لیست اختراعات با مالکیت رضا علي زاده
58 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 58
تاریخ ثبت: 1391/04/03
خلاصه اختراع:

در اين اختراع نانو كاتاليست آهن بر پايه سيليكا به روش سل - ژل در حضور ساختار دهنده فعال سطحي ستيل تري متيل آمونيوم برميد و سونوشيمي سنتز گرديد. ساختار فيزيكي نانو كاتاليست هاي سنتز شده توسط آناليزهاي BET,XRD,FTIR,FESEM ارزيابي شد. نتايج آناليز BET نشان داد كاتاليست هاي سنتز شده داراي سطح ويژه بسيار بالايي مي باشند. سايز كريستال ها با استفاده از فرمول شرر ، زير 30 نانو متر تعيين گرديد. تصاوير SEM گرفته شده از اين كاتاليست ها نشان دهنده نانومتري بودن ابعاد ذرات آنهاست درصدتبديل و انتخاب پذيري هيدروژناسيون دي اكسيد گوگرد به سولفيد هيدروژن توسط نانو كاتاليست هاي آهن بر پايه سيليكا در شرايط بهينه به ترتيب 94 و 95 درصد بدست آمده است. مقايسه با كاتاليست هاي قبلي نشان داد كاتاليست هاي سنتز شده در اين پژوهش در دماي پايين تري توانايي تبديل كامل دي اكسد گوگرد را دارد.

تاریخ ثبت: 1391/04/19
خلاصه اختراع:

در اين اختراع نانو كاتاليست اكسيد مس - اكسيد سريم / گاما آلومينا به دو روش التراسوند رسوب همگن تهيه شده است تا جهت حذف مونواكسيد كربن كاتاليستي مورد بررسي قرار گيرد. تصاوير SEM, MRD گرفته شده از اين كاتاليست ها نشان دهنده نانومتري بودن ابعاد ذرات آنهاست. آناليز BET نانوكاتاليستهاي سنتزي نشان داد كه نانو اكسيد مس - اكسيد سريم / گاما آلومينا سنتزي به روش التراسوند سطح مخصوص بيشتري نسبت به نمونه هاي حاصل از روش رسوب همگن دارد. همچنين نتايج آناليز FTIR نشان دهنده گروه هاي عاملي موجود در اين نانوكاتاليست مي باشد. بررسي عملكرد نانوكاتاليست هاي سنتز شده نشان مي دهد نانو كاتاليست تهيه شده به روش التراسوند كارايي بالاتري در حذف تركيب منواكسيد كربن دارد. بررسي اثر غلظت نشان مي دهد كه نانوكاتاليستهاي سنتزي توانايي حذف مونواكسيد كربن در يك بازه نسبتا گسترده اي را دارند. همچنين اين نانوكاتاليست ها توانايي گزينش پذيري بالاي جهت حذف مونواكسيدكربن دارند.

تاریخ ثبت: 1391/04/19
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، نانوكاتاليست نيكل بر پايه ساختار MCM-41 سيليكا به روش سل - ژل در حضور ساختاردهنده فعال سطحي ستيل تري متيل آمونيوم برميد و سونوشيمي سنتز گرديد. ساختار فيزيكي نانوكاتاليست هاي سنتز ده توسط آناليزهاي BET, XRD, FTIR, FESEM ارزيابي شد. نتايج آناليز BET نشان داد كاتاليست هاي سنتز شده داراي سطح ويژه بسيار بالايي مي باشند. سايز كريستال ها با استفاده از فرمول شرر، زير 31 نانومتر تعيين گرديد. تصاوير SEM گرفته شده از اين كاتاليست ها نشان دهنده نانومتري بودن ابعاد ذرات آنهاست درصد تبديل تبديل و انتخاب پذيري هيدروژناسيون دي اكسيد گوگرد به سولفيد هيدروژن توسط نانوكاتاليست هاي نيكل بر پايه سيليكا در شرايط بهينه به ترتيب 99 و 100 درصد به دست آمده است. مقايسه با كاتاليست هاي قبلي، نشان داد كاتاليست هاي اكسيد نيكل سنتز شده در اين پژوهش، نسبت به كاتاليست هاي آهن، در دماي پايين تري توانايي تبديل كامل دي اكسيد گوگرد را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/05
تاریخ ثبت: 1391/08/23
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

