لیست اختراعات با مالکیت
سيدعليرضا موسوي
16 عدد
اختراع حاضر ظرف نگهداري مواد غذايي نيمه جامد بدون ايجاد فساد و نفوذ هوا با گذشت زمان است كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني ، زير بخش اقلام شخصي يا خانگي ميباشد. بسياري از مواد غذايي به مرور مصرف ميشوند و ممكن است بر اثر استفاده از قاشق ، خالي ماندن سر آنها و هوا كشيدن، بر روي مواد كپك ايجاد شود و طعم، بو و مزه مواد غذايي تغيير يابد. در اين اختراع از مكانيزم پيچشي و فشاري جهت ايجاد نيرو و مكانيزم پيچشي جهت انتقال نيرو استفاده شده است. پيستون مورد استفاده در اين دستگاه درون ظرف قرار گرفته و نيرو ايجاد شده به روش پيچشي يا فشاري ، با مكانيزم پيچشي (توسط پيچ ها) منتقل ميشود تا مواد غذايي به بيرون هدايت شوند. در واقع نيرو ايجاد شده از طريق درب دستگاه به پيچ موجود در دستگاه منتقل شده و باعث خروج محصول ميشود.
دستگاه تعيين ارتفاعات بلند و نيمه بلند نظير كوه و تپه و ساختمان
دستگاه هسته گير آلبالو مورد اختراع قابليت استفاده در مصارف خانگي و همچنين استفاده در صنعت و اصناف گوناگون مانند شيريني پزي ها، آب ميوه فروشي ها، رستوران ها و ... را داشته و با توجه به وسايل مورد استفاده در آن و روش ساخت دستگاه، قادر به بار گيري چندين آلبالو به طور همزمان جهت هسته گيري، هسته گيري و تخليه ميوه هسته گيري شده بدون دخالت دست و فقط توسط حركت يك دسته مي باشد و اين فرآيند را مي توان با سرعتي در حدود 30 كيلو آلبالو در ساعت و بدون تغيير در ظاهر ميوه پس از هسته گيري انجام داد. همچنين مي توان با افزودن يك موتور الكتريكي به آن، فرآيند هسته گيري را اتوماتيك نمود.
پودر سس مايونز محصولي كاربردي در صنايع غذايي جهت كاهش زمان و هزينه توليد مايونز است؛ به طوري كه با مخلوط كردن اين پودر با مقادير مشخص آب، روغن و سركه مي توان به سادگي يك مايونز با كيفيت و پايداري بالا توليد كرد. پودر مايونز نياز به استفاده از ميكسرهاي پيشرفته را مرتفع ميكند؛ قابليت نگهداري طولانيمدت (بيشتر از 2 سال) دارد و با كمك آن ميزان و نوع روغن محصول توسط مصرف كننده تنظيم مي شود.
در اين اختراع براي جلوگيري از كپك زدگي، فساد زودهنگام و خشك شدن مواد غذايي نيمه جامد مانند رب گوجه فرنگي و انار، كشك آماده، انواع سس ها، خامه و غيره از طرح ظرف با حجم متغير استفاده شده است. به اين ترتيب كه در ظرف به صورت يك پيستون آببندي طراحي شده و با حركت در ظرف در طول بدنه ظرف، ماده غذايي را به خارج ظرف پمپ مي زند درست مانند يك سرنگ بزرگ. به اين ترتيب با مصرف شدن ماده غذايي، هوا وارد ظرف نمي گردد و همينطور براي برداشتن ماده غذايي نيازي به قاشق نمي باشد. به اين شكل ماده غذايي براي مدت طولاني تري در درون يخچال سالم باقي مي ماند و نيز دچار خشكي نمي شود و استفاده از ماده غذايي به كمك اين ظرف سريعتر و راحتتر ميباشد.
اختراع حاضر محافظ هوشمند بدنه و صفحه نمايش موبايل و تبلت ميباشد كه مربوط به حوزه مكانيك و الكترونيك است. نوآوري اين اختراع در اين ميباشد، كه در كمترين فضا باتري، سنسور، عملگرها، ضامن و قطات مكانيكي كه در نهايت وظيفه محافظت از گوشي رو برعهده دارند، منظم كنار هم قرار گرفتند، به طوريكه هرگاه هنگامي دستگاه شتاب گرانش را حس كند( گوشي رها ، يا اينكه پرت شده) سنسور شتاب سنج تشخيص داده و فرمان به ضامن داده ميشود. ضامن قطعات مكانيكي حول گوشي را جهت محافظت از آن رها ميكند.
سيالات آلاينده خروجي صنايع، طيف وسيعي از مواد اعم از تركيبات آلي، معدني و بيولوژيكي است كه تخريب مواد بيماري زا و تصفيه آنها قبل از ورود به محيط زيست الزامي ميباشد. ارائه روشهاي به روز جهت تصفيه انواع پسابها با قابليت افزايش راندمان تصفيه، كاهش هزينههاي مصرفي، تخليه آب استاندارد به محيطزيست و بازچرخاني آب جهت استفاده مجدد در حال حاضر نياز اساسي صنايع مختلف ميباشد. اين مهم موجب صرفه جويي در زمان و هزينهها و به تبع كاهش استفاده از آبهاي زيرزميني و حفظ محيط زيست ميگردد. از اين رو روش هاي مختلفي براي تصفيه پساب ارائه گرديده است كه هر كدام از اين روش ها داراي معايبي مي باشند. استفاده از مقدار زياد مواد شيميايي، افزايش TDS و TSS، نرخ پايين كاهش COD و ... از جمله مشكلات روش هاي رايج مي باشند. در اين اختراع سعي شده است تا با هم¬افزايي سيستم پلاسما و كاويتاسيون با ايجاد نقاط پرانرژي به رفع مشكلات مرسوم پرداخته و يا بازده روش هاي ديگر افزايش يابد.
اين سيستم شامل دو جزء الكترونيكي و مكانيكي مي باشد كه به كمك آن مي توان با توجه به عمق و بعد قلب راكتور، ميزان فرورفتگي ميله كنترل به درون قلب راكتور را كنترل نمود و ميزان حركت ميله كنترل به سمت بالا يا پايين را محدود كرد بطوريكه تمام حركت هاي به سمت بالا و پايين ميله كنترل به صورت تمام اتوماتيك انجام مي شود و همچنين تمام كنترلهاي توقف و حركت موتور پله اي به صورت تمام اتوماتيك و با در نظر گرفته شدن تمامي موارد ايمني صورت خواهد پذيرفت. سيستم مكانيكي آن بر اساس تبديل حركت دوراني به خطي بوده و سيستم الكترونيكي آن نيز يك سيستم كاملا هوشمند مي باشد. اين سيستم براي كنترل نمودن محدوده حركتي تمام ميله هاي كنترل موجود در قلب راكتورهاي هسته اي اعم از ميله هاي كنترل عمودي، افقي و صليبي براي كلية راكتورهاي تحقيقاتي و قدرت قابل استفاده مي باشد با استفاده از قسمت مكانيكي اين سيستم و جابجا نمودن موقعيت كليدهاي بالايي و پاييني كه قابليت شناوري در طول مسير حركت دوراني به خطي را دارا مي باشند و نيز استفاده از مدار الكترونيكي مربوطه ميتوان ميزان محدوده حركتي دخول و خروج ميله كنترل به درون قلب راكتور را بسيار دقيق تعيين نمود.
موارد یافت شده: 16