لیست اختراعات با مالکیت
سيدعليرضا زرآبادي
3 عدد
با توجه به فضاي كم موجود در آپارتمان هاي امروزه و همچنين نياز جدي به فضايي براي پهن كردن لباس ها، اين وسيله باتوجه به فضاي بسيار كم مورد نياز اين قابليت را داراست كه با جابجايي افقي و عمودي لباس ها وهمچنين امكان چرخش ، دسترسي به البسه را بسيار آسان ميسازد و لباس در تعداد بالا را در فضايي مطلوب آويزان ميكند از ويژگي هاي اي وسيله ميتوان به چند مورد زير اشاره كرد : استفاده بهينه از فضاي موجود امكان نصب در بالكن (فضاي باز) منازل جابجايي،حمل و نقل و نصب آسان
اين اختراع با هدف سهولت در استفاده از انواع قطرههاي چشم به گونهاي طراحي شده است تا انواع بطريهاي محتوي داروي چشم را در سايزهاي مختلف كه در بازار موجود هستند را به راحتي در محل و شيار مشخص جاي داده و كاربري آساني داشته باشد. اين ابزار از سه بخش اصلي چشمي، مدار الكتريكي و لامپ ال اي دي تشكيل شده است. وجود لامپ براي ايجاد باريكه نور جهت تحريك مردمك چشم در هنگام جاي گذاري چشمي ميباشد تا با انحراف زاويه ديد از تماس مستقيم قطره با مردمك جلوگيري كند. اين ويژگي خصوصا براي مواردي كه تماس مستقيم دارو با چشم نبايد صورت گيرد بسيار كاربردي است. به طور كلي با قرار گيري ابزار بر روي چشم، پلك زيرين مقداري به پايين كشيده شده و فضايي براي قرارگيري قطره ايجاد ميكند. سپس به محض قرارگيري قطره چكان در شيار تعبيه شده قرار گيرد كليد خودكار فعال شده و لامپ را روشن ميكند و در نهايت با ايجاد باريكه نوري زاويه ديد تغيير كرده و هم زمان قطره به بهترين شكل در فضاي موجود قرار ميگيرد. سطح زيرين چشمي متناسب با ارگونومي صورت بوده تا به راحتي بر روي صورت قرار گرفته و از ورود نور محيط جلوگيري شود. تركيب موارد بكار گرفته شده در وسيله مورد ادعا نه تنها عيوب و نواقص طرحهاي پيشين را مرتفع مينمايد بلكه كاربري را بسيار ساده و بازدهي را افزايش ميدهد.
با توجه به بحراني جهاني آب و گزارش هاي ناشي از مراكز هواشناسي در عرصه بين المللي ميني بر تشديد بحران كم آبي تا سال 2040 در اثر كاهش آب هاي زيرزميني بر آن شديم تا راهكاري در نظر بگيريم . فرايند مورد نظر نحوه توليد آب از هوا را شرح ميدهد به گونه اي كه ما به كمك فوق اشباع كردن جريان هوا با روشي كه به طور كامل شرح داده شده است ميزان بازده را تا حد زيادي بدون اين كه به محيط زيست آسيب بزنيم و منجر به خشكي هوا شويم بالا ببريم . زيرا كه در اثر استحصال بيش از اندازه با خشكي هوا مواجه ميشويم كه اين فرايند به هيچ عنوان باعث خشكي نميشود . اين فرايند به گونه اي هست كه كل سيستم انرژي خود را از خوريد تامين مي كند و نياز به هيچ گونه انرژي برق نمي باشد . با هدايت هوا به داخل زمين و استفاده از ظرفيت زمين دما را به نقطه شبنم مي رسانيم و آب توليد مي كنيم . اين فرايند به دو صورت كاملا مكانيزه و استفاده از ظرفيت جزر و مد شرح داده شده است .
موارد یافت شده: 3