لیست اختراعات با مالکیت رضا محمودي
44 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 44
تاریخ ثبت: 1398/06/10
خلاصه اختراع:

براي تعويض گردگير پلوس از ابزار هاي نامناسب، همچون پيچ گوشتي و اجسام نوك تيز استفاده مي كنند كه در اكثر مواقع موجب پاره شدن و آسيب به گردگير مي شود و در اغلب اوقات جازدن گردگير پلوس به روش سنتي و غير اصولي به تعميركار نيز آسيب وارد مي نمايد. راه حلي كه بتواند مشكلات مطرح شده را كاهش دهد، طراحي و ساخت ابزار مخصوصي است كه مي تواند با يك شيوه نوين و مبتكرانه جايگزين روش سنتي شود. خلاقيت به كار رفته در اين ابزار شامل تركيب سيستم پنوماتيكي و مكانيكي و ايجاد يك حركت الاكلنگي مي باشد كه توانايي تعويض گردگير پلوس را دارد. از طرفي عدم وجود اين ابزار در بازار كار حس مي شود و مي توان با توليد اين ابزار مخصوص نياز بازار را از همچين محصولي مرتفع كرد. اين ابزار داراي دو سيستم مي باشد. سيستم پنوماتيكي كه با اتصال پمپ هوا به فلانچ و باز كردن شير قطع و وصل به سيستم مكانيكي متصل شده و باعث حركت الاكلنگي در بازو ها مي شود تا به كمك اين حركت بتوان قطعه مورد نظر را تعويض نمود.

تاریخ ثبت: 1398/11/05
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت فرغون با قابليت تخليه بار بصورت يكنواخت ، عنوان اختراعي است كه در زمينه فني مكانيك بوده و در صنعت ساختمان سازي و راهسازي كاربرد دارد. پيشبرد و فراهم سازي بالاترين حد ممكن سلامت جسمي كاركنان همه مشاغل، پيشگيري از حوادث شغلي و جلوگيري از دوباره كاري در حوزه ساختمان سازي و راهسازي از برجسته ترين وظايف شغلي محسوب مي شود. در همين خصوص نبود وسايل مناسب در محيط هاي ذكر شده موجب مي شود كه كاربران ملزم به استفاده از روش سنتي باشند. بطوريكه در حال حاضر هنگام توزيع مصالح از قبيل (خاك ، ماسه ، نخودي، آسفالت و...) تخليه بار از فرغون بصورت كلي انجام ميگيرد و سپس توسط فرد با روش هاي سنتي مانند بيل و ... اقدام به پخش مصالح ميكنند. اين عمل موجب دوباره كاري شده و عليرغم آن كاهش كارايي كاركنان به دليل بالا بودن فشاري كاري را در پي داشته، همچنين موجب اتلاف وقت ميگردد. راه حلي كه ميتوان براي مشكل فني موجود يافت، ساخت فرغوني با قابليت توزيع يكنواخت مصالح به سطح زمين ميباشد كه داراي مكانيزم تخليه بار ، مكانيزم ترمزگيري و همچنين مكانيزم تنظيم ميزان حجم تخليه بار بوده كه علاوه بر اصولي بودن باعث تسريع در كار شده و از دوباره كاري جلوگيري ميكند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/01
تاریخ ثبت: 1391/03/24
مخترع/مخترعان: غلامرضا محمودي كندري
خلاصه اختراع:

استفاده از صفحات لاملا جهت ارتقاء راندمان حذف كدورت در تصفيه خانه هاي آب و فاضلاب بصورت روز افزوني مورد توجه متخصصين امر قرار گرفته است ولي مشكلاتي نظير گرفتگي و راندمان پايين آنها مسائلي بودند كه ذهن صاحب نظران و صنعتگران اين رشته را مشغول كرده بود. در لاملاي طراحي شده توسط اينجاني تمامي مشكلات نمونه هاي مشابه حل شده اند. لاملا در سيستمهاي زلالسازي Lamella Clarifiers و ACTIFLO clarifier و Superpulsator Clarifier مي توانند مورد استفاده قرار گرفته اند. اميد است بتوانم با اين اختراع كه به مرحله تجاري سازي هم رسيده است گام موثري در راه توسعه و پيشرفت صنعت آب و فاضلاب كشور بر دارم.

تاریخ اظهارنامه: 1391/08/01
مالک/مالکان: غلامرضا محمودي
تاریخ ثبت: 1391/12/13
مخترع/مخترعان: غلامرضا محمودي
خلاصه اختراع:

خرماي خريداري شده به كارخانه منتقل وپس از هسته گيري وبازبيني به ديگهاي پخت منتقل وپس از گرما دادن ومخلوط شدن با روغن و تخم مرغ و دادن حرارت كافي گردو ياپودر گردو وكنجد به ان ا ضافه گرديده ودر اخر نيز سايرمواد مغذي به ان اضافه كرديده پس از كنترل نهايي اماده بسته بندي مي شود.پيش بيني مي شود اين محصول سهم قابل توجهي در صادرات براي خود اختصاص دهد

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/26
تاریخ ثبت: 1395/01/30
مخترع/مخترعان: عليرضا محمودي
خلاصه اختراع:

