لیست اختراعات با مالکیت حسين اسدي
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1391/06/22
مالک/مالکان: حسين اسدي
تاریخ ثبت: 1391/09/25
خلاصه اختراع:

موادي مانند فسفر و نيتروژن كه در زه آب خروجي از مزارع كشاورزي به علت مصرف بي رويه كودهاي شيميايي وجود دارند بعد از رسيدن به رودخانه ها و درياها باعث بروز پديده هايي مانند يوتريفيكاسيون و مرگ آبزيان ميشود.براي انجام فيلترينگ اين عناصر به وسيله موادي مانند خاك، قبل از اجراي اين كار در طبيعت ،در آزمايشگاه به صورت شبيه سازي شده آب آلوده را فيلتر ميكنيم تا مرغوبيت و مدت كارايي فيلتر مشخص شود كه اين كار امكان دارد در آزمايشگاه 80_90 ساعت به طول بي انجامد.در اين مدت به مقدار فاصله زماني مشخص(بستگي به نوع فيلتر و نمونه دارد) نمونه گيري انجام ميشود. و در طي اين مدت كه به ساعات شبانگاهي هم ميكشد باعث خستگي و كاهش دقت شخص نمونه گيرنده ميشود.اين دستگاه با قابليت تنظيم اينكه در چه بازه زماني و به چه حجمي نمونه گيري انجام دهد اختراع شده. دستگاه شامل يك صفحه چرخان كه با نيروي يك موتور به حركت در ميايد.اين صفحه داراي بخشي براي قرار دادن ظرف نمونه و بخش ديگري براي خارج شدن آب عبوري است.بخش ديگر الكترونيكي است كه وظيفه تنظيمات تايمينگ را بر عهده دارد كه داراي يكLCD كوچك است كه وضعيت را نشان ميدهد. اندازه اين دستگاه كوچك است و براي كار هاي آزمايشگاهي طراحي شده است كه البته در ابعاد بزرگ براي نمونه گيري از آب رودخانه ها در زمانهاي مشخص قابل طراحي و اجرا ميباشد.

تاریخ ثبت: 1391/07/26
خلاصه اختراع:

خاصيت آنتي‌باكتريال نانوذرات نقره در سال‌هاي اخير به خوبي شناخته شده‏ و كاربردهاي گسترده‌اي در انواع صنايع بهداشتي و دارويي پيدا كرده است. در اين مطالعه، امكان استفاده از ذرات مذكور براي توليد اسكناس‌هاي آنتي‌باكتريال مورد بررسي قرار گرفت. به منظور نيل به اين هدف، ما براي اولين بار روشي آسان و كم‌هزينه را جهت سنتز مستقيم نانوذرات نقره در بافت كاغذ اسكناس طراحي كرديم. بررسي‌هاي انجام شده با ميكروسكوپ الكتروني(SEM) و آزمون جذب اتمي(Atomic Absorption) تشكيل ذرات نقره را در ابعاد نانو با استفاده از روش جديد مورد تاييد قرار داد. علاوه بر اين، آزمون‌هاي چالش (Challenge tests) توانايي اسكناس‌هاي حاوي نانوذرات نقره را براي از بين بردن سه گونه از شايع‌ترين و زيانبارترين عوامل بيماريزا، يعني استافيلوكوكوس طلايي، اشريشيا كولي و پسودوموناس آئروجينوزا، به اثبات رساند. از آن جا كه مطالعات قبلي نشان داده‌اند اسكناس‌هاي رايج در بين مردم مقادير قابل توجهي از انواع ميكروارگانيسم‌هاي بيماريزا (از جمله باكتري‌هايي كه در آزمون‌هاي چالش اين مطالعه مورد استفاده قرار گرفتند) را با خود حمل مي‌كنند و در جامعه انتشار مي‌دهند، جايگزين كردن اسكناس‌هاي موجود با محصولاتي كه در برابر آلودگي‌هاي ميكروبي مقاوم باشند مي‌تواند گام مهمي براي جلوگيري از انتشار بيماري‌هاي عفوني و ارتقاي سلامت عمومي باشد. از اين گذشته، شيوه ابداعي در اين مطالعه كه داراي مزاياي اجرايي و اقتصادي قابل توجهي است مي‌تواند براي سنتز نانوذرات نقره در انواع ديگري از محصولات نيز به كار گرفته شود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/18
مالک/مالکان: آقاي حسين اسدي
تاریخ ثبت: 1395/11/03
خلاصه اختراع:

امروزه در مهندسي كامپيوتر و در بخش طراحي سامانه هاي ذخيره سازي داده، زيرسامانه هاي ذخيره سازي به دليل گلوگاه بودن كارايي در بسياري از سامانه ها، يكي از دغدغه هاي اصلي حوزه معماري كامپيوتر محسوب مي شود كه از موثرترين روش هاي بهبود كارايي زيرسامانه هاي ذخيره سازي مي توان به استفاده از آرايه افزونه ديسك هاي مستقل (RAID)، حافظه نهان و رده بندي داده اشاره نمود. در رده بندي داده هاي با كاربرد بالا در ديسك هايي با كارايي بالا و حجم كم و داده هاي با دسترسي كمتر در ديسك هاي با حجم بالا و كارايي پايين تر ذخيره مي شوند. برخي از مشكلات محصولات مشابه خارجي را مي توان هزينه بالاي خريد تجهيزات موردنياز براي رسيدن به كارايي بالا، هزينه بالاي خريد سامانه هاي رده بندي داده خارجي، عدم دسترسي به پشتيباني سامانه هاي خريداري شده خارجي، محدود به سامانه هاي ذخيره سازي داده، عدم پشتيباني از تمامي پيكربندي RAID و تنها امكان استفاده از ديسك هاي بخصوص شركت مربوطه را نام برد. در اين نوآوري با استفاده از يك روش رده بندي جديد و با توجه به الگوريتم هاي موجود بارهاي كاري مختلف را با توجه به دفعات دسترسي، رفتار دسترسي (تصادفي يا ترتيبي) ، نوع داده (داده كاربر يا فراداده) و نوع درخواست(خواندن يا نوشتن) بررسي كرده و قطعاتي را براي قرارگيري در رده هايي با كارايي بالا انتخاب مي كند. در اين نوآوري سعي شده است تا با اعمال تغييراتي در فايل سيستم و لايه ميانگير بتوان اطلاعات مربوط به نوع درخواست و فراداده را به لايه هاي زيرين منتقل نمود تا در مورد نوع درخواست ها بتوان تصميم گيري صحيحي صورت داد. برخلاف رده بندي در لايه فايل سيستم، اين روش در لايه قطعه بندي وردي/خروجي سيستم عامل انجام شده است. از جمله كاربردهاي اين نوآوري كه در قالب نرم افزار جامع بهينه سازي ارائه مي شود، مي توان به وب سرورها، سرورهاي پست الكترونيك، سرورهاي FTP و همچنين در بانك هاي اطلاعاتي مورد استفاده در سازمان ها، بانك ها و ادارات دولتي اشاره نمود. اين محصول، اولين محصول داخلي در حوزه رده بندي داده مي باشد كه مزاياي بسياري از جمله كاهش قيمت و افزايش چند ده برابري كارايي در مقايسه با محصول مشابه خارجي را دارا مي باشد و امكان استفاده در تمامي سيستم عامل هاي مبتني بر لينوكس را فراهم آورده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/25
مالک/مالکان: حسين اسدي خرقاني
تاریخ ثبت: 1391/05/24
مخترع/مخترعان: حسين اسدي خرقاني
خلاصه اختراع:

با توجه به مشكلات موجود كه در بازديد دوره اي براي مامورين سازمانهاي آب ، برق و گاز وجود دارد كه گاهي بارها براي قرائت مجبور به تكرار آمد و رفت و يا پيغام گذاري مي شوند و ديگر عدم امنيت مالكين كه امكان ورود اشخاص ديگري غير از مامورين را اجتناب ناپذير مي نمايد. اختراع فوق جوابگوي كليه موارد ذكر شده در بالا مي باشد كه در درب منازل وصل شده و مشكلات موجود را برطرف مي نمايد و از چند دوربين و مونيتور كه با يكديگر متصل مي باشند و شاسي تشكيل گرديده كه با فشار شاسي درب منزل شماره انداز كنتور روي صفحه مونيتور قابل رويت براي مامورين مي باشد و ديگر احتياجي به ورود اشخاص به درون حريم اشخاص نمي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1385/07/12
مالک/مالکان: حسين اسدي
تاریخ ثبت: 1385/09/12
مخترع/مخترعان: حسين اسدي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 8