لیست اختراعات با مالکیت
محمد زارعي
37 عدد
"اين اختراع مبتني بر يك الگوريتم صنعتي قابل اجرا بر روي پردازندههاي صنعتي است كه علاوه بر ارائه يك روش چندسطحي براي تخمين پارامترهاي مدهاي نوساني، مكانيسمي را نيز براي شروع و توقف آشكارسازي نوسانات پيشنهاد ميدهد. اين فرآيند آشكارسازي ميتواند بصورت بلادرنگ در پايش وضعيت پايداري سيگنال كوچك سيستمهاي قدرت و نظاير آن و براي اتخاذ تصميمات به موقع در امر بهرهبرداري و ديسپاچينگ بكار گرفته شود. سطح اول پردازشي در روش پيشنهادي برآوردي اوليه از محل مدهاي غالب است و سطوح بعدي پردازشي با رويكردي ابتكاري بر مبناي تئوري فيلترهاي گوسين يا توابع كِرنِل دقت تخمين پارامترها و قدرت تفكيك زماني در تخمين دامنه و ضريب ميرايي را افزايش ميدهد. براي اين منظور از حداقل طول قاب داده بر مبناي خصوصيات مدهاي مجاور استفاده ميشود. بنابراين ميتوان به يك قدرت تفكيك زماني حداكثري دستيافت. تخمين پارامترهاي نوسانات فركانس پايين در اين روش ميتواند در جهت سادگي بستر انتقال، ذخيره و پردازش اطلاعات بهصورت غيرمتمركز در سطح واحدهاي اندازهگيري فازور (PMU) پيادهسازي شود. علاوه بر اين، بخشي از الگوريتم ارائه شده در اين اختراع قابل استفاده براي آشكارسازي مدهاي نوساني در محدودههاي فركانسي بالاتر در كاربردهاي گوناگون و همچنين استخراج مؤلفههاي هارمونيكي است."
باتري واناديومي يك سامانهي ذخيرهسازي انرژي است كه براي ذخيره انرژي خورشيد و باد كه ماهيت تناوبي دارند بسيار مناسب ميباشد. همچنين از باتري واناديمي ميتوان در خودروهاي برقي استفاده كرد. علاوهبر ساخت سل اين باتري، تلاش شدهاست تا با اصلاح الكترودهاي باتري واناديومي توسط الكتروكاتاليزور كربننانوتيوب، سرعت فرايندهاي الكتروشيميايي باتري واناديومي تا حد مطلوبي بهينه شود چرا كه الكترودها در حالت عادي عملكرد خيلي خوبي در باتري ندارند. كاتاليست كربننانوتيوب توانسته است ΔEp را كاهش دهد و برگشتپذيري سيستم نسبت به نمد كربني برهنه بهبود يافته است (شكل5 صفحهي 2). زمانيكه از تركيب كربن نانوتيوب و تيمار حرارتي- اسيدي به منظور اصلاح الكترود نمدكربني استفاده ميشود، جريان سيستم بيشترين افزايش را در مقايسه با ديگر حالت هاي اصلاحي دارد. به دليل حضور گروه هاي عاملي اكسيژن دار در سطح كربن نانوتيوب فعال شده (كه قادر به جذب تركيبات واناديوم مي باشد)، فرايندهاي الكتروشيميايي با سرعت مناسبتري در سطح الكترود اصلاحشده انجام ميپذيرد. (شكلهاي 6 و 7 صفحهي 3) طراحي جديد صفحاتدوقطبي با ايجاد حوضچه روي صفحه گرافيتي و تنها استفاده از دوكانال (به جاي شيارهاي پيدرپي در سيستمهاي سابق) سيستم را سادهتر نموده و در وقت و هزينه به مراتب صرفهجويي ميشود. همچنين با اين طراحي احتمال نشت الكتروليت در سيستم به حداقل ميرسد (شكلهاي10 و 11 صفحهي 5). سل باتري واناديومي ساخته شده، از دو نيمسل تشكيلشدهاست كه بهوسيله يك غشاء تبادل پروتون از هم جدا ميشوند. در هر سل دو الكترود قراردارد كه الكترونها از طريق آنها به الكتروليت منتقل ميشوند. الكتروليت موجود در دو تانك ذخيره توسط دو پمپ، درون سل به جريان درميآيند (شكل1 صفحه 1). در هنگام شارژ باتري فرايندهاي زير رخ ميدهد: : واكنش نيمسل مثبتVO2+ + H2O → VO2+ + 2H+ + e – : واكنش نيمسل منفيV3+ + e - → V2+
