لیست اختراعات با مالکیت مهدي صفدريان
10 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ ثبت: 1394/09/01
خلاصه اختراع:

امروزه اندازه‌گيري مقادير كم آمينواسيدها در نمونه‌هاي بيولوژيك از اهميت بالايي برخوردار است. براي بالا بردن حد تشخيص در دستگاه‌هاي اندازه‌گيري همچون كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا (HPLC)، اندازه‌گيري آمينواسيدها به روش مشتق سازي انجام مي‌شود. به دليل حساسيت روش مشتق سازي نسبت به مقادير واكنش‌دهنده‌ها و زمان واكنش، انجام دستي آزمايش‌ها با خطاي زيادي همراه است. سيستم حاضر به‌عنوان يك ربات آزمايشگاهي عمل كرده و با كوپل آن به دستگاه كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا، به آناليزري تمام‌اتوماتيك دست خواهيم يافت. در اين سيستم بازوي محركي جهت برداشتن نمونه و واكنش‌دهنده‌ها و مخلوط كردن آن‌ها تعبيه‌شده است. بعد از گذشت زمان موردنياز براي كامل شده فرآيند مشتق سازي، نمونه به‌طور اتوماتيك به دستگاه HPLC تزريق خواهد شد. تمامي شيرهاي چرخشي و پمپ سرنگي به همراه سمپلر اتوماتيك دستگاه، در فضايي يكپارچه به طول cm 40 و عرض cm 20 طراحي‌شده كه به‌راحتي قابل‌حمل و اتصال به انواع دستگاه‌هاي آزمايشگاهي مي‌باشد. دستگاه قابليت اتصال به كامپيوتر شخصي را دارد و تمام پارامترهاي آن توسط كاربر قابل‌تغيير و كنترل مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/08
تاریخ ثبت: 1396/12/07
خلاصه اختراع:

شربت آلومينيوم ام جي به عنوان دارويي جهت درمان ناراحتي ناشي از زخم معده مصرف ميگردد. مكانيسم عمل اين دارو به صورت ايجاد يك لايه آنتي اسيد بر روي زخم معده بوده كه مانع تماس اسيد معده با زخم و ايجاد ناراحتي مينمايد. ساختار اين شربت به صورت سوسپانسيون خوراكي بوده كه هر 5 ميلي ليتر آن حاوي 225ميلي گرم آلومينيوم هيدروكسيد و 200 ميلي گرم منيزيوم هيدروكسيد و با ظرفيت آنتي اسيدي 25/10 ميلي اكي والان در هر 5 ميلي ليتر مي باشد. در اين پتنت ما سعي نموديم تا با عبور آلومينيوم هيدروكسيد از فرآيند پلاسماي حرارتي و تبديل ذرات آلومينيوم با اندازه ميكرون به نانو ذرات اكسيد آلومينيوم با فاز گاما كه داراي مورفولوژي كاملا كروي بوده و محدوده ذرات 5 تا 60 نانو متر مي باشد، ميزان چسبندگي و ماندگاري دارو بر روي زخم معده را افزايش و درنتيجه ميزان نياز مصرف دارو را كاهش دهيم.

تاریخ اظهارنامه: 1386/11/15
مالک/مالکان: مهدي صفدريان
تاریخ ثبت: 1387/03/29
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/07/02
مالک/مالکان: مهدي صفدريان
تاریخ ثبت: 1386/08/12
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/04/18
مالک/مالکان: مهدي صفدريان
تاریخ ثبت: 1386/06/18
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/04/18
مالک/مالکان: مهدي صفدريان
تاریخ ثبت: 1386/06/18
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1402/11/07
خلاصه اختراع:

هيدروژل ها از اتصال عرضي پليمرهاي آبدوست توسط فعل و انفعالات فيزيكي يا شيميايي تشكيل مي شوند. از هيدروژل ها براي تهيه حسگرها و دارورسان هاي شيميايي و بيولوژيك استفاده مي شود. مهمترين چالش استفاده از اين نوع پليمرها، اصول طراحي و روش ساخت آنها در ابعاد مورد نياز است. ساختار نرم و شكننده اي هيدروژل ها كار با آن ها را دشوار است. اغلب قسمت زيادي از هيدروژل در هنگام برش و جا به جايي شكسته شده و از دست مي رود. هدف ما در اين اختراع ساخت يك تجهيز پليمري براي قالب زني هيدروژل ها در ضخامت و ابعاد مورد نياز مي باشد. اين تجهيز متشكل از يك جعبه، مادگي قالب، و 2 صفحه شيشه اي، واشر و نگهدارنده شيشه است. شيشه پاييني را در مادگي قالب قرار داده و واشر را بر روي آن قرار مي دهيم. محلول هيدروژل گرم را بر روي واشر ريخته و شيشه بالايي را بر روي آن به آرامي فشار مي دهيم. مجموعه قطعات را درون جعبه دستگاه گذاشته و تا سفت شدن هيدروژل در دماي معين نگهداري مي كنيم. . با استفاده از اين تجهيز، تكرارپذيري در تهيه قطعات هيدروژلي افزايش يافته و اتلاف مواد كاهش مي يابد.

