لیست اختراعات با مالکیت محمد افشار
19 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 19
تاریخ اظهارنامه: 1392/05/12
تاریخ ثبت: 1392/07/23
مخترع/مخترعان: محمد افشاريان زاده
خلاصه اختراع:

امروزه نياز به تميز كاري و سرويس رايانه ها و قطعات الكترونيكي از درجه اهميتت ويژه اي برخوردار است تا جاييكه شركت ها و سازمان هاي بزرگي به منظور عمليات سرويس و پشتيباني تجهيزات رايانه اي ايجاد گرديده است. سرويس سيستم ها و تجهيزات در حالت عادي، نيازمند نقل و انتقال تجهيزات به خارج از محيط كار بوده كه از لحاظ امنيت، هزينه و زمان، داراي ريسك بسيار بالايي دارد. با استفاده از اين اختراع \\\\\\"اتاقك سرويس كاري ايزوله قابل حمل\\\\\\" با راه اندازي اتاقك در كمتر از 5 دقيقه، مي توان بدون نياز به نقل و انتقال تجهيزات، در محل، نسبت به سرويس كاريدر كمترين زمان و بدون كمترين آلودگي(صدا، گرد و غبار، روغن ريزي و...)، عمليات سرويس را انجام داد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/23
مالک/مالکان: آقاي محمد افشار
تاریخ ثبت: 1395/03/01
خلاصه اختراع:

در روش جوشكاري ريختگي الكتريكي درز اتصال توسط ماده مذاب با درجه حرارت بالا پر مي شود كه سبب ذوب لبه هاي اتصال، امتزاج و پس از سرد شدن تشكيل يك جوش مي گردد. اين روش براي اتصال متالوژيكي بازه بسيار وسيعي از فلزات با جنس و ابعاد متفاوت كاربرد دارد. در اين روش مواد فلزي پركننده با جنس مناسب، درون محفظه ذوب ريخته مي شود. اين مواد شارژ شده به وسيله حرارت ناشي از القاي جريان الكتريكي داخل محفظه و يا قوس الكتريكي، ذوب مي شوند و پس از رسيدن به درجه حرارت مناسب به داخل قالبي كه بر روي فصل مشترك دو عضو اتصال بسته شده مي ريزد. حرارت بالا سطوح اتصال را ذوب مي كند و پس از سرد شدن يك جوش را تشكيل مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/06/25
مالک/مالکان: آقاي محمد افشار
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

روش جوشكاري فورج ذوبي با در نظر گيري نقاط قوت روش¬هاي جوشكاري ديگر و حذف نقاط ضعف و محدوديت آنها، يك سيستم جديد جامع براي اتصال فلزات با سطح مقاطع متفاوت، از قطعات نازك تا مقاطع بسيار ضخيم را فراهم مي سازد. كنترل دقيق روي متغيرهاي ورودي، سرعت بالاي اجراي عمليات، سهولت در اجراي جوشكاري و عدم نياز به مهارت خاص اين روش را كاملا ايده آل مي سازد. اعضاي اتصال به وسيله يك قوس الكتريكي و بدون نياز به فلز واسط يا فلاكس و با هر نوع طرح اتصالي به يكديگر متصل مي شوند. دو عضو اتصال روبرروي يكديگر قرار مي گيرند و يك قالب سراميكي دور آنها بسته مي شود. گاز محافظ به داخل قالب دميده شده و محيط را براي ايجاد قوس الكتريكي فراهم مي كند. با ايجاد قوس با فاصله طولي، زمان و آمپراژ مناسب و كنترل آن توسط سيم پيچ هاي الكترومغناطيسي دو سطح اتصال ذوب موضعي مي شود. سپس يك نيروي محوري بر اين اعضا اعمال شده كه به فرو رفتن دو سطح اعضا در يكديگر يا در اصطلاح فورج نهايي منجر مي گردد. بدين وسيله يك اتصال متالورژيكي بين دو قطعه رخ مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/22
تاریخ ثبت: 1396/06/21
خلاصه اختراع:

دستگاه تمام مكانيكي گره زن آرماتور بندي با استفاده از چندين مكانيزم قادر خواهد بود دو يا چندين ميلگرد را به هم با قدرت فوق العاده متصل كند؛ طوري با اعمال نيروي دست به دسته هاي دستگاه يك كشويي به جلو حركت كرده و با دزديدن تنها يك سيم مفتول از خشاب موجود در داخل دستگاه سيم مفتول را در يك مسير منحني شكل به جلو هدايت خواهد كرد؛ كه سبب چرخيدن سيم مفتول به دور ميلگرد خواهد شد؛ با ادامه دادن حركت رو به جلو، پين يك قطعه پله دار را به جلوحركت داده و سبب تغيير مسير منحني شكل شده و سيم مفتول را دور ميلگرد ها قفل مي كند؛ در برگشت يك تسمه مارپيچ كه در سر آن از يك قلاب فنر دار استفاده شده، سبب پيچاندن سيم مفتول ميشود و فنر نام برده كه در داخل قلاب وجود دارد، قلاب را از گره جدا مي كند.