ثابت كننده جسم نافذ به بدن
ترميم زخم هاي ناشي از سوختگي در پوست انسان نياز به داروها و شرايط خواص دارد. وجود پانسمان به خاطر خطر لانه گزيني باكتري‚ قارچ ‚گردوخاك و... خود بخشي از مشكل هست‚ بنابراين تعويض سريع بانداژ لازم مي باشد كه وقت گير‚ هزينه بر و اينكه در بيشتر موارد نياز به كمك شخص ديگري دارد. همچنين اگر سوختگي در قسمتي از بدن رخ بدهد كه داراي مو مي باشد، پس از درمان موهاي آن بخش ديگر رشد نمي كنند و اين باعث زشت شدن بدن بيمار مي گردد. توليد فيلم سوختگي با استفاده از تانن طبيعي بلوط و ديگر تركيبات داراي ويژگي هاي خاصي مانند التيام زخم ها و سوختگي ها با اثرات جانبي كمتر، عدم نياز به پانسمان و خاصيت ترميم كنندگي بافت آسيب ديده توسط فيلم ها و استفاده همزمان داروهاي ضد سوختگي ديگر‚ رويش مجدد مو در سوختگي ناحيه داراي مو مي باشد.
در حال حاظر براي فيكس كردن سر، يك تكنسين لازم است و بايد از ابتدا تا انتهاي حمل تكنسين مراقب سر باشد اين كار باعث كاهش نيروها دركمك رساني و همچنين كندي كار ميشود، همچنين تكنسين ها مجبور به كمك گرفتن از افراد آموزش نديده اند كه خود اين كار باعث اسيب احتمالي به بيمار ميشود. هدف از ساخت اين وسيله به حداقل رساندن زمان لازم براي فيكس كردن سر، كاهش خطرات احتمالي از جدا شدن سر هنگام حمل، افزايش نيرو براي كمك رساني مزاياي اين وسيله شامل موارد زير است: 1-باعث فيكس شدن كامل سر و گردن ميشود. 2-باعث كاهش تعداد تكنسين ها در حين جا به جايي مي شود. 3-از تكان خوردن يا جداشدن دست هنگام حمل جلوكيري ميكند.
در اين روش دستگاهي رو كه از لحاظ شكل ظاهري شبيه به دستشويي هاي فرهنگي هست ،از سه لايه مجزا از هم تشكيل شده است كه در انتهاي ترين قسمت آن، محل قرار گيري ظرف نمونه ميباشد كه با استفاده از سنسور هاي رو كه دارند اندازه نمونه مورد نياز ازمايشگاه رو كنترل ميكنن در صورت كافي بودن نمونه درب ظرف به صورت اتومات و خودكار بسته مي شود. بعد از گرفتن نمونه حداقل بيمار هنوز مقدار قابل توجهي مدفوع در داخل شكم خود دارد كه انها نيز بايد تخليه گردد و موجب راحتي بيمار گردد ، كه در لايه مياني دستگاه ميتواند مدفوع خود را به تمام تخليه كند ، بعد از تخليه مدفوع بيمار بايد تماما از لحاظ بهداشتي خود را شستشو دهد ،جهت جلوگيري از مخلوط شدن مدفوع با ابي رو كه براي شستشو استفاده ميشود كه جنبه وصحنه خوبي را ايجاد نميكند ، باز هم در اين لايه از دستگاه سنسور هاي تعبيه شده كه درب لايه مياني رو مي بندد .و كار هاي شستشو و نظافت در لايه اولي (لايه رويي دستگاه) انجام مي شود كه از اخر بعد از برداشتن ظرف نمونه از دستگاه خود دستگاه به صورت اتومات با استفاده از مواد شوينده تميز ميگردد و براي استفاده هاي مجدد اماده ميشود
