لیست اختراعات با مالکیت محمد صرافي
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1397/06/19
تاریخ ثبت: 1398/05/15
خلاصه اختراع:

پنير فرآورده‌اي لبني است كه ارزش غذايي بسيار بالاي آن مربوط به مواد پروتئيني، چربي و ساير تركيبات معدني است. پنير خامه‌اي، سيستم ژل تغليظ شده شير به شكل اسيدي بوده كه مي‌تواند حاوي مقادير مختلفي از چربي باشد . مشكل اصلي در توليد پنيرهاي كم‌چرب در ارتباط با نواقصي بوده كه در بافت، احساس دهاني و طعم آن ايجاد مي‌شود و عمده صمغ‌ها و پايداركننده‌ها با ايجاد بافتي ژل‌مانند براي پنير، آن را از حالت نرم و پخش‌پذيرش دور مي‌كنند. هدف از اين اختراع جايگزني چربي پنير خامه‌اي كم‌چرب با روغن پالم ريزپوشاني‌شده به روش توده‌اي شدن مركب با تشكيل پوششي در اطراف ذرات چربي و از جنس بيوپليمرهاي پروتئيني-پلي‌ساكاريدي با بارهاي مخالف همچون ژلاتين و صمغ عربي است. به‌منظور تهيه ريزتوده هاي مركب، از روش توده اي شدن مركب با ايجاد بارهاي الكترواستاتيكي مخالف بين ژلاتين و صمغ عربي استفاده مي شود و در نهايت ژل حاصل با نسبت هاي مختلف برحسب ميزان پروتئين و ماده خشك نهايي، قبل از بسته بندي داغ به روش جداسازي آب‌پنير به پنير اضافه مي گردد.

موارد یافت شده: 1