نئوكوردامتر دستگاهي جهت اندازه گيري طول نئوكورداي مورد نياز در ترميم دريچه ميترال قلب است كه با استفاده از مقادير اندازه گيري شده در سه نماي اكوكارديوگرافي (Two Chamber, Four Chamber, Apical long axis) قبل از عمل بيماران تنظيم ميگردد و شامل دو قطعه هلالي شكل، سه پيچ تنظيم، و يك گيره نگهداري pledgete مي باشد. قطعات هلالي شكل نماينده لبه لتهاي قدامي و خلفي دريچه ميترال هستند. شيارهايي در فواصل چهارميليمتري از هم جهت قرارگيري حلقه نئوكوردا در لبه قدامي و خلفي قطعات هلالي تعبيه شده اند. پيچها جهت تنظيم مختصات گيره pledgete در سه صفحه مختصات X, Y, Z با استفاده از تصاوير اكوكارديوگرافي استفاده ميگردند. \\\\\\\\\\\\\\مشكلات روشهاي كنوني شامل: اندازه گيري حين عمل بدون ديد كافي جراح در يافتن طول دقيق نئوكورداي مورد نياز و مدت عمل طولانيتر؛ هم اندازه بودن تمام نئوكورداها\\\\\\\\\\\\\\برتري نئوكوردامترشامل: اندازه گيري در سه نماي اكوكارديوگرافي قبل از عمل و كوتاهتر شدن طول عمل؛ توانايي بازسازي مختصات سه بعدي نوك پاپيلاري ماسلها ، لبه هاي لتهاي قدامي و خلفي و تعيين دقيقتر طول نئوكورداها؛ دسترسي به مختصات نوك هر دو پاپيلاري ماسل و آزادي عمل جراح در انتخاب هر كدام از پاپيلاري ماسلها؛ امكان استفاده در عملهاي كم تهاجمي.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/16
مالک/مالکان: رضا علي زاده
تاریخ ثبت: 1391/10/24
مخترع/مخترعان: رضا علي زاده
خلاصه اختراع:

ساخت فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج بر پايه نانو ميله¬هاي اكسيد قلع ساخت فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج بر پايه نانو ساختارها منجر به افزايش راندمان استخراج تركيبات از محيط¬هاي پيچيده شده است. اين افزايش بازده به دليل افزايش مساحت سطح پوشش¬هاي بكار رفته بر روي فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج مي¬باشد. روش¬هاي زيادي جهت ساخت پوشش¬ها با ساختار نانو بكار گرفته شده است كه از آن جمله مي¬توان به روش¬هاي الكتروشيميايي اشاره كرد. در اينجا، ساخت نانو ميله¬هاي اكسيد قلع به روش هيدروترمال و در محيط آبي صورت مي¬گيرد و بر روي سيليكاي ذوب شده پوشش داده مي¬شود تا به عنوان فاز جامد ميكرو استخراج مورد ارزيابي قرار گيرد. بوسيله اين روش مي¬توان بيش از 50 فيبر را در يك مرحله ساخت لذا از لحاظ اقتصادي و زماني بسيار مقرون به صرفه مي¬باشد. اين فيبرها در استخراج مستقيم دو داروي سيتالوپرام و فلوكستين از دو محيط پيچيده ادرار و پلاسماي خون مورد استفاده قرار گرفته¬اند و با فيبرهاي تجاري مقايسه شده¬اند. نتايج نشان داد كه فيبرهاي مذكور قادر به استخراج، پيش تغليظ و اندازه¬گيري مقادير بسيار كم داروها در محيط¬هاي پيچيده مي¬باشند و بهبود قابل توجهي در حد تشخيص داروهاي مذكور و دامنه خطي اندازه¬گيري آن¬ها بدست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/12
تاریخ ثبت: 1392/06/17
خلاصه اختراع:

سيستم اختراعي حاضر قادر است به صورت اتوماتيك در تصاوير اخذ شده در شرايط غير آزمايشگاهي و واقعي، ناحيه مربوط به چهره فرد را ابتدا شناسايي كرده و سپس هويت فرد را بر اساس مقايسه با افراد موجود در پايگاه داده تعيين نمايد. شناسايي چهره مي تواند به صورتهاي مختلفي از جمله \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"تعيين صحت و صقم ادعا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"، \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"تطبيق جفت تصوير\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" و يا \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"جستجو در پايگاه داده\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" انجام پذيرد. تشخيص ناحيه مربوط به چهره در تصوير با استفاده از الگوريتم سريع Haar Cascade و به صورت real-time انجام مي گيرد. در مرحله بعدي تصاوير موجود در پايگاه داده با تصوير تشخيص داده شده در تصوير به صورت فشرده و پيكسل-به-پيسكسل تطبيق داده مي شوند. اين مرحله از كار، بر خلاف روشهاي مشابه قبلي مبتني بر گراف كه مدت زمان پردازش بسيار طولاني داشتند، با استفاده از الگوريتمهاي پردازش موازي و بر روي كارتهاي گرافيكي همه منظور با سرعت بسيار بالايي انجام مي پذيرد. شناسايي چهره فرد ناشناس آخرين مرحله از كار مي باشد. بدين منظور هيستوگرامهاي مولتي رزولوشن LBP از نواحي مختلف تصوير چهره استخراج گرديده و پس از كاهش ابعاد آنها با استفاده از تبديل PCA، با استفاده از روش classifier fusion بر روي ويژگيهاي به دست آمده با استفاده از تبديل LDA در مورد هويت فرد تصميم گيري مي شود. قبل از استخراج ويژگي هاي مولتي رزولوشن، تصاوير از نظري نوري با استفاده از روش pre-processing sequence approach نرماليزه مي شوند. ارايه روشي جديد در پردازش موازي مدلهاي گرافي بر روي كارتهاي گرافيكي به منظور تطبيق تصاوير و همچنين تركيبي مناسب از چندين تكنيك مختلف در تطبيق تصاوير با استفاده از مدلهاي گرافي و همچنين استفاده از روش LDA به صورت تركيبي با مدلهاي گرافي از جمله نوآوريهاي موجود در اختراع حاضر مي باشند. تركيب زير بيانگر الگوريتم كلي اختراع حاضر مي باشد: ّFace detection Eye detection Parallel MRF matching PS(photometric normalisation) MLBP(feature extraction) PCA LDA Classifier Fusion)

تاریخ اظهارنامه: 1392/03/05
مالک/مالکان: آقاي رضا علي زاده
تاریخ ثبت: 1392/08/18
مخترع/مخترعان: رضا عليزاده
خلاصه اختراع:

ساخت فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج بر پايه نانو ساختارها منجر به افزايش راندمان استخراج تركيبات از محيط¬هاي پيچيده شده است. اين افزايش بازده به دليل افزايش مساحت سطح پوشش¬هاي بكار رفته بر روي فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج مي¬باشد. روش¬هاي زيادي جهت ساخت پوشش¬ها با ساختار نانو بكار گرفته شده است كه از آن جمله مي¬توان به روش¬هاي الكتروشيميايي اشاره كرد. در اينجا، ساخت نانو كامپوزيت ميله¬هاي اكسيد روي- كيتوسان به روش هيدروترمال و در محيط آبي صورت مي¬گيرد و بر روي سيليكاي ذوب شده پوشش داده مي¬شود تا به عنوان فاز جامد ميكرو استخراج مورد ارزيابي قرار گيرد. بوسيله اين روش مي¬توان بيش از 150 فيبر را در يك مرحله ساخت لذا از لحاظ اقتصادي و زماني بسيار مقرون به صرفه مي-باشد. اين فيبرها در استخراج مستقيم چهار كلرو فنول از دو محيط پيچيده آب رودخانه و آب زمينهاي كشاورزي مورد استفاده قرار گرفته¬اند و با فيبرهاي تجاري مقايسه شده¬اند. نتايج نشان داد كه فيبرهاي مذكور قادر به استخراج، پيش تغليظ و اندازه¬گيري مقادير بسيار كم كلروفنولها در محيط¬هاي پيچيده مي¬باشند و بهبود قابل توجهي در حد تشخيص داروهاي مذكور و دامنه خطي اندازه¬گيري آن¬ها بدست آمد.

تاریخ ثبت: 1394/05/13
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كاتاليست مستعمل صنعتي اكسيد آهن ارتقا يافته با پتاسيم در طي سه فرايند كك‌زدايي، تغيير فاز و سنتز به روش تلقيح احيا شده است تا در فرايند صنعتي هيدروژن‌زدايي از اتيل‌بنزن به استايرن قرار گيرد. آناليز XRD نشان مي‌دهد كه در اين كاتاليست تغيير فاز Fe3O4 به Fe2O3 صورت گرفته و فاز پتاسيم فريت K2Fe22O34 نيز تشكيل شده است. آناليز FTIR نتايج XRD را تاييد كرده و تبديل Fe3O4 در كاتاليست مستعمل به Fe2O3 در كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده را اثبات مي‌كند. تصاوير مربوط به آناليز SEM، يكنواختي توزيع ذرات در اين كاتاليست را تاييد كرده، آناليز BET نيز نشان دهنده بالا بودن سطح ويژه كاتاليست اكسيد آهن ارتقا يافته با پتاسيم به روش تلقيح، نسبت به كاتاليست¬هاي نو و مستعمل است. ارزيابي عملكرد كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده نشان دهنده بالابودن انتخاب‌پذيري اين كاتاليست نسبت به كاتاليست مستعمل صنعتي و قابل مقايسه بودن انتخاب‌پذيري نسبت به كاتاليست نو مي‌باشد. همچنين از بررسي‌هاي بعمل آمده مي‌توان گفت ميزان توليد گازهاي غير هيدروكربني در كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده به مراتب كمتر از كاتاليست مستعمل بوده و مقدار توليد آن مشابه با كاتاليست نو مي‌باشد. نتايج آزمون‌هاي راكتوري كاتاليست‌ها پايدار بودن درصد تبديل كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده و مشابهت رفتار آن با كاتاليست نو را به اثبات رسانده و نشان دهنده مناسب بودن اين كاتاليست براي استفاده در فرايند هيدروژن‌زدايي از اتيل بنزن مي‌باشد.

