لیست اختراعات با مالکیت
مجيد محمودي
6 عدد
با توجه به پيشرفت هاي كه در صنعت بهداشتي و آرايشي روزانه شاهد آن هستيم و با ظهور ماسك هاي جديدي كه هر روزه به بازار عرضه مي گردد مي باشيم كه تقريباً بيشتر اين ماسك ها با استفاده از مواد شيميايي درست شده و با تركيبات الكلي بيشتر ساخته مي شود كه خيلي از افراد با استفاده از اين ماسك ها دچار عوارضي هم چون خارش ، طاول ، سوزش ، ايجاد چاله هاي بر روي پوست ، جوش و كك ميشوند و از همه مهمتر و وحشت ناكتر استفاده از اين ماسك ها در حين روز بخصوص در برابر مواجه با نور خورشيد كه تركيبات جديد بر روي پوست ايجاد نموده و باعث سرطان پوست مي گردد و نيز مواد افزودني و نگهدارنده اين ماسك ها بسيار خطرناك و محلك است از اين رو تصميم به ساخت نوعي ماسك با فرمول گياهي و صد در صد طبيعي نمودم كه بر تمام اين مشكلات فائق آيد
ابتدا در مقدار مشخصي از آب داغ مواد نگهدارنده، امولسيفاير، نمك دريا و پودر گياه استويا حل ميشوند، بعداز افت دما ديگر مواد، ازقبيل عصاره و اسانسها، گليسيرين و ساپونين اضافه ميشوند. تا انحلال كامل بهم زده و يك بار فيلتر شده، پس از خنك شدن محلول و بدست آمدن خميردندان با غلظت مورد نظر، بسته بندي ميشود. خميردندان مادهاي است شوينده، جرم زدا و گاه ضد عفوني كننده كه به شكل خمير و در بستههايي تيوپي قرار داده و با فشردن آن محتويات درونش خارج، و با كمك مسواك جهت تميز نمودن دهان و دندان استفاده مي شود. بسياري از غذا هايي كه خورده مي شوند باعث توليد اسيد، توسط باكتري ها در دهان، و در نهايت زرد شدن ، خرابي و پوسيدگي دندان ها مي شوند. رسوب پروتئينهاي بزاق در دهان، موجب زردي دندان ها شده كه اين رسوب زمينهساز پلاكهاي ميكروبي هستند. از جمله عوامل تآثير بر زردي دندانها، شامل ژنتيك، نوع غذا و نوشيدني مصرفي (چاي، نوشابهها و نسكافه)، مصرف سيگار، افزايش سن و.... مي باشند. به همين منظور خميردندان هاي مختلف، با كارايي هاي متفاوت وجود دارد، كه بعضي از آنها بدليل استفاده بيش از حد از تركيبات شيميايي نه تنها خاصيت درماني نداشته بلكه باعث ازبين رفتن ميناي دندان و درنتيجه بوجود آمدن بوي هاي نامطبوع و بد ميشوند. در خمير دندان سفيد كننده از تركيبات پروكسايد و هيدروژن براي سفيد كردن دندانها استفاده ميشود كه از نظر علمي، اين مواد به بافتهاي نرم، غشاء مخاطي در دهان و سلولهاي سطحي لثه، آسيب و صدمه جدي وارد مي نمايند. از آنجايي در تمامي خميردندانهاي ماده كف كننده بكاررفته از تركيبات سولفات لاريت سديم هستند، كه اين ماده و ديگر تركيباتش باعث خشكي پوست لثه، خشك شدن ترشهات دهان و درنتيجه ازبين رفتن ميناي دندان، ترك خوردگي لثه، خون ريزي دندانها و بوي بد دهان ميشوند. بنابراين يكي از بهترين روشها استفاده از گياهان دارويي با تركيبات موثر براي ساخت خميردندان، با عوارض جانبي كم و تاثير عالي در تميزكردن و سفيد كردن و ازبين بردن بوي بد دهان شوند، كه نه تنها فاقد عوارض جانبي نبوده بلكه باعث تقويت دندان و لثه مي شود. لذا در صدد آن بر آمديم تا براي فرموله وساخت عوامل گياهي براي سلامتي دهان، دندان و لثه اقدام كابردي و موثرنماييم.
با توجه به پيشرفت هاي كه در صنعت دارويي،داروهاي متعدد موضعي و خوراكي از جمله گروه¬هاي ايميدازول و آمينواسيدها براي درمان بيماري قارچ پوستي مورد استفاده قرار مي¬گيرند كه در بعضي از موارد با شكست درمان و عوارض بد ناشي از استفاده اين دارو و پمادها كه اكثريت آنها از مواد شيميايي تشكيل شده، همراه بوده¬اند. از طرفي قارچ ها علل شايع عفونت¬هاي پوستي در سرتاسر جهان هستند. خطر ابتلا انسان به اين عفونت ها در طول زندگي 20-10 درصد است. ﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎي ﻗﺎرﭼﯽ ﺳﻄﺤﯽ ﺟــﺰو ﻋﻔﻮﻧت¬هاي ﺷﺎﯾﻊ ﭘﻮﺳﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ در اﺷﮑﺎل ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﭘﻮﺳﺖ و ﻣﺨﺎط را ﮔﺮﻓﺘﺎر مي كنند. همچنين بيماري قارچ، براي دستگاه تناسلي، بخصوص در بانوان شايعترين نوع از بيماري قارچي است كه در اثر كوچكترين آلودگي محيطي و يا ديگر موارد دچار اين بيماري مي-شوند. لذا درصدد آن بر آمده¬ايم تا تلاش گستردهاي براي تعيين عوامل طبيعي و گياهي موثر بر اين بيماري، براي كم كردن و در طولاني مدت، ازبين بردن قارچهاي پوستي صورت پذيرد ، تا اينكه سرانجام به اين فرمولاسون دست يافته¬ايم. در اين فرمول از چهار گياه بصورت هاي بذر (اسفرزه)، پوسته (دارچين و پرتقال)، دانه(سياه دانه) و استخراج¬هاي حاصل از فراوري مخصوص به هركدام انجام و مواد موثره آنها بدست آمده و تحت شرايط خاص باهم مخلوط شده و تا زمان انحلال كامل باهم توسط دستگاه استيرر، با مگنت سايز 2 براي مدت 20 دقيقه ميكس مي شوند.
موارد یافت شده: 6