اين ربات قابليت خارج كردن اشياء ريز فرورفته در داخل چشم، اعم از پريسه هاي فلزي، خورده چوب، سنگ ريزه و ... را با توان و نيروي مشخصي به صورت تمام اتوماتيك با فك هاي متحرك، دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/12
تاریخ ثبت: 1395/09/09
مخترع/مخترعان: عليرضا محموديان
خلاصه اختراع:

از آنجاكه روش هاي سنتي موجود، براي استحصال فلزات گرانبها، راندمان كمتر و آلايندگي بسيار زيادي دارند، و نيز ايجاد منابع جديد براي طلا و نقره در پي راه اندازي روش هاي جديد استخراج هيدرومتالورژيكي مس، يك روش علمي كاملا جديد و سازگار با محيط زيست براي توليد طلا و نقره بصورت شمش و نانو پودر ابداع شده است و در مقياس نيمه صنعتي بكار گرفته شده است. اين طرح نسبت به طرح هاي قبلي داراي نوآوري هاي بسياري است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/06/29
تاریخ ثبت: 1395/11/10
خلاصه اختراع:

يكي از قسمت هاي بسيار مهم در يك خودرو، سيستم ترمز آن است. اين سيستم در ايمني و حفظ جان سرنشين نقش بسيار مهم و اساسي دارد. براي اينكه يك خودرو درحال حركت را بتوان دفعتا متوقف كرد، مهار اينرسي خودرو بسيار مهم است. در سيستم هاي موجود، پيشرفت هاي بسيار زيادي صورت گرفته است و از سيستم هاي ضد قفل و هوشمند بسيار پيشرفته اي استفاده شده است. در اين طرح، علاوه بر استفاده از سيستم هاي موجود، براي افزايش كارآيي سيستم ترمز خودرو، نقش اساسي سطح تماس خودرو با زمين درنظر گرفته شده است. به اين ترتيب كه در هنگام ترمزهاي شديد، علاوه بر فعال شدن سيستم ضد قفل و ...، با مكانيزم پيشنهادي، سطح تماس خودرو با زمين افزايش يافته و عملا مي توان بر نيروي اينرسي زيادتري غلبه كرده و در زمان كوتاه تر، خودرو را متوقف كرد. براي اين منظور، چرخ هاي كوچكي (4 چرخ كوچكتر از چرخ هاي اصلي) در قسمت عقب خودرو، بعنوان مثال در قسمت سپر عقب خودرو تعبيه شده و درهنگام ترمز شديد، اين چرخ ها همراه با سيستم ضدقفل ترمز خودرو فعال شده و به پايين آمده و با سطح زمين تماس پيدا مي كنند. اين چرخ ها داراي سيستم ترمز مشابه با چرخ هاي اصلي خودرو هستند و همان سيستم ضدقفل را نيز شامل مي شوند. اين عمل باعث افزايش سطح تماس خودرو با زمين شده و در مهار كردن اينرسي خودرو به كمك چرخ هاي اصلي آمده و كارآيي سيستم ترمز خودرو، علي الخصوص در سرعت هاي بالا را بسيار افزايش ميدهد. همزمان با رها شدن پدال ترمز، اين چرخها به جاي اول خود برگشته و تماس آنها از زمين قطع مي گردد.

تاریخ ثبت: 1396/01/14
مخترع/مخترعان: عليرضا محموديان
خلاصه اختراع:

در اين فرآيند، با استفاده از آمونياك و آهك و آب‌اكسيژنه، كه مواد ارزان‌قيمتي هستند، به روش ليچينگ و رسوب‌دهي كنترل‌شده، رنيوم به دو شكل پررنات آمونيوم و پررنات پتاسيم توليد مي‌شود. خلوص نمك‌هاي به‌دست‌آمده در اين روش، در مقايسه با روش‌هاي مشابه بسيار بالاتر است. قيمت تمام‌شده محصول نيز با توجه به چيدمان حرفه‌اي و حساب‌شده دستگاه‌ها، بسيار پايين‌تر است. همچنين راندمان انرژي نيز در اين روش بالاست. لازم به ذكر است كه رنيوم، پس از طلا و پلاتين، بالاترين قيمت را در بين فلزات داراست. تاكنون در ايران و نيز كشورهاي توليدكننده نمك‌هاي رنيوم از قبيل قزاقستان، با اين روش كسي نتوانسته به خلوص بسيار بالادست پيدا كند. مي‌توان گفت كه براي اولين بار در جهان، توليد نمك‌هاي رنيوم با خلوص بسيار بالا با هزينه توليد كم از روش رسوب‌دهي كنترل‌شده انجام‌شده است.

تاریخ ثبت: 1396/05/21
مخترع/مخترعان: عليرضا محموديان
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، براي اولين بار در جهان، نمك هاي مختلف رنيوم از يكديگر جدا شدند. با انحلال و كريستاليزاسيون مجدد مخلوط نمك هاي رنيوم، مي توان آنها را از يكديگر جدا نمود. به اين ترتيب كه نمك هاي پررنات پتاسيم در جامد باقيمانده و نمك هاي پررنات آمونيوم بصورت محلول در مي آيند كه با تبلور مجدد، مي توان نمك هاي خالص پررنات آمونيوم توليد كرد. در روش هاي فعلي، نمك هاي بارزش پررنات آمونيم را به نمك هاي كم ارزش تر پررنات پتاسيوم تبديل مي نمايند كه روش اختراعي فعلي، با توجه به سهولت و كم هزينه بودن بسيار قابل كاربرد و تجاري سازي است.

موارد یافت شده: 44