تروما به معني صدمه ناشي از انتقال انرژي از محيط به بافت بدن ميباشد، به عبارت ديگر تروما ايجاد آسيب و يا جراحتي است كه به تغيير ساختماني يا عدم تعادل ساختماني يا عدم تعادل فيزيولوژيك همراه باشد، انتقال انرژي جنبشي ممكن است در طبيعت به صورت نافذ يا غير نافذ باشد، له شدگي ناشي از تصادف و سقوط مثالهاي از تروماي غير نافذ ميباشد در حالي كه زخم ناشي از گلوله و چاقو مثالهاي از تروماهاي نافذ است. به دليل موقعيت خارجي مجاري ادراري در مردان، پارگي مجاري در آنها نسبت به خانمها به ميزان قابل توجهي شايعتر ميباشد. امروزه براي پانسمان كردن اين گونه زخمها كه دچار پارگي و يا آسيب ناحيه تناسلي شده است تكنسين موظف است با استفاده از يك پانسمان حجيم ناحيه رو به شكل قنداق كردن پانسمان و سپس به وسيلهاي باند ان را در ناحيه كمر ثابت نموده و سپس روي آن را با يك باند سه گوش ببندد.
روش كار اين اختراع به اين صورت است كه ابتدا گلها به صورت نامرتب بر روي ظرف خوراك دهي ريخته مي شود. به دليل حركت لرزشي و سوراخهاي ريز متناسب اين ظرف، گل ها به صورت عمودي در بين نوار نقاله هاي موازي قرار مي گيرند.نوار نقاله ها در انتهاي مسير افقي خود به هم نزديك و مي چسبند كه اين عمل باعث مهار شدن گل در بين خود مي شود. سرعت نقاله هاي موازي يكسان نيست (به علت وجود دو موتور مجزا)كه باعث مي شود گلها علاوه بر جابجايي، حركت چرخشي به دور خود را هم داشته باشند. گل هاي مهار شده در بين نوار نقاله ها در حالت واژگون در ادامه مسير از بين دو تيغه عبور مي كنند كه اين عمل به دليل حركت طولي و چرخشي گل به دور خودش باعث مي شود گلبرگهاي آبي رنگ كامل بريده شوند. در ادامه قسمت هاي زرد و قرمز رنگ توسط تيغ انتهايي بريده مي شود و بر روي الك آخر مي ريزند. به دليل نازك تر بودن قسمت هاي زرد رنگ، قسمت هاي قرمز رنگ در بالاي الك مي ماند و قسمت هاي زرد رنگ از سوراخ ها عبور مي كند كه درنتيجه قسمت هاي قرمز رنگ يا همان زعفران را جدا شده خواهيم داشت.
ميكروستهاي موجود تنها براي تزريق دارو استفاده ميشود و نميتوان هم زمان سرم را نيز تزريق كرد. بيماران بستري در بيمارستان كه هم نياز به دريافت سرم و هم دارو دارند، معمولاً روزانه چند بار نياز به جدا كردن ست سرم و وصل كردن ميكروست دارند. اين ميكروست تركيبي قابليت اين را ميدهد كه براي دريافت دارو در ساعت دارويي ديگر نيازي به جدا كردن ست سرم و وصل كردن ميكروست نداشته و بتوانيم تنها با بستن غلطك ست سرم متصل به ميكروست و باز كردن غلطك ميكروست داروي مورد نظر را تزريق و دوباره با بستن غلطك ميكروست و باز كردن غلطك ست سرم ادامه سرم درماني را برقرار كنيم و يا ميتوان ميكروست و ست را هم زمان باز گذاشت و در هنگام دريافت دارو ،بيمار سرم نيز دريافت كند.
موارد یافت شده: 37