لیست اختراعات با مالکیت مسعود سليماني
34 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 34
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/09
تاریخ ثبت: 1391/02/19
مخترع/مخترعان: ليدا لنگرودي
خلاصه اختراع:

باند هاي چسبنده صفاقي، چسبندگي هايي هستند كه پس از عمل جراحي در شكم و لگن به وجود ميآيند. محققان فراواني تلاش نموده اند كه با استفاده از مواد و داروهاي مختلف بتوانند جلوي چسبندگي هايي كه بعد از عمل جراحي روي شكم به وجود ميآيند را بگيرند ولي تا كنون ماده اي كه بتواند به طور كامل جلوي اين چسبندگي ها را در شكم بيمار بگيرد، ساخته نشده است. در اين روش ما به بررسي اثرات ضد چسبندگي صفاقي و ضد التهاب داربست پلي لاكتيك كو گلايكليك اسيد(poly lactic - co - glycolic acid) پرداختيم. با استفاده از يك مدل حيواني (مدل ,.Nair et al)، چسبندگي صفاقي در موش ايجاد شد. در اين مدل در ۱۰۰ درصد موش ها، باندهاي چسبنده ايجاد مي شود. بلافاصله پس از ايجاد مدل و قبل از بستن شكم موش، داربست مورد نظر در شكم موش در محلي كه قرار است باند چسبنده به وجود بيايد، جاسازي شده و سپس شكم موش با بخيه دوخته مي شود. داربست بين صفاق و ديواره شكم جاسازي مي گردد. داربست پلي لاكتيك كو گلايكليك اسيد در مقايسه با گروه كنترل و همچنين در مقايسه با *Interceedماده اي كه به صورت روتين در جراحي ها براي جلوگيري از باندهاي چسبنده استفاده ميشود) داراي كاهشي معنادار در باندهاي چسبنده بود. داربست پلي لاكتيك كو گلايكليك اسيد، بيشتر از "Interceed باندهاي چسبنده را كاهش داده بود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/27
تاریخ ثبت: 1391/10/27
خلاصه اختراع:

ترميم بافت كبد با استفاده از ساخت داربست نانوفيبري پلي اترسولفون-هپاران سولفات و سلول هاي بنيادي اندومتريال

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/04
تاریخ ثبت: 1395/03/30
خلاصه اختراع:

داربست الكتروريسي شده PCL/PLLA با فيبرهايي در ابعاد نانو طراحي شد كه توانايي حمايت از رشد و فيزيولوژي طبيعي سلول هاي مختلف مثانه را دارد. آزمون هاي مولكولي گوناگون نقش حمايتي و زيست سازگار بودن اين داربست را نشان داد. فيبر هاي در ابعاد نانو از لحاظ ساختاري مشابه ماتريكس خارج سلولي بوده و بنابراين داربست مناسبي را براي رشد سلول ها و ترميم بافت مثانه فراهم مي كنند. آزمايشات نشان داد كه اين داربست مي تواند به ترميم كامل بافت مثانه در داخل بدن كمك كند.

تاریخ ثبت: 1395/05/05
خلاصه اختراع:

اسكواش ورزشي راكتي است كه در زميني كاملا احاطه ‌شده با ديوار بازي مي شود. به زمين بازي اسكواش كورت (court) گفته مي شود بطوريكه هركورت شامل 4 ديوار است و هر4 ديوار جزء محدوده زمين بازي است. برروي ديوار جلويي سه خط به نام خط سرويس و دو خط اوت كه پائيني به نام تين (TIN) و خط ديگر كه در قسمت بالايي است قرار دارد. در اين ورزش بازيكن توپ را با راكت مي زند و توپ بايد پيش از برخورد با زمين با ديوار رو به رو برخورد كند و هنگام برگشت از ديوار رقيب دوباره ضربه بزند. بازي با زدن سرويس آغاز مي گردد و در صورت برخورد به خطوط اوت بويژه تين امتياز براي رقيب لحاظ مي گردد. از آنجائيكه سرعت توپ حين بازي بسيار بالاست لذا داور در تشخيص اينكه آيا توپي با تين برخورد داشته يا نه سردرگم مي شود كه براي رفع اين مشكل مي توان از كورت هاي هوشمند مجهز به سنسورهاي فتوالكتريك استفاده كرد بطوريكه با برخورد توپ به نوار اوت پاييني (تين) هشداري صوتي و بصري اعلام مي گردد و داور و بازيكنان براحتي تشخيص مي دهند كه توپ به تين برخورد كرده يا نه.