تاریخ ثبت: 1403/02/05
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

هر روز تعداد زيادي فرآورده دارويي جديد معرفي مي شود. هر يك از محصولات بايد مجموعه اي از آزمايش هاي كنترل كيفي و باليني را بگذرانند. يكي از فرآيند هاي بررسي محصول دارويي جديد، نحوه آزادسازي دارو از آن است. تاكنون روش مشخصي براي كنترل فرآيند اندازه گيري آزادسازي دارو از نانوفيبرها گزارش نشد است. هدف از اين اختراع ساخت تجهيزي براي مديرت آزمون آزادسازي دارو از غشا نانوفيبر است. اين دستگاه شامل يك نگهدارنده استوانه دو جزيي است كه غشا را محصور كرده و بدون صدمه زدن به غشا، آن را توسط يك موتور الكتريكي در ظرف حاوي فاز گيرنده مي چرخاند. غشا به دور لوله قطعه پاييني قرار داده شده و در محفظه استوانه بالاي قرار مي گيرد. پره هاي خميده روي استوانه بالايي محلول را توسط منافذ روي بدنه به داخل كشانده و بعد از عبور از روي غشا، آن را از طريق لوله قطعه پاييني خارج مي كند. اين محفظه از جنس پليمر بي اثر است و براي كار با آن تنها نياز به يك سانتي متر مربع از غشا ساخته شده است. محفظه با استفاده از يك كنترل مكانيكي- الكترونيكي در ظرف آزمايش چرخانده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1403/03/16
مالک/مالکان: مهدي صفدريان
تاریخ ثبت: 1403/06/19
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

گلدان تكثير پيچك از طريق ريشه زايي در تمام گره هاي قلمه يك گلدان خود آبيار است كه مي تواند با ريشه زايي تمام گره هاي قلمه، سرعت و بازده تكثير را افزايش دهد. پيچك براي ريشه دار شدن در آب حداقل به يك برگ نياز دارد. از آنجا كه نگهداري قلمه با طول كم در آب سخت است و احتمال قوطه ور شدن آن در ظرف آب و خراب شدن ساقه وجود دارد، معمولا تكه هاي 20 سانتيمتري يا بلندتر از ساقه پيچك براي قلمه زدن جدا مي شود. اختراع حاضر يك گلدان داراي مخزن آب است كه قلمه پيچك بريده شده در آن به صورت مارپيچ از طريق گيره هايي بر روي سطح آب ثابت شده و انتهاي آن در ظرف آب قرار مي گيرد. سطح آب توسط يك بطري عمود بر مخزن تكثير گلدان در يك سطح ثابت باقي مي ماند. بعد از گذشت چند روز تمام برگ ها از ناحيه گره ها ريشه دار خواهند شد. مي توان هر برگ را از دو طرف گره قطع كرده و در خاك مناسب كاشت. با اين روش به تعداد برگ هاي قلمه، گلدان جديد توليد خواهد شد، بدون اينكه گياه دچار پوسيدگي و تنش خشكي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1403/03/17
مالک/مالکان: مهدي صفدريان
تاریخ ثبت: 1403/07/30
مخترع/مخترعان: مهدي صفدريان
خلاصه اختراع:

گلدان گلدان قلمه زني تركيبي خاكي-آبي از طريق ريشه زايي همزمان در دو بخش خاكي و آبي مي تواند سرعت و بازده تكثير را افزايش دهد. قلمه زدن يك روش مرسوم در تكثير درختان ثمرده و زينتي است كه به دو صورت قلمه زدن مستقيم در خاك و يا ريشه دار كردن در آب انجام مي شود. در روش ريشه دار كردن در آب در مرحله جا به جايي گياه از آب به خاك امكان آسيب به ريشه ها و يا تنش خشك شدن ريشه وجود دارد. اختراع حاضر يك گلدان متشكل از دو بخش خاكي و آبي است كه قلمه بريده شده از بخش خاكي عبور كرده و وارد مخزن آب شده و وسط آن معلق مي شود. سطح آب در مخزن آب توسط يك بطري وارونه كه توسط يك لوله به آن متصل شده است در يك سطح ثابت باقي مي ماند. همزمان با تغذيه گياه توسط مخزن آبي پايين، دو فتيله توسط خاصيت مويينگي آب را از مخزن پايين به بخش خاكي بالا انتقال مي دهند. اين نوع قلمه زني جديد سرعت ريشه زايي و رشد را افزايش خواهد داد و در هنگام جا به جايي نيز گياه دچار تنش نخواهد شد.

موارد یافت شده: 10