لیست اختراعات با مالکیت محمود ابراهيمي
20 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 20
تاریخ ثبت: 1398/12/27
خلاصه اختراع:

در طراحي و ساخت پروفيلهاي اسكرو از سه روش پروفيل مولد روش پروفيل رك و روش مسير تماس استفاده مي شود. تمامي اين روش‌ها بر مبناي تئوري چرخدنده‌ها و تئوري جفت‌هاي مزدوج سينماتيكي مي‌باشد. روش پروفيل مولد بدين صورت است كه يك منحني را به عنوان پروفيل اوليه انتخاب نموده و از آن به منظور توليد پروفيل ثانويه متناظر با آن استفاده مي‌كند. در اين اختراع به منظور طراحي روتورهاي اسكرو با ويژگي‌هاي متفاوت سطحي، از ايده تغيير در پارامترهاي اصلي استفاده شده است (روش پروفيل مولد اصلاح شده ) درنتيجه اين روش كه روش جديدي براي طراحي منحني هاي پروفيل مي باشد، پروفيلي با بازدهي توليد توان بيشتر بدست خواهد آمد.

تاریخ ثبت: 1394/04/22
خلاصه اختراع:

روش هاي تغييرشكل پلاستيكي شديد به فرايندهايي اطلاق مي شود كه از طريق اعمال كرنش هاي برشي بالا و بدون تغيير در ابعاد نمونه بتوان مواد با ساختارهاي فوق العاده ريز (Ultra-Fine Grained Materials) توليد كرد كه داراي خواص مكانيكي و سوپرپلاستيكي قابل توجهي هستند. توليد لوله به روش پرس با كانال هاي هم مقطع زاويه دار (Equal Channel Angular Pressing) يك متد جديد از اين روش هاست. در اين روش، ابتدا نمونه لوله اي شكل آماده شده از نظر ابعادي بعد از روانكاري و قرار دادن رابر (Rubber) در درون نمونه، در داخل قالب قرار داده مي شود. سپس مجموعه قالب در زير دستگاه پرس هيدروليك قرار داده شده و با اعمال نيرو بر سنبه، باعث عبور ماده از كانال ورودي به منطقه تغييرشكل اصلي و نهايتاً به سمت كانال خروجي گرديده كه باعث اعمال كرنش هاي شديد بر نمونه مي شود. همين كرنش هاي بالاي اعمالي بر نمونه موجب بهبود خواص مكانيكي، فيزيكي و ... آن مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/12/23
تاریخ ثبت: 1396/05/17
مخترع/مخترعان: محمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

دستگاه قابل تنظيم برش بوش داخل سيلندر خودروها كه عمليات دستي خارج كردن بوش را به صورت يك دستگاه برقي تك فاز انجام مي¬دهد. اين اختراع شامل يك دستگاه برقي قابل تنظيم تك فاز براي استفاده در انواع سيلندرها و بوش ها و استفاده از روش برش فرز براي جداسازي بوش از سيلندر به جاي جدا كردن ضربه اي است. اين دستگاه از سه بخش فيسكچر تنظيم، بدنه موتور و بخش انتقال قدرت و برش دستگاه تشكيل شده است. بخش فيكسچر شامل قطعاتي است كه به عنوان فيسكچر روي سيلندر موتور نصب شده و بقيه اجزا روي آن سوار مي شوند. در اين فيكسچر تنظيم فاصل افقي و عمودي دستگاه صورت مي گيرد. بخش بدنه شامل موتور فرز، كابل برق، روشن/خاموش و فلنچ اتصال به ميله انتقال حركت است. بخش انتقال قدرت شامل ميله هاي رابط و چرخ دنده هايي است كه قدرت توليد موتور را به سنگ برش انتقال مي دهد. فرز برش كه در انتهاي ميله انتقال قرار گرفته و برش بوش را انجام مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/04
تاریخ ثبت: 1390/01/24
مخترع/مخترعان: سيدمحمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

توليد پروتئين نوتركيب BM86 كنه هيالو آناتوليكوك در سيستم يوكاريوتي (مخمر) در زمينه الف : نيازهاي انساني ، سلامتي و بهداشت يكي از بهترين كانديداها براي ايجاد واكسن نوتركيب موثر بر عليه كنه، پروتئين هاي روده مياني (midgut antigen) مي باشد. با توجه به اين كه كنه هاي بومي هر منطقه ممكن است كه تفاوت هايي را در نوع آنتي ژن خود داشته باشند، لذا جداسازي اين آنتي ژن ها از كنه هاي هر منطقه در جهت استفاده از آنها در توليد واكسن بسيار لازم است. در اين تحقيق به منظور پروتئين نوتركيب آنتي ژن BM86 كه از جمله مهمترين آنتي ژن هاي كنه هيالوما آناتوليكوم مي باشد، ژن مربوط به اين پروتئين جدا و تكثير گرديد و پس از ورود به پلاسميد نوتركيب pPICZαA به درون مخمر ميزبان منتقل شد. در نهايت با استفاده از تكنيك هاي مهندسي نوتركيب پروتئينجديدي بر پايه پلاسميد نوتركيب ايجاد شد. ايجاد و بيان پروتئين نوتركيب BM86 مربوط به كنه هاي منطقه ايران از نوآوري هاي اين تحقيق است كه تاكنون انجام نشده است كه در نهايت مي تواند در طراحي واكسن موثر و كارا در برابر عفونت كنه مفيد باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/09
تاریخ ثبت: 1390/01/24
مخترع/مخترعان: سيدمحمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