تاریخ ثبت: 1396/09/29
خلاصه اختراع:

در آشكارسازهاي سنتيلاسيوني چنانچه بخواهيم ذره آلفا را آشكارسازي كنيم از سولفيد روي فعال شده با نقره و چنانچه بخواهيم ذره بتا را آشكارسازي كنيم از پلاستيك استفاده مي¬كنيم. سيگنال خروجي از آشكارسازهاي سنتيلاسيوني پلاستيكي با روكش سولفيد روي فعال شده با نقره همراه با نويز زياد و دامنه پايين مي¬باشد. لذا بايستي براي بهره¬گيري از اين سيگنال خروجي، سيستم پردازش سيگنالي مناسبي براي آن طراحي گردد. سيستم پردازش سيگنال آشكارساز بسته به نوع، كاربرد و هدف از طراحي از اجزاي مختلفي تشكيل مي¬شود. سيستم پردازش سيگنال آشكارساز سنتيلاسيوني از پيش¬تقويت¬كننده، تقويت¬كننده، مدار ارزياب و شمارش گر تشكيل شده است. سيستم پردازش سيگنال طراحي و ساخته شده داراي نويز بسيار پايين ( ) و پهناي بالا( ) مي¬باشد. گين خروجي تقويت¬كننده و سيستم طراحي شده داراي قابليت تفكيك ذرات از يكديگر مي¬باشد. مدار پيش¬تقويت¬كننده طراحي شده از نوع حساس به بار و داراي فيلتر ميان¬گذر جهت حذف نويزهاي خروجي از آشكارساز مي¬باشد. زمان رشد اين پيش¬تقويت¬كننده 8nSو زمان فروافت آن 45uS مي¬باشد. شمارشگر طراحي شده از يك مقايسه ¬كننده جهت تفكيك ذرات با سرعت بالا و شمارش آن¬ها مي¬باشد. سيستم پردازش سيگنال طراحي و ساخته شده بهينه، مقرون به صرفه و از مشخصات زماني و نويزي بسيار خوبي برخوردار است.

تاریخ ثبت: 1396/10/04
مخترع/مخترعان: محمد افشار
خلاصه اختراع:

آشكارسازي ذرات عبارتست از فرآيندي كه در آن جرم، انرژي، بار، مسير حركت و در مجموع نوع يك ذره حامل انرژي كه در واكنش‌هاي هسته‌اي بوجود مي‌آيد، تعيين مي‌شود. كار آشكارساز عبارتست از توليد يك پالس به ازاي هر ذره اي كه وارد آن مي¬شود. پالس خروجي از آشكارسازهاي تابش هسته¬اي به صورت آنالوگ بوده و براي درك بهتر از كميت و كيفيت اين پالس بايستي آن را به كميت ديجيتال تبديل نمود. سيگنال خروجي از آشكارسازهاي تابش هسته¬اي به علت اين¬كه دامنه¬ي بسيار پاييني دارند، نمي¬توان به صورت مستقيم به كميت ديجيتال تبديل نمود. لذا بايستي ابتدا دامنه آن را افزايش داد سپس روي آن پردازش ديجيتال انجام نمود. اولين عنصر از عناصر پردازش سيگنال پيش¬تقويت¬كننده¬ها مي¬باشند. وظيفه پيش¬تقويت¬كننده دريافت سيگنال از آشكارساز با سرعت بالا به همراه تقويت آن و سپس ارسال آن به سمت دومين عنصر پردازش سيگنال يعني تقويت¬كننده مي¬باشد. وظيفه اصلي پيش¬تقويت¬كننده علاوه بر موارد ذكر شده، حذف نويزي است كه بر روي سيگنال خروجي از آشكارساز سوار است، مي¬باشد. بنابراين چنانچه نويز از روي سيگنال اصلي خروجي از آشكارساز حذف نشود، نويز به همراه سيگنال اصلي تقويت شده و مانند سيگنال اصلي مورد شمارش قرار خواهد گرفت. بنابراين، پيش¬تقويت¬كننده¬ها معمولا تا جايي كه ممكن است در نزديكترين فاصله نسبت به آشكارساز قرار مي¬گيرند تا اثرات نويزي كاهش يابد. پيش-تقويت¬كننده طراحي و ساخته شده به صورت تك كاناله و چهار كاناله، سريع، حساس به بار، با نويز پايين و براي اكثريت قالب آشكارسازها قابل استفاده مي¬باشد. شبيه¬سازي اين پيش¬تقويت¬كننده با نرم افزار Orcad و Proteus بود و PCB آن با استفاده از نرم افزار Altium Designer شبيه¬سازي شده است. نوع اين پيش¬تقويت¬كننده از نوع ترانزيستور با FET ورودي مي¬باشد. امپدانس ورودي پيش¬تقويت¬كننده طراحي شده 500 اهم و امپدانس خروجي آن 50 اهم مي¬باشد. براي تبديل سيگنال جرياني ورودي به ولتاژ قابل پردازش مقاومت اهمي ورودي 108 اهم مي¬باشد. پهناي باند اين پيش¬تقويت¬كننده در حدود 50مگاهرتز وگين آن 100 مي¬باشد. زمان رشد پالس خروجي اين پيش¬تقويت¬كننده 10نانوثانيه و زمان فروپاشي آن 30ميكروثانيه مي¬باشد كه با توجه به نوع پاسخ زماني آشكارساز قابل تغيير است. نويز اين پيش¬تقويت¬كننده مي¬باشد كه داراي مشخصات نويزي بسيار خوبي است. نوع اتصال اين پيش¬تقويت¬كننده به آشكارساز از نوع كوپلاژ Ac مي¬باشد. توان مصرفي اين پيش-تقويت¬كننده 15ميلي¬وات است كه داراي اتلاف انرژي بسيار پاييني است. ولتاژ منبع تغذيه اين پيش¬تقويت¬كننده مي¬باشد كه از آن براي باياس كردن ترانزيستورهاي مدار استفاده مي¬شود. نوع ترانزيستور FET ورودي از نوع JFET109 كه داراي خازن ورودي بسيار پاييني است. نوع ترانزيستورهاي دوقطبي اين پيش¬تقويت¬كننده از هردو نوع NPN و PNP -2N3904&2N3906 استفاده شده است. كانكتورهاي ورودي و خروجي پيش¬تقويت-كننده از نوع BNC و كانكتور تغذيه از نوع سوزني مي¬باشد. اتصال كابل ورودي و خروجي از نوع RG-174 كه داراي مقاومت استاندارد 50اهم مي¬باشد استفاده شده است. ابعاد برد چاپ شده پيش¬تقويت¬كننده تك كاناله و ابعاد برد چاپ شده پيش¬تقويت¬كننده چهار كاناله مي¬باشد.

تاریخ ثبت: 1396/10/04
مخترع/مخترعان: محمد افشار
خلاصه اختراع:

تقويت¬كننده عامل اصلي تقويت علامت خروجي آشكارساز است. بسياري از تقويت¬كننده¬ها براي خروجي محدوده¬ مجازي دارند كه حد بالاي اين محدوده غالبا كمتر از 10 ولت مي¬باشد. علاوه بر تقويت، نقش مهم ديگر تقويت-كننده، تبديل علامت خروجي به شكلي كه براي اندازه¬گيري مناسب باشد. تقويت¬كننده¬ها داراي دكمه¬هاي تنظيم ضريب تقويت هستند كه معمولا هريك از دكمه¬ها داراي محدوده خاصي هستند و با استفاده از مجموعه آن¬ها مي-توان ضريب تقويت را به اندازه دلخواه تنظيم نمود.چناچه سيگنال بعد از خروج از پيش¬تقويت¬كننده مستقيم وارد سيستم پردازش سيگنال ديجيتال شود، به خاطر امپدانس ورودي 50 اهم استاندارد مبدل آنالوگ به ديجيتال دچار افت دامنه شده و سيگنال از بين مي¬رود. لذا بايستي سيگنال پس از خروج از پيش¬تقويت¬كننده، وارد تقويت-كننده شده تا دامنه¬ي آن به اندازه¬اي كه براي سيستم پردازش سيگنال ديجيتال مناسب است، تقويت شود. تقويت-كننده دومين عنصر از عناصر پردازش سيگنال آشكارسازهاي تابش هسته¬اي مي¬باشد. تقويت كننده به پالس خروجي از پيش¬تقويت كننده شكل مي¬دهد . تقويت¬كننده عامل اصلي تقويت سيگنال خروجي آشكارساز است. تقويت¬كننده¬ها در سيستم پردازش سيگنال آشكارساز تابش هسته¬اي بعد از پيش¬تقويت¬كننده¬ها قرار مي¬گيرند. بسياري از تقويت¬كننده¬ها براي خروجي محدوده¬ مجازي دارند كه حد بالاي اين محدوده غالبا كمتر از 12 ولت مي-باشد. علاوه بر تقويت، نقش مهم ديگر تقويت¬كننده، تبديل علامت خروجي به شكلي كه براي اندازه¬گيري مناسب باشد. تقويت¬كننده¬ها داراي دكمه¬هاي تنظيم ضريب تقويت هستند كه معمولا هريك از دكمه¬ها داراي محدوده خاصي هستند و با استفاده از مجموعه آن¬ها مي¬توان ضريب تقويت را به اندازه دلخواه تنظيم نمود. ¬تقويت¬كننده طراحي و ساخته شده به صورت تك كاناله و چهار كاناله سريع با گين بالا و نويز پايين مي¬باشد مدار شكل تقويت¬كننده طراحي شده در ورودي از دو خازن به صورت اتصال دو خازن به صورت پايه مشترك براي حذف سيگنال dc پيش¬تقويت¬كننده استفاده شده است. براي تقويت سيگنال از تقويت¬كننده عملياتي LT1363 كه بسيار پركاربرد براي تقويت سيگنال با گين بالا مي¬باشد استفاده شده است. از كليد كلنگي براي تغيير حالت مدار و تغيير ميزان قدرت تقويت¬كنندگي با اتصال به تقويت¬كننده عملياتي استفاده شده است. بعد از تقويت¬كننده عملياتي از ترانزيستورهاي دوقطبي 2N3904&2N3906 براي تطبيق امپدانس كاهش اثرات افت سيگنال استفاده شده است. از منبع تغذيه براي تغذيه ترانزيستور و تقويت¬كننده عملياتي استفاده شده است. ابعاد برد چاپ شده ¬تقويت¬كننده تك كاناله و ابعاد برد چاپ شده ¬تقويت¬كننده چهار كاناله مي-باشد. استفاده از چند سيم به جاي يك سيم آند در محفظه¬ي تناسبي مي¬تواند باعث افزايش قدرت تفكيك¬پذيري شود تا جايي كه در آشكارسازهاي با ميدان ديد بزرگ از صفحه¬ي توري مانندي از سيم¬هاي آند بين صفحه¬هاي كاتدي كه در دو طرف آشكارساز قرار مي¬گيرد، استفاده مي¬شود. آشكارسازهايي كه در آن¬ها از چند سيم آند استفاده مي¬شود، آشكارسازهاي تناسبي چندسيمي ناميده مي¬شوند. سيگنال خروجي از آشكارسازهاي چندسيمي دامنه بسيار پاييني در حدود ميكرو آمپر دارند. لذا براي استفاده بهينه از اين سيگنال و به¬كار گيري در كاربردهاي مختلف، اين سيگنال بايستي تقويت و به اندازه¬اي كه بتوان در سيستم پردازش سيگنال مورد استفاده قرار داد، دامنه آن را افزايش داد. اولين قسمت از عناصر سيستم پردازش سيگنال پيش¬تقويت¬كننده¬ها مي¬باشد. وظيفه اصلي و اساسي پيش¬تقويت-كننده¬ها عمل تقويت سيگنال و همچنين تطبيق امپدانس بين آشكارساز و تقويت¬كننده مي¬باشد. سيگنال خروجي از پيش¬تقويت كننده هنگام اتصال مستقيم به ساير عناصر پردازش سيگنال با كاهش دامنه مواجهه شده، لذا براي حل اين مشكل سيگنال بايستي بعد از خروج از پيش¬تقويت¬كننده¬ وارد تقويت¬كننده سريع با نويز پايين شده، تا دامنه سيگنال به اندازه¬اي كه براي ساير عناصر پردازش سيگنال مناسب باشد، افزايش يابد. از مشخصات اين تقويت¬كننده مي¬توان به سرعت بالا، گين بالا و محدوده فركانسي منطبق بر پيش¬تقويت¬كننده اشاره كرد. اين مدار توسط نرم افزار Proteous كه يك نرم افزار قدرتمند در زمينه¬ي طراحي مدارات الكترونيك مي¬باشد، طراحي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/11
تاریخ ثبت: 1396/10/27
مخترع/مخترعان: محمد افشارفرد
خلاصه اختراع:

در دستگاه اختراع شده از مخلوط گازهاي هيدروژن و اكسيژن براي تميزكاري رسوبات و آلودگي هاي درون محفظه احتراق موتور هاي بنزيني، گازوييلي و گازي استفاده مي شود. اين گازها از طريق تجزيه الكتروشيميايي آب در درون يك سل با استفاده از دو الكترود و توسط جريان الكتريكي توليد و از طريق كانال هواي ورودي به موتور به مقدار معين وارد محفظه احتراق موتور در حال كار مي شود. مقدار گاز ورودي به درون موتور بر اساس حجم موتور تعيين و توسط كنترل كننده هاي الكترونيكي به درون محفظه احتراق موتور فرستاده مي شود. آلودگي ها و تركيباتي مانند برخي از هيدروكربن ها، روغن ها، وكس ها، دوده و محصولاتي كه در اثر احتراق ناقص سوخت‌هايي مانند بنزين و گازوئيل در محفظه احتراق رسوب مي نمايند علاوه بر كوبش موتور باعث افزايش اصطكاك در موتور شده و موجب افت راندمان موتور مي شوند به عبارت ديگر با وجود اين تركيبات انرژي حاصل از احتراق در موتور كه قرار بوده به عنوان انرژي محركه صرف حركت وسيله نقليه شود بخشي از ان توسط اصطكاك تلف مي گردد. از طرف ديگر با افزايش اين رسوبات در موتور راندمان احتراق به تدريج كاهش يافته و سوخت به صورت كامل در موتور نمي سوزد و اين احتراق ناقص باعث خروج گازهاي آلوده كننده و خطرناك از موتور و آلودگي هاي زيست محيطي مي گردد. ورود مخلوط گازهاي اكسيژن و هيدروژن به درون محفظه احتراق موتور باعث انجام واكنش هاي شيميايي اين گازها با رسوبات و آلودگي هاي درون اين محفظه در دماي بالا شده و محفظه احتراق را از اين مواد پاكسازي مي نمايد. تميز شدن محفظه احتراق موتور علاوه بر افزايش راندمان و توان موتور و متعاقب آن كاهش مصرف سوخت، باعث كاهش قابل ملاحظه خروج گازهاي آلوده‌ كننده اي مانند انواع هيدروكربن ها، CO، CO2 و NOx از موتور به دليل تميز شدن محفظه احتراق و سوزش كامل سوخت مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/06
تاریخ ثبت: 1389/12/24
خلاصه اختراع:

نرم افزار شبيه ساز چيلر جذبي در زمينه صنعت و رشته تاسيسات تهويه مطبوع براي آموزش راهبري و نگهداري چيلر جذبي است. از آنجا كه هزينه خريد و تعميرات چيلرهاي جذبي بسيار بالاست، لذا براي آموزش راهبرها، فقط عيوب به صورت تئوري مطرح مي گردد كه ما در اين نرم افزار با تامين شرايطي بسيار نزديك به شرايط واقعي امكان يادگيري را افزايش داده ايم. اين طرح به صورت نرم افزاري سيموله شده است. ورودي ها در اين نرم افزار دما، فشار، غلظت، مبرد، محلول ليتيوم برومايد، سطح مبرد و محلول و ... بوده و خروجي در دو حالت نرمال و غيرنرمال ايجاد ميگردد. مثلا اگر حالت غيرنرمال كريستاليزاسيون را براي كاربري به وجود آورديم او با سنجش فشار و غلظت ژنراتور و ابزرور و مشاهده كاركرد صحيح پمپ هاي آب چيلد، پمپ آب برج خنك كن و فن برج و ... بتواند بهترين گزينه حل مشكل را انتخاب كند. بديهي است به ازاي هر بار انتخاب اشتباه يك امتياز منفي براي او مي تواند ثبت شده و مربي آموزش با اين نمرات مي تواند فرد را ارزيابي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/12
تاریخ ثبت: 1389/04/16
خلاصه اختراع:

با فراهم شدن بستر انتقال بي سيم اطلاعات عصر جديدي از سيستم هاي نظارتي و كنترلي آغاز گرديده است مهمترين بخش هاي يك فرآيند نظارتي واحدهاي نظارتي حسگرها و عامل هاي كنترلي آن مي باشند عمده سيستم هاي كنترلي بر اساس شبكه هاي شيمي مختلف پياده سازي شده اند كه با مشكلات زيادي مي باشد هدف از ساخت اين مجموعه پياده سازي اولين سامانه ارتباطي بي سيم هوشمند با قابليت هاي بسيار زياد مي باشد از عمده مزاياي آن مي توان به امكان ساخت در هر ابعاد افزايش و يا كاهش تعداد گره هاي حسگر و عامل بدون نياز به اعمال تغييرات قابليت مديريت نظارت و كنترل هوشمند اشاره نمود

موارد یافت شده: 19