تاریخ ثبت: 1394/05/19
خلاصه اختراع:

اختراع آنتي بادي نوتركيب تك زنجيره عليه گيرنده سلولهاي بنيادي سرطاني LGR5 در زمينه بيوتكنولوژي پزشكي مي باشد. در حال حاضر درمانهاي هدفمند براي برخي از ماركرهاي سرطان وجود دارد ولي ماركر سلول هاي بنيادي سرطاني (Cancer stem cell) كه بنظر مي رسد نقش اصلي در عدم پاسخ به درمانهايي مانند شيمي درماني و متاستاز دارند تحت درمان هدفمند قرار نگرفته اند. توليد آنتي بادي نوتركيب تك زنجيره شاخة بسيار مهمي از علومي مانند ايمونولوژي و بيوتكنولوژي را تشكيل مي دهند. هدف از توليد آنتي بادي نوتركيب تك زنجيره براي LGR5، بدست آوردن محصولي جهت استفاده در درمان سرطان و نيز در تست هاي تشخيصي ماركر فوق است. از جمله موارد استفاده مي توان به استفاده از آن در درمان سرطان هاي گوارشي از جمله معده و كولون كه اين ماركر در آنها بيان بالايي دارد اشاره كرد. براي توليدآنتي بادي از تكنيك فاژ ديسپلي و كتابخانه Tomlinson استفاده شد. ارزيابي ويژگي كلون هاي جدا شده برضد LGR5 با استفاده از تست هاي فاژ الايزا و وسترن بلات انجام گرفت. براي بررسي اثر از تست MTT و براي بررسي قدرت تشخيصي تست ايمونوفلورسانس گذاشته شد.

تاریخ ثبت: 1394/09/22
خلاصه اختراع:

خشك كردن يكي از مراحل اساسي درعمليات تبديل شلتوك در كارگاه هاي شاليكوبي بوده كه تأثير بسزايي بركيفيت و درصد برنج سالم دارد. خشك كنهاي بستر خوابيده (صندوقي) متداول به دليل عدم يكنواختي در خشك كردن شلتوك و وجود گراديان رطوبتي در عمق ها و لايه هاي مختلف مخزن از عملكرد و كارايي پاييني برخوردار مي باشند كه اين به نوبه خود منجر به افزايش درصد خرد در مرحله تبديل مي شود. علاوه بر اين عدم كنترل رطوبت و درجه حرارت هواي خشك كننده در خشك كنهاي صندوقي متداول از مشكلات عمده اين نوع خشك كن ها محسوب مي گردد. هدف از اجراي اين پروژه طراحي، ساخت و ارزيابي يك نوع خشك كن صندوقي مجهز به واحد همزن و سيستم كنترل هوشمند رطوبت شلتوك به منظور افزايش راندمان خشك كني و ارتقاء كيفيت تبديل مي باشد. سيستم به گونه اي طراحي و ساخته مي شود كه قادر به كنترل خودكار و هوشمند ميزان رطوبت درلايه هاي مختلف شلتوك موجود در مخزن خشك كن بوده بطوري كه با رسيدن رطوبت توده شلتوك به رطوبت مشخصه، موتور دمنده هواي گرم خشك كن بطور خودكار خاموش مي شود. همچنين در اين سيستم، جهت انتقال يكنواخت هواي گرم در بين لايه¬هاي شلتوك درون مخزن خشك كن به يك همزن كه از جنس پلاستيك مخصوص ساخته شده و با سرعت پاييني مي چرخد، مجهز گرديده تا كمترين آسيب مكانيكي را بر دانه وارد نمايد. به منظور بررسي عملكرد و كارايي دستگاه و مقايسه آن با خشك كن صندوقي متداول، پارامترهاي عملكردي خشك كن شامل نرخ خشك كردن (ميزان كاهش رطوبت در واحد زمان)، يكنواختي در خشك شدن شلتوك و همچنين ميزان انرژي مصرفي مورد بررسي قرار گرفت.

موارد یافت شده: 58