خلاصه: "توليد فيوژن پروتئين نو تركيب حاوي پروتئين M2e ويروس آنفلونزاي انساني و مرغي فيوز شده با قسمت ادجونتي مولكول HSP70 مايكوباكتريوم توبر كلوزيس (610-70359HSP-*AM2e2-HM2e*2) در سيستم پروكاريوتي(باكتري) در زمينه : بخش الف: نيازهاني انساني؛ سلامتي و بهداشت يكي از بهترين كانديداها براي ايجاد واكسن نو تركيب وسيع الطيف موثر بر عليه تحت تيپ ويروس آنفلونزا تيپ آ، قسمت خارج سلولي پروتئين كانال يوني ويروس M2e مي باشد كه پروتئيني بسيار پايدار و در بين تمام ايزوله هاي اين ويروس ساختاري يكسان و محافظت شده دارد. لذا با توجه به كوچكي آن خاصيت ايمنوزنسيتي خيلي كمي كه با فيوز كردن 4 تا ژن M2e به صورت دو تائي از ايزوله ويروس آنفلونزاي انساني و مرغي و سپس فيوز آن ژن نوتركيب حاصليه به قسمت انتهائي ژن HSp70 كه نقش ادجونتي خيلي خوبي دارد، آن را جهت ساخت واكسن آنفلونزاي نو تركيب وسيع الطيف ايمنوژن تر و كاراتر ساخيتم. در اين تحقيق به منظور ايجاد فيوژن پروتئين نو تركيب (610-359-2AM2e-HM2e-HSP70، ژن مربوط به اين پروتئين به طور مستقل جدا و تكثير و سپس فيوز گرديدند و پس از ورود به پلاسميد نو تركيب pQE-60، به درون سلول بياني باكتري منتقل شد. در نهايت با استفاده از تكنيك هاي مهندسي نو تركيب پروتئين جديدي بر پايه پلاسميد نو تركيب ايجاد شد. فيوژن چهار قطعه ژن M2e و قسمت انتهائي ژن HSP70 مايكوباكتريوم بيان فيوژن پروتئين نو تركيب 2AM2e-HSP70359-610-2HM2e مربوط به سويه آنفلونزاي انساني و مرغي از نو آوري هاي اين تحقيق است كه تا كنون انجام نشده است كه در نهايت مي تواند در طراحي واكسن موثر و كارا در برابر كليه ويروس آنفلونزاي تيپ آ مفيد باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/29
تاریخ ثبت: 1389/12/15
مخترع/مخترعان: سيدمحمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

"توليد فيوژن پروتئين نوتركيب M2e ويروس آنفلونزاي تيپ A (سوش H9N2)به همراه ژن HSP70 مايكوباكتريوم توبركلوزيس درسيستم پروكاريوتي" درزمينه : بخش الف: نيازهاي انساني؛ سلامتي و بهداشت. يكي ازبهترين كانديداها براي ايجاد واكسن موثرو داراي اثر طولاني مدت بر عليه آنفولانزا، پروتئين ماتريكس اين ويروس مي باشد كه متاسفانه به دليل كوچك بودن و ماهيت ايمني زائي ضعيف آن استفاده از به تنهايي موثرنخواهد بود. دراين تحقيق به منظور حل مشكل ايمني زا بودن پروتئين خارج سلولي ماتريكس (M2e)، ژن مربوط به اين پروتئين جدا و تكثر گرديد و به قسمت انتهاي كربوكسيل از ژن HSP70 مايكوباكتريوم توبركلوزيس، كه داراي خاصيت ادجواني است، متصل شد. در نهايت با استفاده از تكنيك هاي مهندسي نوتركيب پروتئين جديدي بر پايه پلاسميد نوتركيب HSP70CPQE60-M2e ايجاد شد. ايجاد و بيان پروتئين نوتركيب M2e-HSP70 از نوآوري هاي اين تحقيق است كه تاكنون بررسي نشده است كه در نهايت مي تواند در طراحي واكسن موثرو كارا دربرابر عفونت آنفولانزا مفيد باشد. ايجاد و بيان پروتئين نوتركيب M2e-HSP70 از نوآوري هاي اين تحقيق است كه تاكنون بررسي نشده است كه در نهايت مي تواند در طراحي واكسن موثرو كارا دربرابر عفونت آنفولانزا مفيد باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/06/02
تاریخ ثبت: 1388/08/27
خلاصه اختراع:

اين وسيله براي خنك سازي هوا با استفاده از تبخير هوا مورد استفاده قرار مي گيرد. دراين دستگاه به جاي افزايش سطح تبخير يا پوشال آب به وسيله يك نازل آنژكتور (آبفشان) به ذرات ريز تبديل مي شود كه براحتي در هواي ورودي تبخير مي شوند و با جذب گرماي نهان تبخير آن را خنك مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1386/12/27
مالک/مالکان: محمود ابراهيمي
تاریخ ثبت: 1387/02/11
مخترع/مخترعان: محمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/10/19
مالک/مالکان: محمود ابراهيمي
تاریخ ثبت: 1386/11/23
مخترع/مخترعان: محمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/10/19
مالک/مالکان: محمود ابراهيمي
تاریخ ثبت: 1386/11/23
مخترع/مخترعان: محمود ابراهيمي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 20