت انتقال اطلاعات و يا محدود كردن آن وجود دارد.

موارد یافت شده: 17