تاریخ ثبت: 1395/08/02
خلاصه اختراع:

در آزمايشگاههاي روتين و تحقيقاتي جهت آماده سازي معرفهاي لازم و همچنين انجام تست به محيط سرد نياز مي‌باشد. محيط سرد براي واكنش‌هاي مراحل آماده‌سازي واكنش زنجيره‌ي پلي‌مراز، كشت سلولي و ... نياز مي‌باشد. در روزمره از يخ خشك به عنوان عامل ايجاد كننده‌ي محيط سرد در آزمايش‌ها استفاده مي‌شود. استفاده از يخ خشك مشكلات فراواني را به دنبال دارد. برخي از مشكلات عبارتند از؛ آلودگي، هزينه‌ي گزاف و تامين كوتاه مدت محيط سرد و ... . براي غلبه بر اين مشكلات و با توجه به سطح وسيع آلودگيها در صورت استفاده از يخ دستگاه راك سرمايشي توسط اين گروه طراحي و ساخته شده است كه مي توان به هزينه پايين دستگاه، سريع آماده شدن، مصرف پايين برق، جلوگيري از آلودگي، حجم فيزيكي اندك و... اشاره نمود

تاریخ اظهارنامه: 1399/01/19
تاریخ ثبت: 1399/07/12
خلاصه اختراع:

ژن درماني و سلول درماني به عنوان رويكرد هاي جديد خط درمان , دريچه نويني را در زمينه پزشكي و مهندسي ژنتيك گشوده اند. از انجايي كه روش هاي مرسوم انتقال ژن به سلول هاي ايمني بدن داراي كارايي پايين و ميزان زنده ماني كم هستند, بنابراين نياز به روش هاي جايگزين جديد و مناسب مي باشد. اين ابداع در واقع تركيبي از روش هاي شيميايي (بافر ترانسفكشن) و فيزيكي(سيستم ميكروفلوئيدي) است كه كمك شاياني در حوزه ي ژن درماني و سلول درماني ارائه مي كند چرا كه معضل اصلي در اين حيطه, ورود ژن به سلول هاي مقاوم ايمني بدن نظير لنفوسيت ها مي باشد. با توجه به موارد عنوان شده, بافر ابداعي ترانسفكشن فاقد توكسيسيتي به همراه چيپست ميكروفلوئيدي قادر به ترانسفكت سلول ها با كارايي و زنده ماني بالا بوده همچنين قابليت تنظيم و توليد سلول در مقياس بالاتر براي استفاده در مطالعات پيش باليني و باليني را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/15
تاریخ ثبت: 1399/07/15
خلاصه اختراع:

درمان هاي نوين نظير ژن درماني و توليد DNA واكسن ها نياز به پلاسميد با خلوص بالا به عنوان ناقل ژن دارد. بنابراين ساخت و توليد كيت هاي تخليص پلاسميد سريع و با كارايي بالا از نيازهاي ضروري مي باشد. در اين اختراع برخلاف ستون هاي سيليكايي رايج در كيت هاي تجاري خارجي از ستون هاي فيلتر كاغذي 4/0 ميكرومتر استفاده شده است كه قابل استفاده مجدد مي باشد. از طرفي تعداد بافرها در اين كيت به حداقل رسيده كه خود باعث كاهش مراحل و زمان انجام فرآيند به علاوه كاستن هزينه ها مي شود. در مجموع, اين كيت ميتواند به صورت گسترده در كشور توليد شود و كشور را از واردات بي رويه كيت هاي خارجي گرانقيمت بي نياز سازد.

تاریخ ثبت: 1388/02/22
خلاصه اختراع:

براي اولين بار دستگاه تمام اتوماتيك الكتروريسي محلول ها با امكان كنترل تمامي پارامترهاي تاثير گذار بر فرايند الكتروريسي توسط مخترعين طرح حاضر طراحي و ساخته شده است از نانو لياف حاصل مي توان در كاربردهاي مختلفي هم چون فيلتراسيون پوشش زخم مواد آزاد كننده دارو در بدن مهندسي بافت بسترهاي نانويي براي انتقال DNA نانو سنسورها ماسكهاي آرايشي محافظ ميدانهاي مغناطيسي سلهاي خورشيدي قطعات ميكرو - نانو الكترونيك كاتاليستهاي با كارايي بالا و نانو كامپوزيتها استفاده كرد. هدف از ساخت اين دستگاه ايجاد امكان توليد صنعتي انواع نانو الياف پيلمري و سراميكي مي باشد دستگاه الكتروريسي از چهار بخش اصلي ساخته شده است اين بخش ها عبارتند از بخش توليد ميدان الكتروستاتيك سيستم ريسندگي سيستم جمع آوري و سيستم تغذيه سيال كنترل تمامي بخش ها هم بصورت دستي و هم بصورت تمام اتوماتيك طراحي شده است.

موارد یافت شده: 34